För exakt ett år sedan...

... skrev jag detta i bloggen!

Igår blev det en mysig dag för min del. Morgonen börjades med ett morgonpass, inte speciellt långt så det var skönt, jag toppar just nu och det känns bra, brukar nämligen inte få toppa!

Efter träningen fick jag massage, inte lika skönt som det låter, och sen begav jag mig hem för frulle!

 

Vid två tiden kom fina emsan hem till mig. Vi körde sen iväg till stan för första shoppingen på detta året. Jag fick handlat en halsduk, en tröja och en kjol och nästan allt på rea, perfekt!

Efter en shoppingrunda körde vi hem till mig igen och åt lite mat, chilla lite och sen begav oss ut i det jäkligt kalla vädert för bio. Trots att vi inte gjort något speciellt under den senaste timmen (förutom att vara väldigt insatta i robinsson) så fick vi springa till bion, hahah, så typiskt oss!

 

Som sagt så var bion riktigt bra och nu är det enda jag tänker på hur sexigt det egentligen är med farliga killar, okej det låter kanske sjukt, haha men det är ju faktiskt så, visst emsan!

 

Nej nu ska jag nog ner och se någon film, har ju ingen skola på hela veckan så det är så skönt. Får se vad som görs imorgon, är ju inte så jätte många som har studiedag som jag


Gamla bilder del 2


jag och issa

jag och issa

jag och hanna

issa och malin

issa och jag

jag och felle

hahahahah jag dör lite


Hemma igen

Så då var jag hemkommen från kära maria. Tog med mig bullar och allt hem till henne, så fikade vi och sen satt vi och snackade massor. Runt tre så tog vi och körde till mc donalds (nyttigt och bra, haha) så åt vi lite mat och sen så hämta pappa mig hos henne för en liten stund sen.
Ska se om jag kan komma i vattnet idag en liten runda, simma lite ben eller nått. Och sen imorgon ska jag ringa och se om jag kan få något tid till vårdcentralen för örat, måste gå och kolla det!

Förresten så tänkte jag lägga upp gamla bilder del två snart, hihi!
Puss

FÖRRESTEN

Förresten så är det bara två dagar tills vi är ett gäng som drar till jsm. Det ska bli sjukt kul!
Äntligen kan jag och mandi vara störda tillsammans igen, det var länge sen, haha.
Fast att det fasen snart är tre veckor sen jag tränade, så ska jag göra mitt allra bästa för att köra några få lag bra. Mitt öra är fortfarande inte bra, så egentligen får jag inte ens simma. Men med ett par öronproppar eller var det heter hade jag tänkt simma något lag, jag måste ju fan ställa upp för laget här alltså, haha!

Så ja, två dagar tills vi flyget till södertälje!
MEN INNAN DESS, TANDLÄKAREN IMORGON! jag vill inte, jag vill inte, jag vill VERKLIGEN INTE. Tydligen har min tand gått sönder och de MÅSTE BORRA och lägga på en ny bit liksom, eller ja, ni fattar. Omg, jag tror jag dör lite redan. OCH hon sa att jag inte behövde bedövning, OKEJ?????????


Godmorgon!

vaknade för en liten stund sen, av ett sms. Maria skulle hämta mig idag, men hon var tydligen "utelåst", eller utelåst i hennes hus. För hon bor i ett litet hus utanför henne föräldrars hus, och nu hade hon glömt nycklarna in i "det riktiga" huset. Så hon har inga bilnycklar, ingen mat och inga pengar, stackare. Så jag tänkte att då får väll jag vara räddaren i nöden och ta bussen hem till henne med lite mat!

Så jag ska snart bege mig till bussen för att ta mig hem till henne, som tar så jäkla lång tid, men det får gå!
Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, sitta och snacka och lite sånt trevligt blir det väll!

Hörs senare, puss på er

Läggdags

Usch vad jag blir trött av pencilinen, det är helt sjukt!
Jag är trött under hela dagen, känns som jag ska gå och somna, det är inte okej det!

Imorgon ska jag iallfall träffa Maria, det ska bli skojsigt!
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon.

PUSS


Gamla bilder del 1

Har precis kommit hem från Issa. Fick lite filmer och gamla bilder från henne till min nya hårddisk.
Tänkte bjuda på lite gamla bilder här nu, inte så megagamla, men lite gamla, hihi!


jag, mimmi och nina


oskar och pontus


nina och mimmi


jag


jag


hahah jag dör lite


HAHA?


jag


issa


jag




Mina tattisar











snnnnnnart blir det fler!

Ikea

Så då har jag precis kommit hem från ikea. Jag handlade dock inget, men mamma gjorde.
Vi tog även en fika och sen gick vi runt i en timme, något sånt! Det var mysigt.

Nu ska jag snart följa med pappa och hämta syrran, och sen så blir det mat. Efter det ska jag hem till fina issa, ska bli trevligt!

Hoppas ni får en härlig söndag!
Puss på er


Hårddisk

Den nya fina hårddisken!


HEMMA!

Då är jag hemma igen, och det gillar jag starkt!
Flyget gick väll sådär, det var inte helt okej att ta flyget med ett knäppt öra. HELA TIDEN så sprakade det i örat, det var inte så skönt ska jag tala om. Men fram kom jag, lika döv som innan!

Nu har jag varit hemma en stund, har ätit lite och bakat cheesecake. Har även hämtat ut lite paket som jag beställt. En ny rosablommig hårddisk, två receptböcker, foton och lite annat skojsigt!
Nu ska jag följa med mamma upp till affären och handla lite, och hyra film!

Imorgon blir det ikea med mamma och sen träffa issa på kvällen, mys!
Ha en fortsatt bra lördag, kram på er

färdigpackad

Så då tror jag att jag princip är färdigpackad. Det ska bli så skönt att komma hem, desutom blir antagligen inte nästa gång fråns i april, suger lite det!
Så mina planer för dagarna ser ut som så att jag ska ha en familjmysdag, fika med vanessa, träffa maria, hitta på något med issa plus om hon vill hjälpa mig och fylla min hårddisk, ska till tandläkaren, och sen så tar vi flyget till jsm på onsdagmorgon. Det ska bli kul, hoppas jag kan simma något!

Nu ska jag se om där är någon rolig film eller något, sen blir det sängen!
Ha en trevlig kväll, puss


2007


2007?


luxemburg,

DEPRIMERAD

gånger tusen.

Kommer till läkaren idag, och hon säger;
- ditt öra ser inte bra ut!
- okej?
- ja jag tror din trumhinna har spruckigt!
- OKEJ?
- ja du måste komma tillbaka här om en vecka på återbesök, om det inte ser bättre ut då måste du till någon öronspecialist.
- ja men jag ska simma, jag har jsm snart
- du får inte simma!

MEN OKEJ

Godmorgon!

Hoppas ni haft en bra morgon!
Jag vaknade vid 10tiden och sen låg jag och kolla på en film, when in rome, och den var faktikst bra!
Nu har jag fixat mig lite och ska snart blir hämtad av Ida och sen ska jag till läkaren. Det är faktikst väldigt bra med sånt här i Norge, att man går på "återbesök" så att de kan se om man blir bättre. Det har jag aldrig varit med om innan, inte där jag bor iallfall. Där går man en gång och får medecinen sen så ja, så är det bra där.
Men här har jag varit på två återbesök redan!

Efter det ska jag till jobbet och lämna lite lappar, så att jag får min lön! hehe viktigt!
Sen blir det hem och städa, packa och lite sånt trevligt. Blir en lugn kväll, jag får se om där är något kul på tv, sen blir det sängen ganska tidigt för jag ska ta flyget redan vid 10 imorgonbitti, så måste ju vara där lite innan nio så jag måste väll gå upp runt åtta då!

Hoppas ni får en bra fredag!
Puss


syrran och jag för ett antaaal år sen!

Mysig kväll

Det blev en mysig kväll idag!
Jag och Ida tog en sväng om Ikea och kollade runt lite (denna ikean suger lite faktiskt, den hemma är myyyyycket bättre), och så fikade vi även! Det var megagott. Jag tog en äpplekaka med grädde, det var mums i min mage! Dock hade den inte behövt det idag efter en pizza redan, men det fick gå det, hihi!

Imorgon blir det packa (för det har jag inte gjort idag som jag skulle, attans) och sen så ska jag till läkaren 20 över ett, så Ida är så gullig och kör mig, så hon kommer och hämtar mig vid ett tiden. Efter det måste jag till jobbet en snabbis och lämna lite papper!

Nej nu ska jag snart bädda ner mig i sängen, vi hörs imorgon!
Puss på er

Torsdag

Torsdag idag, och om två dagar är jag på hemmaplan igen, det gillar jag!
Förövrigt så börjar jag bli bättre, min huvudvärk börjat att försvinna så smått men mitt öra är fortfarande inte bra. Har lock för det samtidigt som det låter som jag har en brusande tv i den, inte okej!

Idag ska jag packa och fixa lite, och sen så ska jag gå en runda hade jag tänkt och även handla lite mat!
Så det är vad jag ska underhålla mig med idag, och lite tvtittande blir de ju också!

Hörs, puss

Godmorgon

Godmooooorgon på er.
Jag har sovit superdupermegalänge idag (för att vara mig).
20 över 10 vaknade jag, det var länge sen jag sov så länge, skönt!
Har precis tagit antibiotikan, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska tvätta sen, kul!

Idag har jag tänkt tvätta (JAAA som jag längtar) och sen så ska jag börja packa lite, åker ju på lördagmorgon så tänkte att jag kan börja packa nu lite smått. Tänkte packa i en ganska stor väska så jag kan köpa med mig lite från sverige, det är endel saker de inte har här i norge. Den senaste saken jag och Ida kom på att de inte har är nyponsoppa! Det är så jäkla gott, och det hade varit super att han nu när jag var sjuk, men ikke. Det finns inte, eller vi har iallfall inte hittat det!

Nej nu ska jag leta upp vad jag ska tvätta! Puss på er


VILL TILLBAKA!




Idas hemsida

Förresten alla söta läsare som läser min blogg.
Ida har en egen hemsida, så om ni vill besöka den så ska ni gå in på; www.idamarkovarga.com och inne på den superfina hemsidan finns även länken till hennes blogg som hon skriver i dagligen.
Hoppas ni gillar den!

Kram

Tisdag

Har sovit lite bättre inatt, vaknar dock av att jag är helt svettig, så antar att jag fortfarande har feber på nätterna!
Vaknade iallfall vid halv nio och gick upp och städade lite. Sen tog jag tag i tvättningen också. Ligger lite efter på det fronten i och med att jag varit sjuk och inte orkat lyfta min gump från soffan, så det var bara att sätta igång med det också, tur att man slipper tvätta för det gör ju faktikst tvättmaskinen, dock måste man ju hitta allt man ska tvätta OCH sortera det, jobbigt värre, haha!

Så idag blir det tvättasomengalningdag, och så blir det städadag och så blir det filmdag. Ida va hos mig en stund igår och så förde hon över lite nya filmer till mig, woho. Har sett Narnia två nu, den var bra! Så snart blir det film nummer två, vet dock inte vilken jag ska se! Tror det blir the blind side, började se den när jag var hos Ida sist men somnade dock, heheh (ojsan)!

Hoppas att ni får en mysig tisdag, och förresten, pratade precis med pappa i telefon. Han berättade att han hade rappat igår på något med deras jobb, det skulle man ju bara sett, tror jag dör lite, haha!

PUSS

Skatteverket med ida

Kom för en stund sen hem igen.
Var tvungen att åka till skatteverket för att ordna nytt boendebevis här i Norge för att få simma NM i mars.
Så Ida kom och hämtade mig så åkte vi och fixa det!
PLUS att vi kom på att i och med att vi läsare varandras bloggar så behöver vi ju inte snacka med varandra, hah, nej skämt och sido!

Förövrigt så är Ida guld värd!
Vi kände inte varandra så jättebra innan men här i Norge har vi kommit supernära. Ida är verkligen helt underbar och hon har ett hjärta av guld, det har hon verkligen. Hon har ställt upp för mig till tusen här i Norge och jag vet inte hur jag ska tacka henne. Utan henne här i Stavanger hade det varit tråkigt och jag är så glad att hon släppt in mig i hennes liv, för jag vet att det är svårt att komma riktigt riktigt nära inpå!

Nej nu ska jag laga lite mat och här kommer en bild på Ida!


Måndag

Har då precis varit på en ny läkarkontroll. Gick väll sådär. Har dock blivit lite bättre men har fått öroninflamation nu också, great!
Iallfall så ska antibiotikan som jag tar ta bort allt det som jag har, så det får man ju hoppas på, hehe!
Är dock sjukskriven denna veckan också, ska tillbaks dit på fredag och kolla om jag är bättre!

Så idag blir det, som alla andra dagar, slappppppedag!
Puss på er

Söndag

Då var det söndag, och jag mår väll inte så bra, fortfarande. Mår dock lite bättre kroppen tror jag, men är fortfarande superförkyld, ont i halsen, lock för örat m.m hehe!
Ska dock till läkaren imorgon igen, bra det! Så då kan han kolla om det har blivit bättre och sånt, känns skönt för jag känner mig lite sådär.
Känner mig äver lite så snurrig, kan vara at jag inte äter så mycket under dagen i och med att jag mår så.
Har fått i mig en macka och en apelsin nu iallfall!

Så idag blir det bara att kolla på tv och data som jag gjort de senaste dagarna, kulkul!
Hoppas ni får en mysig söndag, och om 6 dagar är jag hemma igen, GILLAR!


Lördag

Då var det lördag idag, mysigtmysigt.
Kommer dock befinna mig i soffan hela dagen, men det får gå det med.
När jag nu äntligen trodde att jag inte kunde få mer fel så vaknade jag två innat och har den sjukaste lock för örat plus att det dunkar och gör så jävla ont, occccch det har inte försvunnit, kul!
Jag hoppas det går över snart, för det är aaaaj!

Nej nu ska jag slappa, puss

EN MYCKET BRA IDE

Jo och så tänkte jag ju så att när jag har så tråkigt, och har legat i soffan såhär i sträck typ 10000000timmar, och jag precis skrev att jag skulle gå och handla, jo då tänkte jag att jag skriver ett inlägg till.

Och i och med att jag sett ut som en bächpölse (jag vet dock inte hur de stavade bajs, haha) (jag har kommit på det ordet själv på norska, FÖR VET NI VAD, bajskorv finns inte på norska, nu tycker ni säkert att jag är sjukt omogen eller något sånt, visst? men är det inte sjukt, DE HAR INTE BAJSKORV, det finns liksom inte, man måste ju ha det ordet med, tänkt så ofta man säger det egentligen? jag gör iallfall det) så ja i och med att jag då sett ut som en sån hela veckan, så tänkte jag att för att få upp mitt självförtroende lite, så ska jag lägga ut en bild på bloggen nu där jag vartfall ser normal ut, skönt!

Så då vet jag liksom att bakom det där konstiga ögat och fina knorren och bleka facet och ja, allt, så kan jag ju se normal ut ibland (och pappa, i och med att du är den enda som komenterar här på bloggen, haha, så skriv gärna att jag ser normal ut ;) )




FAN

Ja jag har då precis varit hos lille doktorn.
Jag hade halsfluss, (därför jag inte kan svälja, åååhja????) och ögoninflamation, AJ MITT ÖGA!

Så jag ska gå på pencilin i 10 dagar, tre tabletter om dagen (kul)
Ska tillbaks på måndag igen och kolla om jag blivit bättre, hoppas jag kan se lite mer normal ut och inte helt sjuk, uppsat hår i en knut som liknar ett fågelbo, ett öga som är helt svullen, glasögon, myskläder, blek i hela facet!
Nej men jag bara undrar om man kan bli snyggare, tror inte det?

Var även och handlade men när jag kom hem insåg jag att jag glömde att handla ALLT som jag skulle handla, så jag måste väll resa på min gump fast att jag inte är allt för sugen för att bege mig ner till affären, IGEN!

Hoppas ni får en bra fredag, jag ska ligga i soffan och kolla på king kong, woho, det var länge sen!
Åh jag kommer ihåg så väl när jag var liten, och jag och mamma (vet inte om pappa och bea var med) skulle se den på tv, och hon hade låtit mig se king kong (äntligeeen, haha) så när man äntligen ska få se honom, jo då blev det strömavbrott! HAHA, fyfan vad jag blev sur alltså!

Nej slutpratat, får palla mig ner till affären med en hals som gör så ont att jag knappt kan svälja och ett öga som det känns som jag har hela sandlådan i, (jaokej, ni får väll tycka lite synd om mig då, om ni måste)

PUSSSS

SJUK

Facebook;

Jag; (status) halsfluss-check, ögoninflamation-ckeck!
Patrik Holst; att du stavar till ckeck är ju förståeligt om du nu har ögoninflammation ;) krya på dig

HAHA, ooojsan

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Då var det fredag igen och jag har legat sjuk HELA veckan, kul. Dock känns det som jag inte har feber idag iallfall så jag orkar att resa mig och städa lite i lägenheten som just nu ser förjävlig ut. Dock har jag hög puls och ett tryck i bröstet, tur att jag ska till lille doktorn idag så han kan se vad det är för fel på mig.

Annars idag blir det väll att ta det lungt, ska till doktorn klockan två och Ida är så snäll att köra mig så hon kommer väll runt halv två då, får se om vi hittar och allt! hehe.

Idag kommer även Henriette hem, hon har varit borta nu två veckor i thailand, lite fusigt det. Så nu kommer hon väll hem som en bruuuuning och jag sitter här alldeles blek, great!

Förrövrigt är jag hemma igen om en vecka, eller en vecka och en dag. DET SKA BLI SKÖNT!
Då väntar jsm, attans att jag blev sjuk nu. Och om jag får pencelin, kan jag säkert inte träna på tre/fyra dagar heller, jävla skit! Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa, det kommer ju fler tävlingar. Är dock mitt sista jsm nu så det hade ju varit kul på lite bra tider, men får väll satsa på sommaren då!

puss och hej

i love you






ni är bäst

Halsfluss?

Tror antagligen att jag har fått halsfluss, så imorgon ska jag till läkaren och kolla det. Hoppas jag kan få pencilin, är trött påa tt ligga helt död i soffan nu.
PLUS vadfan är problemet med mitt öga???? ÅH


PINSAMT

Min dusch slutade fungera här om dagen och igår kom det då någon och skulle fixa det!
När han går in i baddrummet hör jag hur duschen sätts på direkt, och jag bara ooooojsan! sen kallar han på mig och visar mig vad jag har gjort. På själva dushen är där sånna inställningar hru stark stråle man ska ha och så har jag bara stägt av den, hahah! Han måste ha trott att jag var dum!
Så när han gick igen stod jag och lyssnade om han skrattade, kunde dock inte höra något, haha!

Hög puls

Det värsta när man är förkyld och så tycker jag är att man får så hög puls. Att man känner hjärtat dunka hela tiden, när man vilar och när man ska sova. OBEHAGLIGT! hoppas bara det är för att jag är sjuk nu, det tror jag!
Får massa fixideer när man är sjuk, det är inte bra! haha

FASEN

FAN, jag mår inte bra NÅGONSTANS! jag har feber, ont i huvudet, sjukt förkyld, halsen värkar, ögoninflamation, du vet när pulsen är helt hög för kroppen är helt så, ja ni fattar!
JAG HAR FÅTT ALLT PÅ EN GÅNG, ååååååååååååh!

FIN


Måndag

Igår jobbade jag från klockan nio till halv fem och sen begav jag mig direkt till stavangers svömmehall där det var lite "klubbmästerskap". Efter det åkte alla vida för något årsmöte med lite mat och fika. Var hemma igen vid niotiden, och då hade min personliga almenacka kommit, den var superduperfin, hihi!

Förövrigt vaknade jag halv sex imorsse, sjukt förkyld, ont i halsen OCH ögoninflamation. Ögat har runnit hela natten och när jag vaknar och ser mig i spegler är ögat svullet, great! Så det blir inget jobb idag, OCH ingen träning, det suger! men jag måste nog bli friskt först. Kännts som jag fått allt skit på bara två veckor nu, inflamation i munnen, ont i halsen, ont i magen, ögoninflamation. Antingen är jag i en period med jävligt dåöigt imunförsvar, annars vet jag inte vad det är med mig. OCH desutom är det typ sådär två veckor till jsm, känns ju bra det! ÅH!

Hoppas ni får en bra dag, jag ska dricka te och äta halstabletter hela dagen!


SMÄRTA!

La mig tolv igår för att få en riktigt sovmorgon och kunna sova länge. Vaknar och är klarvaken med smärtor i magen. Hittar telefonen och kockan är fyra, vänder och vrider mig och somnar om. Vaknar sex igen, har sjuka smärtor i magen. Bestämmer mig för att försöka duscha lite och sen lägga mig i soffan. Har haft så jäkla ont sedan dess. Dock tog jag en tablett för en stund sen och det känns kanske lite bättre, jag tror det.
Ska försöka få i mig något att äta, magen är INTE  i form!

Om det inte gått över om en stund får jag väll åka till akuten och kolla det? Trots har jag för mig at tjag hade något liknande för ett år sen och då försvann det under dagen, hoppas!
Jag som hade planer för en mysdag och träning, attans :(


Duktig

Åh nu känner jag mig duktig. Jag har städat hela lägenheten (utom mitt rum, det tänkte jag göra snart, eller imorgon) och så har jag betalat räkningar, tvättat och sånt "kul" som man måste göra, hehe! Känns skönt nu iallfall. Trots är det väll lite tråkigt att göra sånt en lördag, men ibland får man väll göra sånt på lördagar också.
Ida frågade mig för en vecka sen om jag skulle hänga med på någon fest idag (aktivfest) men jag sa nej, nu ångrar jag faktist mig lite, är sugen på att festa. Men jag har bestämt mig för en slappedag så det får väll blir det då.
Jag känner faktiskt redan hur mina ögon börjar bli trötta, illa men sant!

Förresten så är det BARA två veckor tills jag kommer hem igen, woho. Det ska bli skönt! Dock blir det ju bara några dagar, för sen åker jag till jsm och sen är det tillbaks igen. Ska även besöka tandläkaren när jag kommer hem, mindre kul!

Nu har jag iallfall varit i norge i lite mer än 6 månader och ska vara här ungefär 5 månader till, lite mindre än det. Ska bli skönt att komma hem igen, trotst att jag har haft det bra här så saknar jag allt där hemma. När jag har vatt här och inte varit hemma i sverige mer än typ två gånger så mister man faktikst mycket. Har liksom inte kunnat ha någon bra kontakt med vänner och så, det suger lite. Känns som man har noll koll om vad som händer där hemma med alla sina underbara vänner. Jag hoppas bara att ni vet att jag alltid finns där för er, trots att jag nu befunnit mig här ett litet tag!

Nej nu ska jag snart göra lite mat till magen, hoppas ni får en fin kväll!





Lördag

Steg upp vid nio tiden. Gjorde lite gröt och sen begav mig till träningen. Det blev ett pass på 5500m plus lite filmning! Efter simmpasset så var det vidare iväg till activ för spinning. Spinning i 50min pch fyfan vad svetten rann, haha.
Nu har jag nästan precis kommit hem, håller på att städa lägenheten men jag tar lite pauser imellanåt, hehe!
Ikväll ska jag inte göra NÅGONTING! Jag behöver verkligen bara slappa och lägga mig i tid ikväll, så att jag kan sova länge, det ska bli skönt!

Puss på er


Fredag och helg!

Då var det helg igen, så jäkla skönt! Helg behöver jag just nu känner jag, så ska bli superhärligt!
Idag blev det jobb från åtta till halv fyra. Efter det direkt till träning för ett mördarpass.
4*400 1.A2, 2.A3, 3.A4, 4. MAX
4*300 1.A2, 2.A3, 3.A4, 4. MAX
4*200 1.A2, 2.A3, 3.A4, 4. MAX

Det var ett jobbigt pass ska jag tala om för er. Efter det blev det lite basis, 500situps och lite ryggövningar plus stretching. Efter det hem till Ida och käka. Blev en suuupergod spaggeti och köttfärssås och sen vidare till byn. Beställde blijetter till the tourist som började 22.00. Tills dess satte vi oss på ett fik och tog en smothie. Gick även och handlade ben and jerryglass till bian, mums i magen.
Filmen var SJUKT bra, den rekomenderar jag starkt!

Nu är det snart läggdags för min del. Imorgon blir det morgonträning 10.00-12.00, aktiv 12.30-13.30 och sen tänkte jag ta en runda på löpbandet om jag inte är allt för sliten.

Hoppas ni haft en fin dag, puss


Godmorgon

Sovit gott? Det har jag ska jag säga. Med föööör mycket träning för min kropp denna veckan har jag nu så sjukt mycket träningsvärk att jag knappt kan gå, sitta eller stå, haha! då är det illa, eller?
Iallfall så har jag precis varit på morgonträning, 4600 sköna meter blev det idag.

Kom hem för en stund sen, har käkat lite gröt och ett knäckebröd med ägg, mums i magen! Nu väntar jobb.
Jobbar från 9 till halv 5 idag, så en lång dag. Sen blir det hem och laga lite mat och sen väntar andra passet för dagen.

OCH vet ni vad, snnnnnart är det helg igen! Det gillar jag!
Hoppas ni får en bra dag, puss på er


Onsdag

Onsdag idag då.
Jobb från halv åtta till tre. Träning från halv fyra till halv sex. In till posten och byta adress (har i förs sig bott här nu i typ två månader, men har inte bytat adress. bra rebecca). In och handla mat för veckan.
Nu sitter jag här i soffan efter två knäckebröd med ägg och nötter.

Imorgon blir det morgonträning, jobb, styrka? kvällsträning. vilken kuuuuuul dag det ska bli! Nej men det ska bli najs!

Ha en fin kväll

Tisdag

Idag har det varit en hmmm, vanlig dag + lite extra mycket träning antar jag.
Morgonträning först. 05.45, var lite sådär halvjobbigt att gå upp. Simmade ett pass på 4500m och sen drog jag vidare till jobb. En vanlig jobbedag, jobbade till halv fyra och sen tog jag bussen hem. Väl hemma käkade jag lite och slappade och sen iväg till ännu ett träningspass.
Ett jävligt hårt basispass på en timme stod på schemat först, 1000situps blev det. Jag trodde jag skulle dö där lite ett tag, fyfan. Dock gjorde vi inte 1000st i rad, så ja, jag ska väll inte klaga, haha!
Efter ett håååårt basis så blev det simning. Simmade 3500m och sista timmen var vattengympa med pontus och sebbe. Asså jag kunde inte konsentrera mig en enda sekund (undrar om någon annan kunde de heller) stod och skrattade ihjäl mig när de höll på och visade hur man skulle göra, fyfan vad det var kul! Roligaste på länge måste jag säga.

Imorogn blir det jobb och träning och så träning, och sen blir det hem!
Hoppas ni haft en bra dag, puss på er

Måndag

Då var det måndag och en ny vecka är igång.
Idag har det blitt jobb och sen apoteket för att se om där fanns något för min mun, och det fanns det. Ska ta det i typ en vecka och blir det inte bättre har jag antagligen någon jävla inflamation och måste få antibiotika eller nått, great!
Efter det så var jag hemma en stund och slappade lite och sen träning 16.00-18.00. Blev ett 6000m pass som tog påmin kropp, men jag måste väll komma igång lite med träningen innan det blir jsm, annars blir det inte något bra jsm hehe. Så denna veckans ska jag köra på. Veckans planer ser ut såhär;

Måndag; Jobb 07.25-14.55 (fick gå tidigare för jag hade ont), apoteket, handla mat, träning 16.00-18.00, 6000m
Tisdag; Morgonträning 05.45-07.15, jobb 08.00-15.30, 16.00-17.00 gymmet och springa, basisträning 19.00-19.50, simning 20.00-22.00. (usch detta kommer bli en jobbig dag)
Onsdag; Jobb 07.25-14.55, träning 15.30-17.30, gymmet efter det och springa
Torsdag; Morgonträning 05.45-07.15, Jobb 09.00-16.30, simträning 20.00-22.00
Fredag; Jobb 08.00-15.30, träning 15.30-17.30, basis 17.40-18.30, hem till ida och äta, bio
Lördag; Träning 10.00-12.00, aktiv/gym 12.30-13.30, vet inte?
Söndag; SLAPPEDAG, styrkegenomgångsgrej 16.00-17.15

OMG vilken jävla träningsvecka detta blev då!

Januari 2010

Det jag tänkte göra nu är en liten summering av 2010.
Jag tänkte lägga ut lite om varje månad, och idag börjar jag med januari 2010!

Januari 2010 innehöll;
Filmkvällar med Issa,
en ny rosa kamera blev inköpt,
fika med moster och kusin,
massa filmtittande,
lov med mycket träning,
beställde årets första bikini,
ville ha sommar,
filmmys med emsan,
fick en ny rosa resväska,
danmark för tävling,
fick ögonproblem,
såg snabba casch på bio


Lördag

La mig ganska tidigt igår. Mår inte helt bra, har fått något konstigt i munnen, typ blåsor, och det gör ont!
Iallfall vaknar jag av ett jävla ljud. Jo värsta partymusiken på högsta volym, vänder mig mot mobilen och ser att klockan är halv sex? whhhat, de under mig har tydligen efterfest, greit! Ligger och lyssnar på festmusik i sådär en timme och somnar sedan om. Vaknar andra gånger vid niotider och stiger upp för att dra till gymmet. 35min på löpbandet, 300kcal fattigare, gillar! 200 situps efter det och sen vidare hem igen.

Har precis varit inne i duschen och nu ska jag snart bege mig iväg till stan. Jag och Ida ska gå en runda och sen hänger jag med henne hem. Mat och film står på schemat, mysigt!

Imorgon blir det antagligen gymmet, simning och sen städa lite i mitt hem, här är inte allt för fint just nu! Damsugade dock igår, ibland är man ju duktig!

Hoppas ni får en finfin lördag mina vänner, hörs snart igen.
Såg förrövrigt att min kära vän hade gjort ett litet inlägg om 2010, så det tänkte jag fakitkst också göra. Så det kommer kanske ett inlägg imorgon då!
Ha det så fint så länge, snakkis som man säger på norska

PUSS


Ont

Åh jag har fått ont i halsen, eller jag vet inte om jag har ont i halsen eller inte. Började imorsse med att det kändes som jag hade blåsor liksom och nu gör det jätteont! ÅH jag orkar inte sånt skit nu.

Iallfall så har jag jobbat idag och nu har jag precis ätit lite lax, mums i magen!
Och även idag har jag pratat med mitt jobb och jag kommer att jobba sista dagen den 27maj, och sen kommer jag hem!


inte som jag vill

idag är det en sån dag som jag inte gillar,
en sån dag som jag kunde lagt mina grejer på hyllan som jag sålänge hållt på med,
en sån dag som jag är så trött på det, men hur kan jag tänka så? när detta är något som så länge varit så stor del av mitt liv, så får jag tänka så? men det måste jag väll endå få, det kan väll inte alltid kännas bra och lätt?

jag vet inte varför det känns så, det känns som jag liksom behöver en omväxling, det kanske är för att jag vill hem, jag vill hem och göra det jag är bäst på,
samtidigt som jag vill satsa så vill jag sluta, vad vill jag egentligen?
jag hoppas dock bara detta är förtillfälligt, jag kommer säkert snart hitta suget igen, visst kommer jag?

(och pappa, jag älskar dig, du är världens bästa pappa)


Veckans planer

Veckans (de dagarna som är kvar) planer består av;
Torsdag; Jobb 09.00-16.00, hem, träning 20.00-22.00
Fredag; Jobb 08.00-15.30, träning 16.00-18.00, gymet (springa minst 15min), hittta på något fun
Lördag; simning på morgonen?, gym (springa minst 15min), träffa ida?
Söndag; Gymmet (springa minst 17min), städa


Gårdagen och idag

Igår så blev det först jobb och efter det till gymmet med jettipletti för lite zzzzumba. Efter en timmes zumba tog jag och spran 10min på löpbandet. Direkt efter blev det iväg till träning, ett 5400m pass blev det.

Idag har det blivit jobb och sen direkt till träning, 4500m. Nu har jag precis lagat lite ris och lax och sitter här i soffan och slappar av.

Hoppas ni haft en fin dag!

Fin julklapp

Åh fick en så fin julklapp av Henriette. Hon var osäker på vad jag ville ha och så satt vi vid datorn och kollade runt. Och sen såg vi hur man kunde göra personlig almanacka på http://www.personligalmanacka.se/! Så hon sa att vi två kunde beställa varsen. Så om 2 veckor så kommer en till mig och en till jetti, woho!

3 januari 2011

Ja då var somsagt det nya året igång, och det ska bli ett bra, mycket bra år!
Idag så hade jag inget jobb så det blev till activ och springa på löpband i 30min. Sen hem och chilla lite och sen simning klockan 16.00, och jag simmade 6300m, det var länge sen sist. Efter simningen blev det lite basisträning med fokus på magen, jadå!

Så idag har det varit en riktig träningsdag!

Imorgon blir det jobb från 08.00-15.30, zumba 18.30-19.30 och sen simning 20.00-22.00, beach 2011 här kommer jag! hahah ;D


Tillbaka i norge

Då var jag tillbaks i stavanger igen.
Var hemma i två veckor, och de veckorna bara flög förbi. Jag försökte hinna så mycket som möjligt och det var inte mycket tid jag satt hemma direkt.
Det var utgångar, familjemys, träningar, mysdagar med maria, stan med issa, bio med emelie, utgång och stan med natta, nyår med carran, natta och alice, julafton med familjen, mandi på träningarna........ det har varit två finfina veckor.

Nu sitter jag här hemma i soffan och tar det lungt. Tillbaks här igen, och här ska jag vara ett tag till, men inte allt för länge. Slutet av maj kommer jag hem, det har jag bestämt mig för. Då kommer jag att söka till skola och antagligen är det det som jag kommer att underhålla mig i höst och tre år fram, och det ska bli kul. Hoppas bara att jag kommer in!

Veckorna här kommer att gå snabbt. Just nu ska jag jobba fyra veckor och sen ska jag hem. Då väntar ett tandläkarbesök (vill inte) och sen ett jsm. Efter det kommer jag tillbaks till Stavanger, där jag kommer att joba ungefär fyra veckor till och sen väntar ett nm i mars. Efter det jobb och sen ännu ett besök till sverige i april när jag fyller 20år. Och sen reser jag hem i maj!

Hoppas ni haft en riktigt bra dag och hoppas att ni har fått en superbra början på det nya året. NU KÖR Vi, 2011!


RSS 2.0