Dålig uppdatering

Har inte uppdaterat bloggen på ett jäkla tag och det kanske är dags att uppdatera den nu, eller uppdatera er som vill läsa bloggen!
Det har hänt en del sen sist jag bloggade, jag har varit i spanien två gånger, har haft bal och jag har tagit studenten. Jag har tagit studenten, det känns härligt men endå lite ångest på det hela, jag kommer sakna mig fina klass som in i bomben, och VAD FAN ska jag göra nu? det är en bra fråga!

Just nu så tränar jag som bara den, två pass om dagen blir det. Men om två veckor är det SM och sen är det lov från träningen. Och om ungefär tre veckor dra jag och min fina kompis till spanien, det ska bli så jäkla härligt!

Förövrigt fick jag ett förslag idag till hösten, jag är sugen men endå inte, hur ska jag göra? JAG VET INTE!


träningslägert som vi precis var på i calella, snyggingar!


Hemma igen

Då var jag hemma igen från spanien. Kom hem i torsdags och fyyyyyyfan vad resan har varit undebar. Har varit så jäkla kul, galet och härligt så jag vet inte vad!
Vi har haft ganska fint väder, har iallfall inte regnat så vi har kunnat sola, bada och festat mestadels av tiden där!
Jag och vanessa slog även till med en liten tatuering, kan visa senare! och bilder kommer även sen, men det finns bilder på facebook också om ni är intresserade!

Idag har vi iallfall bal, och vad kan vara bättre än att det regnar som fan? jag blir så ledsen, fan regn förstör allt. PLUS att det står att det ska regna såhär på fredag med när jag tar studenten, snällasnällasnälla säg att det står fel! JAG VILL INTE HA REGN!

Nu ska jag äta lite frukost, börja göra vid mig lite och sen ska jag ta bussen hem till natta där vi ska fixa oss ordentligt, och sen ska vi vara på grand hotell klockan sex ikväll, kommer bli najs!

puss på er

RSS 2.0