Spanien

Spanien kallar, imorgonbitti drar vi, great!
Så idag blir det att vxla pengar, packa, handla matsäck och lite sånt trevligt innan resan!

Igår träffades jag och Issa för en promenad efter att hon kommit hem från Italien. Vi snackade om allt möjligt som vi brukar göra och det är alltid lika trevligt.

Nu ska jag ner och käka frulle, och sen får jag väll ta och packa då!
pusspussssss


Onsdag

Onsdag idag och bara två fjyttiga dagar tills jag och maria drar till spanien, vi är hemma 1 augusti igen.

Dagarna rullar på av lovet och just nu har jag träningsuppehåll och det är ganska skönt faktiskt.
SM gick faktiskt bra, något lopp gick mindre bra men de andra gick bra. Vi slog klubbrekord på 4*100fr men missade finalplatsen med en plats och 7 tiondelar så det var ju lite störigt, men nästa gång!

Issa kommer hem från italien kväll så jag ska försöka få med henne på en runda om hon orkar. Utöver det har jag endel jag måste fixa idag för imorgon drar jag hem till Maria och sen drar vi halv se på fredagmorgon, fyfan!

Så idag ska jag fixa;
- packning
- skicka in CV, personligt brev
- skanna betyg
- fixa bilder sen studenten
- fixa linsgrejer
och lite annat!

Nu ska jag käka frullebulle, puss på er


Ångest

Ångestångestångest på hög nivå. Jag trodde inte att jag skulle komma in på den kursen jag sökt till nu till hösten men JOVISST gör jag det, och nu har jag ju kanske bestämt mig för något annat i höst och det känns lite sådär faktist. Men den kursen kanske jag kan läsa sen istället, måste iallfall ha bestämt mig innan torsdag, jag måste!

Idag har jag och maria gjort lite allt möjligt faktist. Först fick vi dra till tandläkaren för hennes tand var knäpp och sedan åkte vi hem till henne och lagade lunch. vid två tiden drog vi till dalbystenbrott och var där två timmar och sen drog vi vidare till hennes hästar. Var där en liten stund och sen körde hon mig hem och nu sitter jag här.

Nu ska jag snart äta lite, och sen blir det en kväll med sex and the city och lite sånt, för sm fortsätter ju imrogon och då ska jag simma 200fr. På kvällen ska jag hem till min kära moster och äta och sen på söndag har jag 4*100 laget som faktiskt ska bli riktigt kul att simma.

Puss på er och ha en finfin fredag!


SM veckan

Nu på sommaren är man lite dålig på att sitta vid datorn, man gör ju mest en massa andra saker därför blir det inte så jätte många inlägg men jag ska inte lägga ner bloggen eller något så ni får titta in här för jag kommer skriva lite då och då, och till hösten kommer jag antagligen skriva mer.

SM veckan är igång här i malmö och jag har simmat två dagar nu. Igår simmade jag 200rygg som gick riktigt bra och simmade därför även semifinal på kvällen och där gick det ännu bättre. Fick samma tid som jag har gjort innan och jag är faktiskt jättenöjd med det.
Idag gick det däremot mindre bra, men det är väll sånt man får ta. Jag har inte den bästa träningsbakgrunden just nu så kan inte förvänta mig allt för mycket.

Vad kan jag mer berätta, hm. Jo jag har hittat en tatuering som jag antagligen ska göra efter jag har varit i spanien (drar om en vecka, gillar), ska bara se till att höra med min kära kusin så att han har tid. Pappa ska med göra en så vi ska göra vår andra tillsammans höhö!

och mer om planeran om hösten har det blivit, jag hoppas att det funkar och blir av nu, det kommer bli superkul. Plus att man får hänga med till florida i två veckor i oktober är ju heller inget man tackar nej till isåfall, så hoppas det blir av. Är en del saker kvar jag måste ha reda på, att jag får ett jobb där och lite sånt. Kommer isåfall bli great.

Nu ska jag packa upp simväskan och sen kommer maria om en stund, puss på er


Tisdag

Hej på er!
Jag är inte så bra på att uppdatera, men här är ett litet inlägg iallfall!

Idag är det tisdag och jag har morgontränat. Mår dock sådär nu och funderar på om jag ska hoppa eftermiddagspasset, jag har faktist kommit på alla passen nu i ungefär fyra veckor eller något så ett pass kanske är okej att missa. Förövrigt har jag fortfaranade inte riktigt kommit in i simningen än, men det börjar väll så smått. Men det är bara en vecka kvar till sm så vet ju inte riktigt om jag hinner komma i form tills dess.

Ikväll ska jag och maria se eclipse och det ska bl itrevligt. En runda på stan med lite käk och sen bio!
Och desutom är det bara 16 dagar kvar tills vi lämnar sverige för spanien, det ska bli så jäkla kul!

Nu ska jag se lite sex and the city. De flesta (mest issa, haha) klagar på mig att jag inte har sett någon serie därför har jag nu fått låna hela boxen av amanda och ska nu bli duktig och se alla avsnitt, än så länge har jag sett tre av typ 100 avsnitt, great!

RSS 2.0