Tisdag 31/8

Idag är det sista dagen i Augusti och imorgon börjar en ny månad.

Fick nyligen en ny badmössa, en badmössa som inte stämmer överrens med de andra 9302902904st badmössrona jag har haft innan. Där har det stått TRITON på i ungefär 15år. Nu står det något helt annat, SSC, och det känns skumt men bra. Det ska bli kul att träna där i några månader framöver, det är ett härligt gäng!

Idag har jag jobbat, och sen har jag precis kommit hem. Jag har gjort mig en nudelpåse och ett par mackor och nu sitter jag här vid datorn och bara funderar, som jag gjort så många gånger förr.

Idag är det desutom 100års jubileum för klubben som jag simmar i här. På lördag är det den stora festen men idag ska simmarna i klubben ses klockan 18.00 och simma tillsammans, och målet er å få minst 100 SSC barn og unge til å svømme 100.000 meter til sammen. Pluss stor kake til å feire dagen i dag.

ha det fint mina finaste
puss på er

Veckans planer

Så här ser väll veckoplaneringen ut för denna veckan;
Måndag; jobb 07.30-15.00, träning 16.00-18.00
Tisdag; jobb 08.00-15.30, träning 18.00-20.00 - 5 veckor till florida
Onsdag; jobb 07.30-15.00, träning 15.30-17.30 + basis en timme, PLUS ZUMBA klockan halv 9, jag och henriette ska testa detta en timme, verkar sjukt kul och jobbigt haha!
Torsdag; jobb 09.00-16.30, träning 20.00-22.00
Fredag; jobb 08.00-15.30, träning 15.30-17.30?? + basis en timme
Lördag; Träning 10.00-12.00 + basis en timme, SSC jubileumsfest 19.00 - ?, utgång med henriette
Söndag; LEDIG!


Då var det måndag igen

Måndag igen och jag har nu varit i stavanger i lite mer än två veckor. Det har väll gått ganska snabbt tycker jag.
Jobbet idag gick bra, tiden gick fort. Och sen var det träning mellan 16.00-18.00 och sen visade jag Ida huset och fick även en liten present av min kära familj, haha. De hade skickat med Ida två tidningar, kexchoklad, chokladpudding, nudlar och makrill!

Nu sitter jag här vid datorn och funderar på att börja laga lite mat,
snakkis (hörs på norska), pusss


HELGEN!

HEJ mina finafinafina vänner och allt vad ni är!

Jag har inte bloggat på några dagar nu för att Issa min underbartbästastegulligaste har varit här hos mig, i Stavanger! Hon kom till mig i torsdag och då hade jag lyckats få ögoninflamation med det gick bra trots allt. I fredags var vi ute i byn och kollade läget bland alla affärer, och sen lunchade vi. Hemma var vi runt sex och då gjrode vi smothie och sen lagade vi god tacos. Kvällen avslutades med lite filmtittande och annat trevligt.

I går så hade jag först träning från 10 till runt halv 2. Simmade först 5300m och efter det hade vi basisträning i en timme som henriette höll i, riktigt bra men jobbigt! På kvällen hade henriette lite födelsedagsmiddag här hemma och förfest och sen drog vi ut och kollade vad stavangers uteliv hade att erbjuda. Riktigt bra var det faktikst och hem kom vi runt halv fyra och somnade gott!

Isag vaknade jag och issa vid halv 11 och sen tog vi bussen in till byn. Där kollade vi runt lite och käkade kinamat och bara pratade och hade det mys. Och sen tog hon bussen till flygplatsen vid tre tiden, KOM TILLLLBAKA NU!

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen som Issa tagit med si nsystemkamera som jag snodde lite!








































hahahahha denna får avsluta kvällen!

Torsdag, och en dag till helg!

Idag vaknade jag med suddigt öga och sjukt mycket grejs i ögat. En unge på dagiset har nyligen haft ögoninflamation och såklart så ska jag få sånt skit med. Gick till jobbet i några timmar men ont gjorde det och smittosamt så fick bege mig hemmåt. Påvägen åkte jag och henriette till skatteverket och handelsbanken och fixade allt som jag behövde fixa för att kunna få in min lön, så nu hoppas jag det är fixat.

Nu har jag varit hemma en stund och städat lite och lagat lite mat. Snart ska vi åka och handla lite veckohandling och sen ska vi hämta Issa på flygplatsen. Sen ska vi köra till min träning!

Imorogn blir det;
- förmodligen jobb
- hemma vid 5tiden
- issa och jag ska hitta på nått kul, in till stan eller något sånt trevligt

kommer bliiii najs, nu ska vi handla
hade, pusssss

Träningsdagbok

Kom då 35min sent men simmade;

200insim

20*100
5st - cr/sp/cr/ry
5st - arm
5st - ben
5st - samma som första

200 löst

10*50 1-5 cr/sp (inte till max)
sista på cr- 30,3
sista på rygg- 34,?

500 avsim

ca 3000m idag för min del!

OOOOnsdag

Ja vad ska jag säga om denna onsdagen henriette, haha!
Henriette hämtade mig från jobb 14.55 och sen skulle vi köra direkt till träningen för att det är ganska mycket kö vid den tiden. Vi simmar i många olika simhallar och idag "var" det i simhallen Tasta. Jag bestämde mig även för att berätta för henriette om en väg som jag åkt förra gången som jag tyckte gick fortare och så tänkte vi då att vi kunde försöka hitta den. 14.15 har vi INGEN aning om vart vi är. Vi beslutar oss att ringa en i klubben och fråga vägen, men vi vet fortfarande knappt vart vi är, haha.

Siren - ÄR NI I TASTA, vi ska ju simma i hettlandhallen idag!
Jag och henriette - HAHHAHA WHAT!

Ja så då fick vi ju försöka ta oss till hettlandshallen fast att vi fortfarande knappt vet vart vi var. Helt plötsligt;
- VI ÄR JU HEMMA?
Ja då är vi helt plötsligt där vi bor, och då är klockan typ 14.40 och vi började för 10min sen. HAHA, iallfall så tar vi oss till badet på något sätt med oändliga köer och kommer "bara" 35min sent, great!

Men roligt var det, vi kunde inte hålla oss för skratt, satt och log hela vägen hahaha och hela passet!


Träningsdagbok (gårdagens pass)

Igår simmade vi;
1500 insim (lite blandat men kommer inte ihåg allt)

300cr
4*24 skovel
300 arm
4*25 skovel
300 ben kick
4*25 skovel
300cr
4*25 skovel

100 löst

sen var det lite till efter det, passet blev 4600m!


Tuum sequere cor

Man kan inte hjälpa vad man känner, man ska följa sitt hjärta!


Tisdag 24 augusti

Idag är det tisdag och jag har varit här i snart två veckor. Jag har fortfarande sjukt mycket hemlängtan och jag vill bara stanna här tills jul!

Iallfall idag har det regnat HELA dagen, och regnstället jag köpte innan jag åkte var inte så speciellt bra för mina vanliga kläder var dyyyyngsura, great!
På jobb idag så tog vi massa färgburkar ut och "färgade" vattenpölarna, ungarna tyckte det var sjukt kul, själv vet jag ju inte riktigt om jag tyckte det var så kul att bli genomblöt!

Nu har jag och henriette preics ätit köttbullar och pasta, och jag sitter här och chillar lite. Ska fixa lite sen och ikväll blir det träninge mellan 20.00-22.00. Ska även få mobilen och plattången som sebbe har med sig till mig, woho!

Puss

Träningsdagbok

Idag var det tredje passet för denna säsongen. Kom ca 30min sent för att jag slutade jobbet ganska sent plus BILKÖER! Idag blev iallfall passet detta;

50 insim
16*75 (25cr,25kick uv,25vf) med zomers
100 löst
16*50 (starttid 1.00 - 55 - 50 - 45) arm
100löst
16*25 lite olika

400 avsim

antal meter idag: 3000m

- Träningen gick bra idag, simmade mest igenom det. Känns iallfall bra tycker jag! :)

Dagen idag

Dagen idag har inte innehållet något så speciellt. Jag har jobbat från 8-15.30 och sen var det snabbt hem och till träningen. Jag tänkte att jag skulle skriva min träningsdagbok här på min blogg. Så när inläggen heter Träningsdagbok så skriver jag om passet som jag simmat.

Kom hem för en liten stund sen. Har precis ätit korv med pasta. Nu ska jag fixa lite för imorgon och sen slappa!
Ha det bra, puss på er

Bakar en liten kaka!

Jag var lite uttråkad innan så jag bestämde mig för att göra en liten kaka. Och visst hittade jag allt här hemma utom vetemjöl. Stack iväg till bensinstationen och handlade lite vetemjöl. Hem kom jag och skulle då hitta något att göra den lilla kakan i, OCH JAG HITTADE INGET. Men vet ni vad, då måste man ju se möjligheterna istället för att bara lägga ner allt (haha) så då hittade jag foliepappert och gjorde en kaka i den, jag gjorde en äpplesmulpaj! Och vet ni vad, den blev god!


När...

jag känner mig lite ensam nu eller längtar hem brukar jag lyssna på roxette - how do you do! Jag vet inte varför men jag blir peppad och glad av den, den är härlig!


Ni är det finaste jag har
























































Söndag!

Söndag idag IGEN! Helgen går ju så jäkla snabbt att man hinner knappt inte med den.
Igår var jag på Roxettekonserten här i Stavanger och hjälpte till. Jag fick uppgiften att ta biljetterna på de som gick in och det gick jättebra. Såg senen perfekt gjorde jag med och dom var väll helt okej, gillar endel av deras låtar mycket! Efter att konserten var slut fick vi stanna en stund efter för att ta upp skit (KUL), och sen skulle jag åke med christin hem men hon var inte riktigt klar, så hem kom jag inte förrens efter två!

Vaknade vid halv 11 idag, käka lite frukost och sen nu ligger jag här i sängen och funderar vad jag ska hitt på med idag. Förmodligen så blir det städa lite, handla???, ut och springa en runda.

Veckan kommer nog se ut såhär på ett ungefär;
- Måndag; Jobb 8.00-15.30, träning 16.00-18.00 plus landträningen en timme
- Tisdag; Jobb 8.00-15.30, träning 20.00-22.00
- Onsdag; Jobb 07.25-15.55, träning 15.30-17.30 plus landträning en timme
- Torsdag; Jobb 09.00-16.30, ISSA KOMMER, träning 20.00-22.00?
- Fredag; Jobb 09.00-16.30, ISSA ÄR HOS MIG!
- Lördag; Träning 10.00-12.00 plus landträning en timme, ISSA!
- Söndag; Issa åker hem :(


i 9an på våran bal!

Vill ha






allt från asos.com

Godmorgon!

Godmorgon, hoppas ni sovit gott!
jag vaknade vid halv 10 idag, försökte somna om och sova lite till men det gick inte. Jag vaknade desutom med solsken i ögonen, och då blev jag lite glad. Men nu har vädert blivit lite konstigt, det rär sol men samtidigt mörka moln så det kommer väll däkert regna om ett tag. Gick iallfall upp och gjorde lite frulle och sen kollade lite på tv.
Nu funderar jag på att gå ut och gå/springa en runda och samtidigt handla lite, behöver dricka, bröd och lite sånt!

Ikväll blir det somsagt roxettekonsert, vi hörs kanske efter det eller vem vet, kanske innan! ;)
PUSS


Spanien, foton del 3








VILL HA







och

Sawgrass mills

Sawgrass Mills, Florida’s largest outlet, value retail and entertainment destination, provides the ultimate shopping experience with more than 350 stores, plus great dining and entertainment options. The Oasis at Sawgrass Mills and The Colonnade Outlets at Sawgrass Mills enhance the mall’s popularity with outdoor dining, entertainment and shopping. Pick up great values at Coach Factory Store, Guess Factory Store, Escada Company Store, Kate Spade New York, Burberry Factory Outlet, True Religion Brand Jeans, PUMA Outlet, Polo Ralph Lauren Factory Store, Lacoste Outlet, Nautica Factory Store, Juicy Couture and Kenneth Cole Company Store. Two incredible food courts and seven full-service restaurants, including The Cheesecake Factory, Grand Lux Café, Villagio, P.F. Chang’s China Bistro, Empire Pizza Café and Rainforest Café. Sawgrass Mills provides entertainment for the whole family to enjoy, including Regal Sawgrass Stadium 23+IMAX, The Billiard Club, GameWorks and Wannado City.

GILLAR!


Kylling

Middagen idag, jag är väll duktigt jag! :D


Fredag och helg!

Fredag idag och det innebär helg och det ska bli ganska skönt faktiskt. Det sköna ska bli att jag kan sova ut imorgonbitti.

Ingen simträning idag för mig, har simmat två pass denna veckan och tänkte öka med kanske tre tills nästa så att jag simmar fem pass nästa vecka! Hade även tänkt springa idag men vädert är lite konstigt och det ösregnar imellanåt så om jag vaknar i god tid imorgon och det är uppehåll tänkte jag ta en springtur då!

Nu sitter jag vid datorn och snackar med far min. Han har köpt en mobil till mig. Jag köpte kontantkort här innan i veckan för att det blir så dyrt att skicka sms annars men såklart var min mobil låst till telia. Så pappa köpte en mobil till mig som han ska skicka upp med Sebbe så jag får den på måndag, och även min kära plattång kommer då, haha!

Ja vad ska jag mer berätta. Gick upp vid sju idag och var på jobbet halv 9. Hela dagen så har vi haft planeringsdag och lite så, och sen slutade jag vid tretiden. Tog cyklen hem ( DET TAR DÖD PÅ MIG, jäklar vilken träning, haha) och sen så gick jag in om affären och handlade lite svamp, och lite dricka, sås och lösgodis (det är ju fredag). Jag har även tvättat lite och diskat lite och nu ska jag snart börja på maten, får bli ris och kylling och sås och SVAMP!

Imorgon så ska nog min dag se ut såhär;
- vakna
- käka lite frulle
- springa
- duscha
- käka lunch
- fixa mig
- blir hämtad av christin kvart över fyra för att åka till konserten
- jobba på roxettekonserten från 16.30- ca 00.00
Det ska bli en rolig dag!

Nej nu ska jag nog ta och börja på maten och sen ska jag bara lägga mig i sängen med mitt lösgodis som var SVINDYRT och se någon film eller liknande. Jag hoppas ni får en bra fredag! Förresten, seeeeeex dagar tills Issa kommer då jäklar!

Hade, pussss


denna fick det bli, får vara en bra norgemobil som jag kan ha här ett år!


19 Augusti

Idag har det varit en fullspäckad dag!
Var på jobb klockan åtta imorsse och sen jobbade jag till halv fyra. Efter jobb cyklade jag hem snabbt som attan och sen körde jag och henriette till träningen. Simmade lika mycket som i tisdags, alltså 2000m. Träningen tog ju inte mer än 1 timme och sen tog alla i klubben bilar till roxettekonserten för att hjälpa till att fixa inför lördag. Det tog ca 1,5 timmar där i ösregn och kyla, men sen blev det hem.

Har precis duschat och innan dess värmde jag pizzor i ungnen, jag är duktig! Har även skypat lite idag med och nu funderar jag på att sova, iallfall snart!

Imorgon så blir det planeringsdag från halv 9 till klockan 3. Efter det måste jag handla lite och sen tänkte jag ut och springa om det inte ösregnar eller nått sånt tråkigt. Sen får det nog bli en lugn kväll med tv-tittande, är dööööötrött och behöver sova! SOVMORGON PÅ LÖRDAG, härligt!

Nu kallar sängen, snart! PUSSSS

¨
jag och pappa för 4 år sen


min fina mamma

Just nu


Skype

Skype är fan ta mig en bra uppfinning. Tog i för sig ett tag innan jag fick rätt på mikrofonen men sen gick det greit! Pratade med familjen typ en timme och ja det kändes skönt att höra allas röster (fick även höra ett skäll av min favoritnisse, haha).

Nu sitter jag här vid datorn lite. Har som sagt pratat med mina fina päron och syrra ett tag och så och sen så har jag kollat igenom PM för Florida. Har även ätit har jag gjort, köttbullar och mackaroner, haha!

Nu ska jag nog läsa igenom några papper som jag fick på jobbet idag. Vi ska ha en planeringsdag på fredag så jag skulle läsa igenom några papper som var bra att vara insatta i. Får väll ta och göra det innan jag lägger mig, undrar dock om jag kommer förstå allt som står där, dom har endel konstiga ord här i norge!

Imorgon blir det;
Jobb från 8-15.30
Träning 16.00-18.00
Fixa allt för Roxettekonserten efter träningen ett par timmar!

Så ser väll min dag ut imorgon då! :)

Nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på papperna, vi hörs
pussss

Florida

Ja då blir det Florida i år, det ska bli så jäkla kul! Jag har aldrig varit i USA och det är något jag verkligen velat länge. Nu ska simklubben jag simmar med här i Stavanger på träningsläger där i två veckor, och självklart tackar man inte nej till det!

Fick precis ett mail med lite information:

stavanger - miami
5 okt - Stavanger till Amsterdam 10.40 - 12.15
5 okt - Amsterdam till Atlanta 13.50 - 17.15
5 okt - Atlanta till Miami 19.20 - 21.15

miami - stavanger
17 okt - Miami till Paris 17.40 - 08.10 + 1h
18 okt - Paris till Amsterdam 10.20 - 11.40
18 okt - amsterdam - Stavanger 13.55 - 15.25

Vi kommer att på på ett motell som ligger en timme från flygplatsen och motellet ligger i staden Pompano Beach.

Mer än att bara träna kommer vi att göra endel olika utflyckter vilket kommer att bli:
- vi kommer att besöka staden jupiter där vi ska paddla kayak
- besöka sawgrass mills som är ett STORT shoppingcenter, jag gillar!
- vi kommer att köra ner till key west och där kommer vi blandannat att besöka ernest hemningways hus och bar
- vi kommer att besöka vattenlandet orlando
- vi kommer att besöka den berömda stranden miami beach.

AH JAG LÄNGTAR!





Spanien, foton del 2

























VILL TILLBAKA!


FAN

FAN, jag insåg precis att jag kommer missa malmöfestivalen. Det suger lite faktiskt. Visst det är inte precis så jag hänger där varje dag men jag det är sjukt mysigt att gå där, nu blev jag allt lite ledsen!

17 Augusti

Idag är det 17 Augusti och andra dagen på jobbet. Gick lite bättre idag då man har lärt sig barnens namn lite bättre och så vidare men det jobbiga är att det är ganska långa dagar. Efter träningen fick jag cykla i rallyfart, men det tog fortfarande lika lång tid som alla andra dagar haha, för att jag skulle på träning fyra. Första simpasset avklarat idag då. Jag simmade 2000m och det kändes väldigt bra faktiskt.

Nu har jag precis gjort köttbullar med pasta, kommer bli den mat jag gör mest i veckan, det känner jag på mig! Och jag har precis pratat med mamma i telefon, SAKNAR ER! och ni tycker kanske att jag är knasig som saknar min familj/vänner efter bara typ 5dagar, men det är inte de att jag inte sett dem på fem dagar, det är de att jag inte kommer att se dom på typ 3MÅNADER, det gör ooooont! Men som tur fick jag ett glädjefacebookmeddelande av min fina vän Issa, HON KOMMMER TILL MIG OM SNART BARA EN VECKA, jag är lycklig! Tänk att få ha min underbara vän här i ungefär fyra dagar! Vi ska såklart försöka hinna med så mycket som möjligt. Jag ska visa henne runt, vi ska checka shoppingen, checka uteställena, checka maten och ja massa sånt trevligt! Det kommer bli så jäkla kul!

Så nu när det känns lite jobbigt att vara här så ska jag tänka frammåt och skriva upp lite saker som jag längtar efter;
- Helgen ska bli både trevlig och inte så trevlig. Henriette ska iväg hela helgen så jag kommer var ensam hemma vilket är tråkigt. Men samtidigt ska jag hjäpa till på roxettekonserten och det ska bli kul!
- Till torsdag den 26/8 för då kommer ISSA!
- 4/9 för då är det en stor jubileumfest här för simklubben fyller 100år samt min underbara mamma fyller år!
- 1/10 min syster kommer till mig? jag vill iallfall det men min mamma tror inte att hon kan åka till mig själv, vilket hon självklart kan!
- 5/10 drar till florida, JADÅ! och min sötaunnderbara (ibland) syster fyller 16år!
- 2/12 SM i stockholm, vilket innebär att jag får komma HEEEEEM, eller iallfall till sverige vilket är en början, haha! Hoppas dock att jag kan komma hem en helg innan dess!
- /12 vet dock inte exakt datum kommer jag HEM för att fira jul med min undeeeeerbara familj, jag ska köpa finfina julklappar till dom!

Ja det var väll det jag längtar till än så länge, haha! Men det kommer säkert fyllas på!

Nu ska jag se film och kanske uppdatera lite spanienbilder, PUSS

Upp och ner

Jag glömde berätta för er att det är inte de lättaste att cykla här i Stavanger, vilka jäkla backar här är. Upp och ner, ner och upp, det är värre att cykla uppför de backarna än att simma ett 2timmarspass och jag skojar inte! Och de backarna ska jag cykla till mitt jobb i ETT ÅR, jag kommer ju dö!


Igår och idag

Igår när Henritte kommit hem från jobb åkte vi till Christin, som är ordföranden i klubben och åt middag. Vi blev bjuden på kämpegod ( :D ) mat, tapas med massa olika till och efter det fick vi glass till efterrätt. Det var väldigt mysigt där hemma, de bor precis vid vattnet!
Efter vi hade varit där hemma en stund och pratat och ätit körde vi till en simmare i klubben som också heter Henriette, fick se hur hon bodde och sen snackade vi lite och sen körde vi hem vid 10tiden.

Idag var det min första dag på jobbet och som barnehageassistent. Jag ställde min klocka för första gången på 489404904940439dagar och det märktes. Jag vaknade 30min senare än vad jag hade tänk och fick därför stressa till jobbet. Hittade gjorde jag iallfall och åtta befann jag mig på jobbet. Jag blev visad runt lite och sen började mitt år som dagisfröken. Jag kommer att jobba lite olika tider men denna veckan ska jag jobba från 8-halv 4 varje dag!

Nu ska jag cykla till affären och handla lite och sen ska jag lägga mig i sängen och svara på mail och se film hade jag tänkt, jag är så trött, var tog mitt sommarlov vägen? hade behövt det nu!

PUSS på er, i miss u


denna bilden får jag kolla på när det regnar här, som det tydligen gör för det mesta, och jag som hatar regn!


...

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Cykeltur

Då har jag precis kommit hem från en cykeltur här i Stavanger. Jag hittade faktiskt till dagiset, sen att det tog ett tag och lite frågande har ju ingen betydelse, haha! Tillbaka (när jag hittade ganska bra) tog det ungefär 20min att cykla så det är väll helt okej. Jag cyklade igenom en sjukt mysigt park, bilder nedanför!









och efter att jag cyklat hem så cyklade jag bort till vattnet och satte mig en liten stund, det var supermysigt och där var mycket folk idag, bilder nedan;













Nu ska jag kolla vad busshållsplatsen heter här vid mig så Issa kommer rätt när hon ska hit! Sen ska jag duscha och fixa mig lite sen ska jag och Henriette hem till ordförande på middag ikväll!


Söndag, sista lediga dagen

Goddagens på er!

Idag är det söndag och andra dagen jag är här i Stavanger. Gick upp vid halv 10tiden och käkade lite frukost och nu sitter jag här vid datorn och har installerat ett par saker. Idag är det min sista lediga dag och sen börjar jag att jobba imorgon. Jag ska vara på dagiset klockan åtta imorgon och skriva på lite papper och liknande och sen ska jag även på möte på kvällen.

Idag så ska jag ta en cykeltur och se om jag kan hitta dagiset och hur lång tid det tar att cykla, medans Henriette ska jobba från 13-18. Efter det ska vi nog till några personer och säga hej!

Nu ska jag ta ut i diskmaskinen och sen på en cykeltur, ha det så bra sålänge.
PUSS

Spanien, foton del 1

Jag var i spanien den 23/7-1/8 för fjärde gången detta året, med Maria! Vi hade det så jäkla bra och det var superkul och jag tänkte att jag kunde ladda upp lite bilder nu! Dessa bilder är från min kamera, kan ladda upp de andra bilderna från marias systemkamera som är inlagda på mitt usb imorgon!





















Foton

Tänkte bara visa er lite foto från huset och från havet som ligger supernära!





















14/8 - 2010

Idag är det första dagen som jag varit här i Stavanger. Imorsse sa jag hejdå till min käre far som har varit här och lämnat mig och fyför det var tufft. Jag vet att vi ses om någon månad igen men när man inte har bott så här långt från ens familj innan så gör det ont, men jag ska ge det en chans. Om jag inte skulle trivas så kan jag ju faktiskt åka hem, för jag tänker inte stanna kvar här om jag inte vill det, så är det bara! För om jag stannar ett år eller ett halvår har kanske inte så stor betydelse, så om det inte känns bra kanske jag stannar ett halv år!

Efter att jag sakt hejdå till pappa satte jag mig lite vid datorn och sen åt jag och Henriette frukost. Jag tog en dusch och sen stack vi till köpcentert som ligger här jättenära. Vi fixade present och kontantkort sen åkte vi tillbaka här. Henriette åkte för en stund sen och då gick jag en promenad och sen in om affären och handlade lite. Nu har jag precis ätit lite mat, blev kyckling,ris och sås.

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Såg att Henriette hade med sig lite serier så fundrar på om jag skulle ta och kolla någon.

Tänkte även lägga upp lite bilder om en stund,
puss sålänge

Tatuering

Har som kanske ni vet gjort en ny tatuering. Min kusin gjorde den på mig för en vecka sen och den sitter under bröstet bak mot ryggen. Den gjorde så jäkla ont att göra, den tog ungefär två timmar att göra och USCH, men ja nu är den ju klar och nästintill läkt!

Här är två bilder på den;


Stavanger

Hej alla gullisar!
Nu är det så att jag hade tänkt börja blogga igen för att hålla alla er uppdaterade som vill i sverige och kanske även i norge! För det är så att igår flyttade jag till norge, stavanger och ska vara här tills nästa sommar. Det är ganska långt tid med som alla vet rusar tiden iväg så det kommer att gå fort.

Jag kommer uppdatera på denna bloggen än så länge sen får jag se om jag kanske gör en ny blogg eller något!

Som sagt så flyttade jag upp igår, eller jag kom till stavanger igår. Jag och pappa körde vid halv åtta på kvällen i torsdags och var inte framme fråns ett igårförmiddag. Efter det åkte vi diekt till skatteverket så att jag kan få ett norskt personnummer, det tog två timmar i kö!

Jag bor "i en källare" om man kan säga så. Det är en lägenhet som har varit en källare innan. Så det är ett hus ovanför som äger detta men vi har egen ingång och allt. Det är på 130 kvadratmeter och här finns två stora sovrum, ett kök, en toalett, ett tvättrum, ett föråd, en matplats och en tvplats. Så det är stort och fint.

Jag bor här med en annan tjej som heter Henriette som även ska träna i den simklubben som jag ska. Så ni som undrar vad jag gör här i stavanger så ska jag träna och sen ska jag jobba. Jag har fått jobb på ett dagis (barnehage, på norska) där jag ska jobba 100procent i tre månader och sen minst 60procent därefter. Och dagiset ligger ganska nära där jag bor, så det blir bra!



Pappa har precis åkt hem härifrån, han körde mig upp så jag kunde ta med mig alla mina saker. Så nu har han minst 12timmar hem, jag tycker faktiskt synd om honom!
Så nu ligger jag här med datorn alldeles ensam, och det känns faktikst konstigt. Jag saknar redan min familg och mina vänner riktigt mycket, men jag kommer ju hem till SM i sverige och sen till jul, så det ska nog bli bra!

Som pappa sa; Rebecca, om det är så kan jag hämta dig på 12timmar eller kan du ta flyget hem för 1000kr!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vet att vi ska in om ett köpcenter!!!!! (LIGGER 5MIN FRÅN MIG) det kommer bli illa för min plånbok, haha! Vi ska se om jag kan fixa något norskt mobilgrejs så det inte blir så dyrt att ringa och sen ska Henriette hitta present till någon hon ska iväg till ikväll. Det är det som känns lite konstigt nu, att jag har ingen kompis jag kan gå hem till på kvällarna när Henriette ska iväg, men det kommer väll.
Henriette har mycket närmare hem än mig, ca 4 timmar, så hon ska åka hem vissa helger.

Så ikväll ska hon iväg på födelsedagsfest, så då vet jag inte alls vad jag ska göra. Men om det är fint väder kan jag kanske gå en runda här runt i området, kanske fota lite så ni får se. Det är faktikst jättefint här!

Puss på er, och jag saknar er!


jag och maria när vi var i spanien, saknar det!

RSS 2.0