Randigt!

Nytt i min garderob, men jag fyndade faktiskt!








från bikbok

Pluggdag

Morgonträning imorsse i burlöv. Simmade ett syrapass och sen fick jag och henrietta vänta på ida ett tag för att hon skulle snacka med sin mentala tränare. Gick runt en stund på burlöv center och såklart går jag därifrån med två tröjor, så typiskt mig. Visar tröjorna sen! :)

 

Kom hem vid tolv och sen kom Vanessa till mig. Vi käkade lite panakakor som min syrra gjort (de tjockaste jag ätit, haha) och sen satt vi oss för att plugga, ja ni läste rätt. Trodde fan inte det skulle bli mycket gjort av oss två men ack så fel jag hade. Vi var megaduktiga och gjorde i princip klart både estetiskverksamheten och projektarbetet.

Vanessa har nästan precis stuckit och nu känner jag mig nöjd med mig själv, haha.

Skulle egentligen till min fina Fellelitttttopermis men jag känner att om jag precis blivit klart med arbetet plus ska käka och så PLUS att det tar trettio minuter att gå till henne så är jag lite död just nu, jag trodde inte pluggningen skulle  ta så lång tid  :(  Men vi ska iallfall ses på lördag för då ska vi på 19årsfest, ska bli najs!

 

Nej nu tjatar mamma på mig att jag ska färga hennes hår, hur vågar hon när jag har slitit så hela dagen, haha. Men det är väll bara att resa sig och göra det med.

 

Vi hörs snart, då får ni se mina tröjor och kanske mina nya snilleglasögon ;) haha

 

PUSSS


Kurser

Jag har inte gjort det jag hade tänkt att jag skulle göra idag.

Jag har haft lite smått ångest över vad jag ska göra nu när jag tagit studenten. Jag vet i allfall att jag inte ska söka in till någon hel linje för att jag ännu inte vet ett dugg vad jag ”vill bli när jag blir stor” haha. Jag har i alla fall bestämt mig för att träna (så mycket som jag hinner) och även försöka få in något jobb, för att bara träna kommer jag att bli störd av.

Jag har även nu funderat att kanske bara söka till någon enstaka kurs, både för att göra något annat, för att det är bra och intressant och man får lite pengar för det.

Jag har hittat en del kurser på malmö högskola som verkar intressanta;

–        Kriminologi I, 1-30 högskolepoäng

–        Psykisk ohälsa, 8 högskolepoäng

–        Mänskliga rättigheter I, 1-30 högskolepoäng

–        Idrottspsykologi I, 15 högskolepoäng

Där är även några till jag har funderat på. När jag själv ser vilka jag valt så kommer jag på mig själv att jag nog är ganska intresserad hur folk tänker, alltså psykiskt ohälsa. Varför mördar man folk? Varför vill man ta självmord?

Jag är inte hundra vad jag vill jobba med, eller har egentligen ingen aning, men jag har alltid funderat på sånt, varför folk tar droger, hur man kan få dem att sluta med sånt,  varför får vissa för sig att mörda folk eller våldta folk, ja massa sånt tänker jag på, haha! Låter kanske lite skumt men ja, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men jag funderar i alla fall på att läsa någon enstaka kurs, får se hur det blir med det. Man har två veckor till på sig att söka in sen är det stopp, 15 april är sista datumet om man ska börja läsa nu i höst.


Hoppas ni nu antecknat allt viktigt jag skrivit här ;) ha en fin tisdag, nu ska jag träna!
PUSS


Ny blogg!

Så då har jag fixat mig en ny blogg. Den andra var inte speciellt tjusig så fick bli en ny!

Nu ska jag snart ner och göra mig något smarrigt att äta och sen får det väll bli en runda med nisse,
pusss sålänge

Tisdag

Tjingelingan!

Igår träffade jag Issa på kvällen. Vi gick en tvåtimmars runda och snackade och det var megatrevligt som vanligt! :) Efter det blev det näst intill läggdags för mig.

Har precis kommit hem från morgonträningen. Simmade i brulöv med Ida och Henrietta, blev 6800m. Får se vad jag ska hitta på nu tills mitt nästa pass, är typ bara fyra timmar tills jag måste sticka hemifrån så man hinner ju inte mycket på den tiden. Får förmodligen bli lite plugg eller nått sånt.

Vi hörs, pusssss


Ett år sen

Idag är det exakt ett år sedan min kusin gjorde tatueringen på mig, snart får det bli en ny!



Utbrott

haha jag måste bara skriva av mig. Jag får seriöst utbrott på alla de som ringer hem här, färsäljare och liknande. Dom ringer från typ tio till fem men dom flesta ringenr vid 10-11 tiden och undrar om dom kan få prata med ens föräldrar, NEJ FÖR DOM JOBBAR. Jag menar nästan alla jobbar väll då, är dom tröga eller!?

Haha, var bara tvungen, men seriöst det är sjukt störigt


Måndag

Måndag idag och det är lov. Det är så skönt att slippa gå till skolan, inte för att jag är där allt för ofta nu för tiden men endå!
Fick gå upp vid åttatiden för att ta bussen till träningen. Var ett långt pass men det var faktiskt ganska roligt, serien var iallfall;

1500
2*800
3*400
4*200
5*100
6*50
och passet blev 8000m.

Har nästan precis kommit hem, tar ju ett tag när man måste ta bussen och så. Nu ska jag se om där är något att äta och sen får jag nog plugga lite, har endel att göra över lovet och det suger lite men det är bara att göra det.
Lite senare ska jag träffa min fina vän Issa en stund, får se vad vi hittar på med.

NI får ha en trevlig dag, puss på er


Söndag

Måste bara börja inlägget med att jag saknar natta som är utomlands, hon ska vara iväg nästan två veckor till :( så det suger, men vi snackar lite på msn nu iallfall, hihi!

Idag har jag mest chillat och det har varit skönt, har ju somsagt varit i stan med!
Nu ska jag snart lägga mig! Jag har morgonträning imorgon klockan 10 till ett och sen får jag se vad jag ska hitta på! :)

godnatt på er, puuuuuss


Nytt i garderoben!


ginatricot 199kr


HM 179kr

Helgen!

Hallåja!

 

Tänkte bara skriva om helgen som varit, har ju inte skrivit sen i fredags.

 

Drog till Philip i fredags. Tog tåget vid tolv och var framme vid tre. Vi gick runt lite i göteborg och kollade, åt lite mat och sen drog hem till honom. Kollade på The Box och somnade väll vid två tiden.

Lördags så gick vi inte upp från 12, käkade frukost och sen drog in till göteborg. Gick en sväng på nordstan, åt lite och sen tog jag tåget hem kvart i sex. Var inte hemma fråns vid nio tiden och då var jag riktigt trött. Gick och la mig vid elva tiden, haha!

 

Idag hade jag träning klockan 9, var ett ganska chillidill pass så det var skönt. Åkte sen till stan vid ett tiden. Fick handlat en sjukt fin bh och en klänning. Testade även en snygg kavaj som jag nog ska köpa! :) Ni får se kläderna senare, tror jag!

 

Nu ska jag städa mitt rum för det ser förgävligt ut. Ha en mysig söndag, puss


Fredag

Nu drar jag, tar tåget kvart i tolv och är framme halv tre tror jag det var.
Hemma igen imorgonkväll, hörs då!

pusss


Torsdag

Goddagens.

 

Fullrulledag har det varit idag. Morgonträning imorsse plus sista filmningen för vårat projektarbete. Efter det till skolan och ha en liten lektion och sen vidare till stadion för att möta upp min mentala tränare och ha ett möta. Efter mötet så tog jag bussen till träningen och där hade vi ett syra pass av något slag och sen efter det så direkt till styrkan. Efter lite styrka så dirr hem och äta och sätta sig med filosofiarbetet som jag skjutit upp till sista dagen (PERFEEEEEEKT, eller inte) och nu sitter jag här och skriver arbete och deppar lite, haha.

 

Jaja, nu är det iallfall påsklov och det ska man ju glädjas åt. Ska bli skönt och välbehövt, måste däremot endå göra endel pluggesaker under lovet men det får man väll stå ut med, snaaaaart SNART är det över mina vänner, haha.

 

Imorgon ska jag iväg över helgen, eller jag kommer hem lördagkväll, ska till Alingsås.

På söndag blir det nog att träffa min fina Emelie för att fixa hennes hår för hon ville ha lite hjälp av mästerfrissan (hihi) och kanske ska även mitt hår fixas, vem vet!

 

Nej nu måste jag faktiskt plugga, döööööööör

Puss på er


goddag

Goddagens på er.

Orkade inte skriva igårkväll när jag kom hem från träningen men träningen gick iallfall bra. Styrkade först vid sex tiden och tränade sen sju. Simmade 7000m som jag inte gjort på ett tag men det var skönt och sen åkte jag hem och nanna sött, haha!

 

Idag har det varit fullrulle. Först skolan till tolv och sen drog jag och natta till stan en sväng och handlade lite grejer till hennes resa. Hon ska utomland i två veckor och det är faktiskt fuskigt. Jag fick handlat ett linne, öronhänge och grejs till håret. Sen avslutade vi med en finfin fika på espressohouse, mums i magen.

Efter stan drog jag till stadion för att jobba lite, jobbade väll fem timmar och nu sitter jag här och är sviiiiiintrött, och då menar jag svintrött!

 

Imorgon blir det morgonträning och sen ska jag ha engelskredovisning. Efter det så ska jag heeeeeeeeeem och sova, haha, NEJ för det ska jag inte för jag MÅSTE börja på min filosofiuppgift som ska vara inlämnad på fredag, omg säger jag bara, är det någon som vill göra den till mig så får ni en puss?

Nej men så ser väll min trevliga dag ut, ha det så fint mina söta vänner

 

PUSS


Godmorgon

Vaknade för en stund sen och har hunnit med att se Alvin och gänget, den var sööööööt, och sen har jag städat på mitt rum och börjat med min engelskredovisning som jag ska ha på onsdag.
Nu ska jag fortsätta att plugga lite och sen får jag se vad jag ska göra, det får nog bli pluggning hela dagen känns det som, men snart är det påsklov och det ska bli så skönt! :)

Ni får ha en finfin måndag, puss

gp i stockholm - bilder













för vi är allmänt störda, och jag gillar det! haha

göra

vad jag måste göra denna veckan;

- jobba på tisdag
- träna
- plugga engelskredovisning/ göra den på onsdag
- vara klar med filosofin tills på fredag
- styrka två gånger (mån/tors)
- säga till min släkt om släktkalasgrejs när jag fyller år
- mentalträning, ons/tors eller fre
 
ja det var nog allt jag måste göra denna veckan tror jag!

ibland är man bara glad


idag vet jag inte riktigt vad jag är

Hemma igen!

Hej på er

Nu är jag hemma igen från stockholm och det har varit en sjukt kul helg som det brukar vara när jag och mandi åker iväg, haha!

Simmade 400 fr final idag och det gick bra, slog pers och fick 4.37 så jag är nöjd.

Tåget var nästan en timme sent vilket sög lite smått men nu är jag som sagt hemma iallfall så kan inte klaga. Nu ska jag väll packa upp lite och sen får jag se vart kvällen tar mig, antagligen till soffan, haha!

 

Puss på er


Vi är störda









hahahhaha jag dör av flabb, därför får ni en flabbbild av mig tillsist, fyfan


Nytt i garderoben










Stockholm - GP dag 2

Ja då är andra dagen i stockholm igång. Vi vaknade vid nio tiden och gick ner och käkade frukost, fyfan vad god frukost det är här, har aldrig ätit någon bättre, mums!
Efter frullebullen gick vi en runda i stan. Jag handlade en klänning från monki och en skjorta från åhlens, kommer bild snart, ska bara fota det, haha!
Sen käkade vi pasta carbonara på den restaurangen som vi brukar äta när vi är här, mumsmums och nu kollar vi lite på tv och tar det lungt innan tävlingen.

Hörs senare, pusssss

Stockholm - GP dag 1

Då är jag och amanda i stockholm och det är lika mysigt som vanligt att vara här. Vi bor på det finfina hotellet clarion men skönaste sängarna, vi får gooooood mat på restaurang och ja massa sånt trevligt.

Vi tog iallfall tåget halv 10 imorsse och var uppe här vid två tiden. Käkade på någon wokrestaurang och sen gick vi och simmade in. Har inte simmat en meter på typ en vecka för att jag varit sjuk men ville ändå simma denna tävlingen. Simmade först 200fr som jag persade på, helt sjukt egentligen, så det gick bra. Sen efter typ 3 timmar simmade jag 200ry som gick mindre bra, vet inte riktigt vad det är med den sträckan men jag tycker knappt det är kul att simma den längre.

Vi har precis varit och ätit på en pizzarestaurang som var så god och sen han vi in om ica och handla lite till kvällen.

Imorgon har vi ingen final så det blir att sova länge (sköööönt) och sen äta en riktigt god frukost som de serverar här. Efter det ska nog vi gå en runda i stan här och se om där är nått kul att shoppa.
På eftermiddagen är simningen igång igen, jag ska simma 400fr och amanda ska simma 200fj. Om ingen går till final så tänkte vi kanske se någon bio på kvällen om det finns tid för det.

Nej nu ska vi chilla lite till innan det blir läggdags, puss på er


hahaha, 2006 i stockholm


stockholm 2006


mums


2006


haha

mums

fick precis hem hm tidningen, fyfan vad han här var snygg





JATACKKKKKKK


HAHA


Monki

Jatack, ska nog gå inom en monkibutik snarast


Onsdag

God morgon!

Idag är det onsdag och jag är fortfarande sjuk och det suger. Ska upp till vårdcentralen nu om en halvtimme och se om jag har halsfluss eller något liknande för om det bara är en förkylning kan jag förhoppnings vis följa med på tävlingen till stockholm på fredag (hoppppppas).

 

Så idag blir det bara att vila som jag gjort nu ett par dag och jag är så rastlös. Var iförsig hos optikern igår trots att jag var sjuk (har ändrat tid tre gånger, haha) och kollade min syn lite och beställde även ett par glasögon som jag kan ha lite på kvällar och ja när jag inte pallar ha linser, när jag är sjuk och så (man får egentligen inte ha linser då). Fast att jag inte är något värsta fan av glasögon tyckte jag endå att dessa var snygga, eller ja helt okej, får dom om en vecka då får ni se ;) hehe!

Fick även med pappa en snabbis på medimarkt fast att han tyckte att jag skulle vila men det är så tråkigt. Vi kollade lite på datorer men hittade ingen rolig så ska försöka få med han in till netonnet idag, hoppas han vill, haha!

 

Nej nu ska jag klä på mig lite och sen dra till vårdcentralen, vi hörs senare.

puss'


Tisdag

Hej på er!
Har sovit så dåligt inatt, har haft feber, kallsvettats, huvudvärk, ja ni fattar och har vaknat ett antal gånger inatt! :/
Ingen skola för mig idag, så får väll ta att vila upp mig lite. Ska nog ta ett bad eller något nu!

Förresten så har jag kollar lite på datorer, är sugen på en egen och jag hittad en perfekt som jag gillar;


Kär

Jag blev precis kär i en dator, och nu menar jag KÄR


ECLIPSE

Premiär den 30 juni, så najs!


Högtalare

Tror jag vill ha någon av dessa två, har beslutsångest över vilken. Tror den första är bättre, vad tror ni?




NEJ!

Fan det känns verkligen som att jag håller på att bli sjuk, jag vill inte! Min hals gör så ont och mitt huvud håller på att sprängas, mina ögon vill blunda och min kropp vill bara ligga ner utan att röra sig eller resa sig! Fy vad det är synd om mig, (tänker mest på att jag har tävling på fredag, fuck). Får hoppas på att det blir bra snart och att det verkligen INTE är halsfluss för då blir jag ledsen!

Nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv och kolla på lite ipodhögtalare som jag önskar mig i födelsedagspresent, puss på er

 

 


Måndag

Då var det måndag igen, det är sjukt så snabbt veckorna går!
Vaknade med riktigt ont i halsen och kände mig konstig i hela kroppen men stack endå och tränade men det blev inte direkt bättre. Efter träningen stannade vi kvar och filmade till vårt projektarbete och nu har jag percis kommit hem och ligger i sängen och kollar lite på outsiders.

Nu ska jag fortsätta kolla på outsiders, puss

HM

Dessa klänningarna har jag beställt från HM;








(fast i blå/grön)


VARFÖR

varförvarförvarför kan man inte få vara så här brun året runt, jag vill!


Lördag, foto










Lördag/söndag

Haj på er knasbollar!

 

Har varit en najsnajs helg med fullt upp och det gillar jag. Igår efter träningen ( 9*100 A3 tre varv, alltså 27*100 A3, fyfan) så åkte jag till Höllviken för att hjälpa min kära vän Maria att passa några urgulliga ungar. Vi kollade på melodifestivalen och sen satt vi på någon film och somnade inte fråns typ halv tre.

 

Vaknade vid halv nio tiden av att tre små gulliga ungar väckte oss och sen fick man vara pigg och glad och leka lite. Vid tolvtiden blev vi hemkörda till Maria, fick kollat lite på hästarna och snackat en massa och sen kom pappa och hämtade mig vid halv tre för att ha ett litet möte men min tränare. Vid halv fyra var det massagetime och nu har jag varit hemma en stund och mest chillat och ätit kinamat, mums på det!

 

Imorgon har jag bara morgonträning och sen ska jag hem och plugga lite får det nog bli.

Denna vecka måste jag (i skolväg) göra;

-         Skriva hälsoprojektloggbok

-         Börja med filosofin

-         Plugga geografi

-         Göra engelskredovisning

-         Skriva loggbok projektarbete

-         Läsa engelskbok

 

Fan det var endel, det är väll bara att sätta igång.

 

Förövrigt drar jag och amanda till Stockholm på fredag för GP och en najs helg väntar.

Ha det fint, puss på er


Hår

Jag såg precis på bilder att mitt hår faktiskt har växt en bra bit sen jag klippte det i typ september, jag har fått för mig att mitt hår inte växer men det är nog bara för att det lockar sig mer men man ser det när jag plattar det, faktiskt. Jaja jag tycker ni ska anteckna detta nu, haha


september


mars (ser kanske inte så bra) haha

Shutter Island!

Såg som dagt Shutter Island igår med emelie och den var faktist riktigt bra. Efter bion drog jag och emsan till bk för att sitta där en timme och chilla innan lilla bussen kom och hämtade oss. Hemma runt halv två och upp åtta för träning, trött i ögonen, jadå!

 

Nu sitter jag här med min syrra och köper massa från HM, har nog beställt fyra klänningar, riktigt söta och perfekta till spanien, jadå! :D

 

Ikväll ska jag träna och sen vidare till höllviken för att passa marias kusiner och det ska bli mysigt. Jag och Maria har inte setts sen i sommar så det ska bli sjukt kul, jag saknar dig!

 

Nej nu ska jag skicka iväg beställningen (haha, innan pappa ser hur mycket det blev) och sen ska jag packa, puss på er och ha en fin lördag

Jag och maria i sommras









Shutter Island!

snart drar jag och emsan och ser denna på bio, verkar riktigt bra!


snyggaste jag sett






Fredag

Fredag idag och jag vaknade för en stund sen. Nu har jag precis duschat lite och ska snart äta frullebulle och fixa mig. Tar bussen vid tolvtiden för att möta upp min mentalatränare och ska väll träffas en timme kan jag tro och sen ska jag bege mig hemmåt igen för att vänta på fina emsan som kommer till mig. Vi ska käka lite här hemma och sen dra vidare på bio. Kommer att bli en mysig fredag och UTAN träning för en gångs skull.

 

Om jag styrkar två gånger i veckan plus har mentalträning (utöver mina 10simpass) så blir jag ledig på fredagar (eller onsdag eller torsdag om jag typ behöver plugga). Så det är riktigt najs att jag blir ledig på fredagar om jag vill, tacktack! Haha!

 

Nej nu ska jag kila, ni får ha en finfin fredag, kanske skriver senare.

Puss på er

 




hahahha EMELIE! hittade precis dessa bilderna, vadå minnen! ;D


Torsdag

Hallåja!

Torsdag idag, och dagen har väll varit bra, eller ja matten vet ju inte om jag har någon kommentar till. Först morgonträning iallfall och sen till frukost för att käka lite. Sen fick jag även köpt biljetterna till balen, det kommer bli najs! :)

 

Efter skolan så drog jag och styrkade och sen blev det träning, syrapass och det sved väll lite i mina armar som redan hade syra när jag kom men det gick bra tyckte jag.

 

Nu sitter jag vid datorn och kollar lite på sveriges värsta bilförare, jag borde nog vara med där känner jag, haha!

 

Imorgon blir det sovmorgon och sen till min mentala tränare vid ett tiden och sen ska jag och emelie på bio, vi ska se shutter island eller vad den nu heter! :)

 

Hörs, pussssss


Lista



Vad heter du: Rebecca Holst
Längd: 179 cm
Vikt: vill ni verkligen veta det? ;)
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: gröna
Beroende av: choklad
Hur mycket smink använder du dagligen: lagom
Vad har du ätit idag: mat såklart och glass faktiskt
Dagens klädsel: converse, jeans, linne och tröja över
Glädje just nu: att det snart är helg
Irritation just nu: ingen tror jag, eller jo att jag inte pluggar
Senaste låt du hörde?: memories
Senaste inköp: oj det var nog något från malaga, jag har fan inte handat något sen dess, detta är kattastrof, eller just det ett par skor handlade jag här om dagen haha
Vilka hårfärger har du haft: alla möjliga, blondt, brunt, lite rött, svart
Brukar du äta frukost?: ja det brukar jag
Vad gör du om helgerna: tränar, umgås med mina fina vänner, pluggar lite, lite allt möjligt faktiskt som jag inte hinner på vardagarna
Husdjur: en liten nisse
Hur är ditt hår: jag hatar det just nu
Brukar du bädda sängen: faktiskt, jag är duktig
Har du mest skivor eller filmer?: filmer
Favoritaffär?: oj finns en del som jag gillar, men monki kanske
Vad har du på väggarna?: hyllor och tavlor   
Vem betyder mest för dig: mina närmaste  
Är du singel?: för det är jag, komsikomsi
Är du nöjd med dig själv: ja det är jag väll
Hur mår du just nu: jag mår fint
Senaste program du såg på: dating in the dark, haha
Senaste film: bröllopsfotografen
Vad var det senaste du sa: varför är du redan hemma? haha
Hur ofta tvättar du ansiktet?: bor ju i vattnet så
Vem vet mest om dig: oj jadu, det är väll jag som vet mest tror jag;)
Vad har du i ditt fönster: någon blomma och lampa  
Har du bra minne?: det är nog hyffsat


blondt/guldigt


mörk brunt


riktigt blondt


svart


ljusbrunt/brunt

 

 


Memories

Har fått denna på hjärnan men jag gillar det!


Tisdag/Onsdag

Skrev inte igår för jag hade fullt upp och sen orkade jag inte när jag kom hem vid niotiden.

Hade först redovisning på morgonen med Vanessa och vi fick Mvg så det var skönt och sen efter den dryga skoldagen så stack jag till träningen. Det gick finemang fast kändes mindre bra, hehe. Efter träningen stack jag och styrka med simon och adam och sen hem och chillade lite innan det blev läggdags.

 

Idag har jag haft morgonträning. Typ den första morgonträningen vi kört A3 på, haha! Och sen har jag haft en lektion och nu sitter jag här och nördar mig. Måste verkligen plugga matte för har tydligen prov imorgon och har inte börjat kolla på det ens, fan det är så typiskt mig.

 

Ha det fint med er, puss


Tritonspelen

Tritonspelen idag då. Började att simma 200fr som gick riktigt bra. Fick 2.06.51 vilket var 2 sekunders pers och även kval till Jsm så det gick bra. Efter 200fr var de det efterlängtade 200fj haha, persade i för sig med 14 sekunder och fick 2.40, inget kommentar på tiden tack! ;)

 

Nu ska jag välja kläder och sen läsa en gång till på redovisningen imorgon och sen ska jag lägga mig till sängs.

 

Imorgon ser min dag ut som en ganska vanlig tisdag, - skola, träning, styrka och sen sovvvvvva!

 

Ni får ha det så bra, puss


Lista

Haha ja jag har tråkigt nu!

Drömkillen

Utsidan
1. Ska han ha långt eller kort hår
Det kvittar, vissa passar jävligt bra i snaggat vissa passar verkligen inte i det!

2. Fixa frillan?
ja fast det ska se ofixat ut

3. Klä sig snyggt?
ja för fan

4. Snobb, punkare eller hiphopare?
haha jadu

5. Lång eller kort?
LÅNG, och då menar jag lång iallfall längre än mig

6. Ögonfärg?
spelar ingen roll

7. Hårfärg?
spelar ingen roll

8. Ska han ha muskler?
ja för det ska han

9. Ha någon piercing?
spelar ingen roll

10. Vad kollar du på först t.ex. ögon, hår osv?
helheten med en gång, haha

Insidan
1. Ska han vara blyg eller social?
social

2. Ska han vara romantisk?
japps

3. Ska han vara lätt att prata med?
ja!

4. Ska han vara rolig?
ja det ska han!
5. Ska han vara omtänksam?
ja

6. fotbollsnörd?
fotbollskillar är mums

7. Ska han bestämma allt?
nej? haha

8. Ska han beskydda dig?
kan han gott göra, haha!
9. Ska han kunna lyssna bra?
ja!

10. Ska han lita på dig?
ja det ska han!


Övrigt
1. Hur stor får åldersskillnaden vara?
oj svårt, vet faktiskt inte, kanske max 4-5år just nu iallfall

2. Pluggis eller inte?
kvittar faktiskt

3. Spelnörd?
nja helst inte sånt skit haha

4. Röka eller snusa?
snusa

5. Ska han festa mycket?
han får festa hur mycket han vill

6. Ska han bry sig om vad sina vänner tycker?
ibland

7. Vilket land ska han komma ifrån?
hahah?

8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten?
personligheten är viktigare men utseendet måste vara bra!

9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player?
usch ingen aning, antar att det blir ett nej på frågan

10.Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul?
nej

 


Bröllopsfotografen

Har precis sett klart bröllopsfotografen. Den var faktiskt gullig! hihi
Nej nu ska jag käka och sen dra till tävlingen, ha en trevlig måndag! :)
Puss på er


Måndag

Haj på er!

Måndag idag och ny vecka. Sitter just nu och äter lite gräddglass och funderar på om jag ska ta tag i min och vanessas redovisning som vi har imorgon. Måste i princip kunna det utantill så borde nästan börja plugga lite på det nu och läsa igenom det ett antal gånger.

 

Ikväll är det tritonspelen på badet vilket innebär 200fr och 200FJÄRIL, jag dör långsamt redan! Haha, fyfan! Vi får väll se om jag kommer i mål, det kan bli intressant faktiskt!

 

Nej nu ska jag antingen plugga eller fortsätta se bröllopsfotografen, hm svårt beslut (NOT) haha, pusss


Pizzabakning








Söndag

Plugga natur
Plugga lite matte
Skriva alla adresser på inbjudningskorten
Städa lite på mitt rum
Läsa  lite i engelskbok

Skriva naturideskiss
Skicka mail till mentaltränare
Fixa filosofin


Jobb

Nu drar jag och jobbar. Ni får ha en najs lördag!
Puss




Lördag

Lördag idag vilket innebär morgonträning som vanligt. Inget speciellt pass, tvären en timme och resten sammansatt/arm.

Nu har jag precis kommit hem och käkat lite frulle och ska snart fixa mig lite. Tar bussen vid tre tiden för att var på jobbet runt fyra och käka lite och sen börjar jag jobba halv fem till ungefär halv tolv.

 

Ni får ha en trevlig lördag med er. Puss på er


Ringar


Fredag

Fredag idag vilket har blivit en lugn dag för mig. Mestadels har jag pluggat och försökt ta igen lite av det jag missat denna veckan, har väll gått sådär bra men lite framsteg, haha!

Träning innan idag och det gick bra och sen hem och käka tacos.

 

Nu har jag fastnat vid datorn och kollat tatueringar en stund och vet verkligen vad jag vill ha nu. Så nästa kommer i allfall bli större än den jag har nu, vet fortfarande inte om jag vill ha lite färg på eller inte. Får se när den blir av men det får inte dröja allt för länge.

Åh gud nu är jag så sugen på att göra den, riktigt fin!

 

Nu ska jag nog snart nanna, har morgonträning imorgon och sen är det jobb från fyra till halv tolv (ledsen gubbe). Pussss


Nedräkning;

14 dagar tills gp i stockholm
24 dagar tills påsklov
44 dagar tills jag fyller år!
82 dagar tills Barcelona!
98 dagar tills Studenten


jag och natts, du är bääääst!

Frukost

Vaknade för en stund sen och såg klart filmen som jag inte orkade igår. Nu ska jag ner och göra någon god frukost hade jag tänkt! :)

Pusss sålänge





500 days of summer

Har precis sett klart 500 days of summer och den var megabra! :)


Handlar om;
Kille möter tjej, kille blir förälskad. Tjej blir det inte. Den här moderna kärlekshistorien är inte vad vi förväntar oss att kärlek ska vara – den är invecklad och fantastisk, rolig och sorlig; en udda kärlekshistoria med toppar och dalar som inte riktigt följer det vanliga mönstret.

Tom, en pessimist och hopplös romantiker, blir förkrossad när hans flickvän Summer gör slut. För att förstå vad som gick fel tänker han tillbaka till olika perioder under deras 500 dagar tillsammans men slutsatsen blir inte alls den han väntat sig.


Torsdag

100 dagars som sagt igår och det var trevligt och sen begav jag och natta oss hem till henne för att sova en stund där och sen begav jag mig till skolan vid 11 tiden imorsse.

 

Idag har jag haft två lektioner och sen träning som gick helt okej. Vi hade någon lagkappssyra var väll runt en sekund över pers på det jag simmade så det är väll okej!

Efter det hade vi årsmöte som varade i typ två timmar, lite drygt men det är ju bara en gång per år så man får väll ställa upp och komma kan jag tycka. Jag och jossan hade det trevligt iallfall, korvätande och lite sånt, haha!

 

Imorgon har jag en ledig dag som vanligt som ska bli skönt. Hade tänkt att ta igen lite pluggande som jag missat eller inte orkar göra och sen på kvällen blir det träning som väntar, vilken spännande fredag, not.

 

Nej nu ska jag ta och göra mig ett knäckebröd och sen kolla på en film som pappa hade med sig hem idag, någong kärleksfilm, vad deprimerande! AJA, ni får sova så gott, puss på er!


ge mig sommmar nu!


balen i nian


100 dagars!!!!















Dagens...

...klädsel, haha, mysbyxor, myströja och mina nya fina dunskor, tjusigt värre! haha




John Mayer


Måndag

Måndag idag och ny vecka. Har inte varit i skolan idag, mådde sådär imorsse så tänkte att jag lika bra kunde vara hemma idag, har ändå bara en lektion!

Har tagit det lugnt idag, pluggat lite, chillat mest!

 

Om någon timme blir det träning, ska bli najs, har inte tränar sen i fredags! Har även GP om mindre än tre veckor det ska bli trevlans, jag och mandi igen, alltid lika ball! :D

 

Förövrigt så är det 102 dagar till studenten alltså 100 dagars på onsdag och då blir det partyyyyyy, det gillar jag! Fatta att det bara är 102 dagar tills jag är fri fyfan det är läskigt men najs!

 

Nej nu ska jag kila och kanske plugga lite, fyfan vad jag skjuter fram det hela tiden, aja!

PUSS

 

 


This is my life


Malaga




















Malaga 2010


RSS 2.0