Biosöndag.

Vid tre tiden tog jag,syrran,mamma,moster och kusin bussen in till stan. Gick runt och kollade lite och sen blev det lite käk och sen bio. Vi såg någon svensk film, juvelerna eller nått, det var okej.

Nu är vi precis hemkommna och jag är trött i mina ögon.

Imorgon blir det springa, till ikea, sätta ihop ikeagrejsen, till krille som fyller år, kanske utgång. Så ser min måndag ut, och på tisdag är det jobb igen.
Förresten så kommer jag antagligen inte in på skolan till hösten. Ligger typ 50 i reserv, inte okej. Förra året när jag kom på att jag ville läsa det så va det inte så stort utan då hade jag kommit in på mina betyg, men tydligen var det och doctor det populäraste detta året att läsa, det är inte okej.

Så jag vet inte alls vad jag ska hitta på med ett år fram nu, får ju antagligen jobba. Ska se om jag hittar nått jobb här annars kanske det blir stavanger en liten stund igen, vem vet.

Nej nu kallar sängen (jag vet att jag lovade uppdatering om de senaste veckorna, hoppas det går bra med lite bilder och så imorgon, är trött i mina små ögon).
Puss på er och hoppas ni sover gott.


Uppdatering angående min dator!

Jag köpte ju en ny data för sådär typ tusen år sen, nej men fyra veckor eller nåt, som var isönder. Fick vänta och vänta och vänta och nuuuu säger dom att det inte kommer in fler sånna, så att den är nu lämnad på servis. Det är INTE okej att vänta typ två månader på att få fixat sin nya dator som var sönder när man köpte den från början, jag ska bannemig ringa och skälla ut dom imorgon, nu är jag aaaarg.

Får iallfall låna syrrans dator under tiden, så det funkar.

Superdålig uppdatering

Tjenixen på er, jag vet, jag har uppdaterat superdåligt. Har inte riktigt hatt tid med bloggisen men jag lovar att skärpa mig, ska iallfall försöka! :)

De senaste veckorna har innehållit mycket olika saker, men jag tänkte att jag skulle uppdatera mer ikväll. Om en liten stund ska jag nämligen in till stan med mamma, bea, moster och kusin för lite bio och mys, det blir trevligt.

Jag lovar att uppdatera ett par inäll ikväll om allt som hänt, så kolla in lite senare ikväll! :)

Ni får ha en myyyyysig söndag, det ska jag ha!
Puss och kram


livet är fint, ta vara på det!

Onsdag!

Mitt senaste inägg var om den nya datorn som jag handlat, som just nu inte funkar. Det är något med mig och tekniksa prylar antar jag. Efter bara någon timme, när jag fixat allt med datorn så slutar ett par olika tangenter att fungera. Åker in och ska lämna in den dagen efter och då har dom aldrig varit med om det, haha. Ska få en ny data IGEN men då är dom datorerna slut, perfekt. Kommer antagligen in nya i helgen så får vänta tills dess.

I måndags åkte jag in till stan. Mötte upp mandi så gick vi på en shoppingrunda. Jag gick även in om och hörde med min hårddisk som inte funkar som jag VERKLIGEN hade behövt nu när min dator är sönder. Men tror ni den går att fixa? svaret är nej. Så jag fick en ny, men utan alla bilder och det jag behöver, så blev lite ledsen där :( men de på datorbutiken kunde fixa så dom förde över allt från den söndriga datorn men det gick ju på typ 800kr, inte okej.
Efter stan stack vi hem till määändi, käkade mat och den var det igång. Ett par cider,vin och drinkar senare begav vi oss till etage för en galen kväll. Hemma i "sängen" igen vid halv sju.

Igår passade jag min kära kusin. Vi hittade på en mängd olika saker på fyra timmar. Det var mysigt!

Idag är det onsdag och det är jobbtime. Jobbar idag, imorgon och fredag och sen ska jag möta upp natta på en stanrunda på fredag. Lördag är det fest hos hilda, cowboytema, och på söndag blir det "packa inför turkiet"dag.
Åker till turkiet om exakt en vecka, eller vi är till och med framme om exakt en vecka, vi åker redan 06.20 på morgonen, gillar! Kommer bli grymt bra.

Nej nu ska jag ut med nisse pisse i det FINA vädert, eller inte.
Hörs kanske senare, tjingeling på er


Ny dator!

Så nu har jag handlat en ny data. Klumpig som jag var TAPPADE jag min andra, vilket betyder att jag nu var tvungen att köpa en ny, sura pengar men så får det va.

De senaste dagarna har jag jobbat, umgåtts med sscgänget, träffat maria, jobbat lite till, handlat lite nytt och fixat och donat. Idag är det söndag och ska spenderas med att endast slappa, hehe, behöver det.

Två dagar frammåt är jag ledig på jobb. Imorgon blir det utgång till etage, och på tisdag ska jag fixa lite ärende och sen passa min kusin. Så ser mina två lediga dagar ut, gillar.

Nej nu ska jag ner och se om maten är klar snart, hörde nog min lille mage kurra.
Puss och kram och ja, tjingeling

Fin torsdag

Åkte in till stan klockan tolv. Tog mitt till en datorbutik och frågade hur det skulle bli med min kära dator. Det var tydligen dyrare att laga den än att få en ny, så då får jag en ny data, kan vara rätt trevligt det med. Han sa att jag kunde komma in där igen om jag behövde hjälp med att föra över mina grejer från min gamla data till den nya, så får väll ta och göra det.

Efter det mötta jag upp sscgänget så gick vi och käkade på en kinarestaurang med buffe. Jag åt sushi för första gången, vet inte riktigt vad jag tyckte om det, men jag smakade det iallfall.
Sen hängde jag med dom till hotellet och umgicks lite och sen vidare till entre där det blev shopping. Jag fick handlat en superfin klänning, en jumpsuit, "kill"shorts och lite sånt trevligt.

Kom precis hem och har sakt hejdå till finfina vännerna, gjorde även denna gången ont i mitt lilla hjärta, men jag får se till att träffa dom snart igen.

Nu ska jag ha en riktig myskväll med chill vid tvn. Imorgon väntas jobb från kvart i ett till kvart i nio och sen ska jag nog träffa kära nattisen.

Tjingeling på er!


Torsdag

Då var det torsdag idag, en regning torsdag.
Ska om en stund ta mig in till stan, måste lämna in min dumma dator som gått isönder, eller ja, den har blivit tappad, bra där!
Efter det ska jag nog träffa mina norska fina jenter igen, ska bli trevligt. Dom åker hem igen imorgon efter att dom varit här i sverige i nästan två veckor!

Vi hörs kanske lite senare, puss och kram

Mysig kväll med mina fina vänner från norge!
























Onsdag

Fin onsdag idag, mycket fin.
Jag vaknade tidigt imorsse och då så tog jag på mina gympaskor och sprang 4,5km, idag igen. Persade med 1minut idag, heheh.
Har legat ute och solat och chillat hela dagen. Just nu håller jag på att fixa maten och strax anländer mina fina norska vänner till mig. Vi ska ha lite middag och mys, dom är här på träningsläger och åker tillbaka till norge imorgon igen, kommer sakna dom! :(

Imorgon så ska jag fixa ett par saker, ska blandannat in till stan och lämna in min kära dator. Ska även träffa buks på kvällen tror jag, har dock inget riktigt bestämt. Sen blir det jobb för mig hela helgen, ska dock träffa natta på fredag och maria på lördag, för se vad som händer på söndag, om det blir fint väder så kanske stranden annars så blir det nog ikea för min del, har endel jag behöver fixa.
OCH på måndag blir det etage men finfiiiiina mandi, kommer bli grymt!

Nej nu ska strax grillen på och sen blir det mmmmmmat och fint umgänge!
Kanske skriver lite ikväll eller något, puss på er!

Hemma igen + förstörd datorn!

Ja det stämmer, jag har lyckats förstöra min dator, klumpig som jag är. Varför är det så jäkla typiskt mig? Har tappat den i golvet och någon dag efter det så blev hela skärmen helt knäpp och det ser ut som det är bläck inne i datorn som typ runnit ut inne i datorn plus att man inte ser någonting, bra där rebecca.
Detta resulterar i att jag just nu får låna min syrras dator (snäll som hon är) och jag ska försöka hinna lämna in min de närmaste dagarna, 1500kr fattigare, kul.

Igår så jobbade jag hela dagen och fick in ett springpass på 4,5km, 22min22sek, jobbigt som fan.
Idag har jag jobbat, simmat 3000m (jag tränar när jag är ledig, vad är det för fel på mig????) och sen har jag bara slappat.
Imorgon kommer mina fina vänner hit på besök, henriette, ane, siren och ida, vi ska grilla och mysa.

Skriver kanske mer imorgon!
Puss och godnatt

Sista dagen på sm idag!

Så, då är sista dagen på sm för denna gången här.
Skulle egentligen simmat 100rygg imorsse men strök mig på det, lite olika anledningar men jag gjorde vad jag kunde i laget på 100rygg så trot inte jag hade gått ner speciellt mycket mer idag plus att jag är ganska slut i kroppen, så fokuserar på laget.

Vi simmade 4*100fr laget nu iförmiddags och det gick superbra för laget. Vi ligger 5a till final och även ett nytt klubbrekord med 8 sekunder, det är inte illa. Dock hade jag nästan en sekund sämre än förra året då jag gjorde 1.00.3 i laget, ska försöka göra det i finalen idag. Ida simmar även final på 100fj, hon kommer simma snabbt ikväll!
Ni kan ju kolla svt klockan 15.55 tror jag det var idag då visas finalerna!

Nu ska jag ta och vila min kropp lite som är GANSKA trött just nu, speciellt bena!
Puss och kram

Final ikväll!

Då blev det final ikväll!
Vi simmade 4*100me och ligger 8:a till final. Ska bli superkul att simma ikväll!
Jag gjorde dock ingen speciellt bra tid, 1.09, men ja jag gör mitt bästa och nu är det som det är. Men hade jag skärpt mig och tränat på så skulle jag hoppats på 1.06-1.07 nu, men jag ska försöka på 1.08 ikväll, det ska jag bannemej!
Vilket fall är vi i final så det är kul, visas på svt förövrigt!

Annars så har det gått bra för tritonsimmarna idag. Vi har endel finaler ikväll så det är kul.
Nu ska jag vila lite och ladda upp för ikväll, måste under 1.09, annars är de INTE okej.

Vi hörs ikväll snyggingar, puss och hej!


jag saknar mig mormor så det gör ont. detta fick jag av henne när jag kom med till ungdoms sm första gången inomhus, 2003 tror jag det var!!

Godmorgon!

Dagen igår gick väll sådär. vi hade lag på 4*200 och missade finalplats precis, störigt. Jag simmade väll inte speciellt bra, men jag gjorde mitt bästa. Störigt att vi faktikst var så nära finalen, men det är inte så mycket att göra åt det nu!

Har nästan precis gått upp och ska ner och käka frullebulle snart och sen dra vidare till badet. Idag är det 4*100me som gäller, får se hur det går.

Skriver lite senare, puss!


magda, ida och jag

RSS 2.0