Dagen blev inte som planerat

Dagen blev inte riktigt som jag planerat.
Frisören tog LITE längre än vad jag hade väntat mgi vilket resulterade i att jag inte hann träffa Maria, och det suger lite!
Iallfall fick jag brunt hår, så ja, nu är jag brunett igen!
Efter frisörbesöket gick jag hem snabbt och hämta mina träningssaker och allt sånt och sen tog jag bussen in till Malmö. Där hämtade Ida mig så åkte vi in till burlöv och hämtade alla kläder/väska som vi fick.
Efter det in till Staffanstorp för lite träning. Sydsvenskan var även där och tog lite bilder och så som kanske visas imorgon eller något sånt!

Ikväll skulle jag egentligen träffa Issa, men som sagt gick inte mig dag enligt mina planer så ja, vi hann inte riktigt då. FAN! Men ja, jag är ju hemma snart igen plus att jag kommer ha lite ledigt från träningen då i jul så jag kommer att ha tid med alla mina fina underbara vänner!

Imorgon bär det av till stockholm för SM. Det ska bli så kul! Dock ska inte Mandi med, vi som varit iväg tillsammans så jäkla många gånger, det kommer bli tråkigt utan henne <3

Iallfall så är SM från torsdag-söndag och sen återvänder jag till norge, stavanger och min fina henriette!

Jag tror dock att jag uppdaterar från Stockholm, har ju datan med!
Ni får ha det så bra sålänge, hörs kanske imorgon då!
pusssssss


nu ser håret ut såhär ungefär igen!

Mysdag

Idag har jag haft en mysmysmysdag.
Bea kom inte iväg till skolan för att bussen inte gick, eller något sånt. Så hon har varit hemma med mig hela dagen. Vi har bakat lussebullar och sen tänkte vi ta en sväng till stan och fika men när bussen inte kom fick vi gå hem igen! Bussarna är sämst här, de kommer fan inte när det snöar!

Snart blir det träning och sen så blir det att ta det lungt med min fina familj.
Imorgon ska jag till frisören och färga håret, och sen ska jag till stan och möta upp min fina maria, om jag hinner! Och sen blir det träning och efter det ska jag träffa världens bästa Issa, och söta Nina tror jag även är sugen på att hänka!

Snart åker jag igen, fanfanfan, lite ångest, faktiskt! Hade gillat att stanna hemma, men jag kommer hem snart igen, snartsnartsnart. Den 18 december är jag på hemmaplan igen, gillar!


Gårdagen

Gårdagen blev en mysig dag. Jag och mamma åkte in till stan vid ett-tiden och fikade och kollade runt lite. Efter det kollade vi på bio, Devil! Den var faktikst riktigt bra, tyckte jag iallfall :) Dock var vi i princip ensama på bion, haha!

Idag så ska jag nog ta mig en tur till stan, ska se om jag hittar ett par vinterskor i min storlek. Hittade ett par fina igår med de hade inte storleken där så ska se om jag kan hitta de i stan idag. Ska nog även ta mig en efterlängtad chailatte, haha!

Ha en mysig dag ni med, puss


dessa vill jag ha!

En helt underbar dag!

JAG ÄR HEMMA!
Efter över tre månader i norge är jag nu hemma för några dagar, och jag gillar det starkt. Jag kom på mig själv gå runt och le innan, åh vad det är skönt att vara hemma.
Landade i köpenhamn vid halv tolv och sen tog jag tåget och pappa hämtade mig på svågertorp.
Hem och krama om mamma och sen bege mig till träning för en liten stund.
Hem igen och krama om fina systern, och sen kom emsan, min fina underbara emsan hem till mig och vi har haft en riktig myskväll. Vi har ätit god mat, efterrätt, pratat om allt från himmel till jord och även gått en promenad i snön. Emelie, du är bra du. I love u, det gör jag!

Iallfall så blir det bio imorgon med mamma. Nu när man är hemma så få dagar får man verkligen ta vara på all tid man har. Så imorgon åker jag och mamma in till stan vid ett-tiden och kollar lite, och sen ska vi på bio och se Devil klockan fyra, kommer bli najs!

Hoppas ni haft en bra dag, jag har haft en SJUKT UNDERBAR DAG!


Sverige

Nu har jag varit uppe en timme för att packa det sista. Ska snart gå ner till byn och sen ta flygbussen till sola flygplats.
Fan vad jag har saknat Sverige, Malmö och till och med Bara, haha!

Hörs när jag landat, puss på er och ha en fin dag


Fredag och helg

Dagen har gått ovanligt fort idag.
Jobb idag från åtta till halv fyra och efter det in till byn för att kolla runt med Ane.
Jag hittade en myströja och en supernajs halsduk som fick följa med mig hem.
Nu sitter jag och chillar i soffan med grönsaker och dippa och lite vatten till det, gillar!

Ska snart lyfta mig för att packa och städa lite här, åker ju tidigt imorgonbitti.
Flyget går klockan 10.10 och måste ju vara där en timme innan. Plus att sas bussen går halv nio så måste dra hemma ifrån vid åttatiden och ja ni fattar! :)

Imorgon landar jag i köpenhamn 11.30, fyfan vad jag längtar. Har inte varit hemma på runt 14 veckor, men nu jävlar, äntligen!

Förresten så sitter jag och tittar på EM på TV, min fina underbara henriette ska simma nu i laget, KOM IGEN ÄLSKLING!

puss på er


Gårdagen och dagen idag

Efter jobb och träning igår hängde jag med Ida hem för en myskväll.
Det blev en supergod gryta med ris, popcorn och film. En riktigt behövd myskväll!
Sovde över där och klockan ringde kart över fem för morgonträning. Jag har ju knappt någon morgonträning här men nu när jag hade det kom jag på att fyfan vad jag älskar det, det är så skönt att träna på morgonen. Dock är det som skönast när man kan komma hem i lung och ro och äta frukost och slappa, men nu har jag ju jobbet då som väntar men endå.
Iallfall simmade jag 3500m och sen åkte vi hem till Ida igen snabbt för att hämta mina saker och sen köra till mitt jobb. Jobbade till halv fem och nu sitter jag här i soffan och slappar. Har precis ätit resterna från igår och funderar nu på att packa lite för lördag då jag åker hem, woho!

Imorgon blir det jobb från åtta till halv fyra och sen ska jag träffa Ane i stan. Vi ska bara gå runt och mysa och kolla lite och sen så blir det nog en varmchoklad på osthuset som jag hört så mycket gott om, mums i magen!

Hoppas ni haft en mysig dag, det har iallfall jag haft idag


4

Om bara ett par dagar är jag på hemmaplan igen, det känns så jävla bra!


Brunt

Ska då färga håret på tisdag, frågan är bara vilken brunfärg jag nu ska färga det i?






Ny vecka

Då var det ny vecka igen.
Tog flyget igår hem ifrån Bergen, igår var det bara 4*50fr lag. Jag hade första sträckan och simmade på 27.6, tror det var pers eller vad jag har gjort innan!
Hemma var jag inte förrens halv 11 och sen blev det sängen.

Idag har jag varit på jobb från 07.25-14.55 och sen träning från 16.00-17.30. Nu har jag precis lagat lax och sitter och slappar i soffan, skönt!

Hoppas ni haft en bra måndag

Stark

Att vara stark är inte

att aldrig falla,

att alltid veta,

att alltid kunna.

Att vara stark är inte

att alltid orka skratta,

att hoppa högst,

att vilja mest.

Att vara stark är inte

att lyfta tyngst,

att komma längst,

eller att alltid lyckas.

Att vara stark är

att se livet som det är,

att acceptera dess kraft och att ta del av det,

att fall till botten,

att slå sig hårt och alltid komma igen.

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.

Att vara stark är att se ljuset i mörkret och att alltid kämpa för att nå dit.


Om en vecka...

är jag i Sverige,i Bara och kosar mig. Jag längtar, det gör jag!
Dagarna hemma kommer dock bli fullbokade, vill ju hinna med så mycket som möjligt.
Dock ska jag försöka hinna med;
- Bio med mamma
- En myskväll hemma
- Färga håret
- Träffa Emelie
- Fika med Maria
- Promenad med Issa
- Hitta på något med syrran
- Träna, träffa mina fina simmarvänner!
- FÖRSÖKA HINNA TRÄFFA MIN FINA VANESSI???
- en snabbsväng till perman
- köpta vinterskor

jaokej, vet dock inte om de få dagarna jag är hemma kommer räcka till allt jag vill göra :( kommer dock hem igen den 18december, WOHO!


YES

Det gick bra i laget, yesyesyes. Jag hade 1.04.6, och jag är så nöjd! Jag gick under 1.05 igen!

VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED!!!

OMG, omgomgomgomg. Simmade 100rygg, VAD FAN GÖR JAG!? simmar på 1.06, omg och tar mig inte ens till final. Om jag hade gjort samma tid som förra helgen, 1.04.5 hade jag legat ETTA till final, ibland så vet jag inte vad jag håller på med. Besviken på mig själv är jag, dock simmade jag ju bra förra helgen så ja, men ja, jag hade dock simmat 200fr precis innan så jag får väll skylla på det. Iallfall så blir jag så LAI, menmen. Får väll kötta som jag vet inte vad i laget, hoppashoppashoppas det blir en bra tid, jag ska göra mitt bästa! Och det jag tänkter när det inte blir så bra tider är att jag ska ha kul, och det har jag, simning är så jäkla kul och det är därför jag håller på med det, SIMNING ÄR KUL! dock blir det ännu roligare när man simmar bra, men ja, jaaa okej detta blev ett lite konstigt inlägg men ni fattar, okej!

PUSS och ja, FAN

Finalen

Simmade då final i eftermiddag. 200rygg, gick imål på tiden 2.18.2 och var så besviken på mig själv, kom desutom fyra med en halv sekund, jävla skit!
Men egentligen var loppet bra, eller jag öppnar på 1.06 och sen så håller jag det upp till 150m men sen orkar jag inte. Och som sebbe säger så har jag blivit så mycket bättre på bara tre månader här, så om jag fortsätter som jag gör kommer jag sknart orka den sista 50an också, hade (32,34,34,36!!!!!!) och om jag då kan få ner den sista på 33-34 också så är jag nere på 2.15, och det är helt okej det!
Iallfall så gjode jag mitt bästa, men öppnade dock för hårt vilket resulterade i mycket syra sista 50an.

Imorgon är det 200fr, 100rygg och lag som väntar, fun! :)

NM i bergen, dag 1 och lite 2

NM började då igår, och jag simmade 400fr, 50rygg och 50fr i lag!
400fr gick inte så speciellt bra, hade 4.33, men som sebbe sa så har jag inte tränat alls för 400fr. Har mest simmat rygg och sprint på alla passen nu, och har fokuserat mycket på rygg. Så uttåligheten hade jag inte riktigt, inte igår iallfall. Direkt efter det gick 50rygg, hade 31.4 vilket jag vände på 100rygg förra helgen, så den tiden var väll inte superbra den heller, men helt okej!
I laget hade jag 26.7, och det får jag vara nöjd med!

Igår tog SSC två guld;
- Killarnas lag. OMG fyfan vad vi skrek, och jag fick rysningar. Vann gjorde dom och bara 2sekunder från att ta norska juniorrekordet, grymt jobbat!
- Jorn vann 800fr, han klassade ut alla andra!

Idag har jag simmat 200rygg. 2.18.3 hade jag. Faktikst en helt okej tid och jag ligger trea till final, NU JÄVLAR!

Nu ska jag vila lite och sen blir det insim klockan fyra, puss på er

En bild...

säger MER än tusen ord;










I LOVE U

förresten

sisådär ungefär 10 dagar tills jag är på hemmaplan igen för en kort stund, GILLAR!


NM i Bergen

Imorgon beger vi oss 18 simmare från SSC till Bergen för att simma JNM! Det ska bli så kul. Dels är vi en stor trupp så det kommer bli kul plus att alla peppar och hejar varandra som fan så det kommer nog gå riktigt snabbt för alla, hoppas jag! :)

Jag ska simma; 50-100-200rygg, 200-400fr, tror 4lagkapper! Så det kommer bli en del simning.

Vi tar flyget imorgon vid fyra, flyget tar bara 30min så det är skönt.
Ska se om jag kan blogga lite från Bergen, tänkte dock inte ha med min data, eller kanske ska ha det, äh jag får se! :)
pusssss

I tidningen idag

Rebecca Holst fra Stavanger SC svømte inn til en tredjeplass på 100 meter rygg. Også hun satte ny personlig rekord med tiden 1.04,54.

- Det var egentlig på tide å senke min pers igjen, det har jeg ikke gjort på over ett år. Dette smakte virkelig godt, og viser med all tydelighet at jeg er på rett vei igjen, sier hun.

 


Måndag

Då var det måndag igen och det var lite jobbigt att komma upp ur sängen. Trots att det varit helg så har det varit tävling hela helgen vilket har inneburit INGEN sovmorgon. Men jag har jobb nu två dagar och sen åker vi inte till NM förrens vid tre tiden på onsdag så jag kan sova ut då, det behöver jag verkligen.
Iallfall så åkte pappa nu imorsse, sorgligt men sant. Kommer dock hem om två veckor så snart ser jag min fina familj och mina fina vänner några dagar igen, längtar!

Idag så väntas jobb från 08.00-15.30 och sen träning 16.00-18.00. Ikväll får det nog bli att tvätta och lite sånt trevligt, och umgås lite med fina Jetti!

Hoppas ni får en trevlig måndag, hörs


förövrigt har mamma beställt frisör tid till mig när jag kommer hem, brunt ska det bli!

Finalerna söndag

Idag var det då finaler igen. Simmade 200rygg först som gick mycket bättre än i försöken. Hoppas dock det kan gå lite snabbare på NM och SM men gjorde iallfall 2.18.09 vilket var pers, så det måste jag ju vara nöjd med. Kom trea på distansen.
Efter det blev det lag. Simmade rygg, hade 31.1 så inte under 31 denna gången, men snartsnartsnart! Vi vann lagkappen med tiden 1.57! :)

Helgen har varit så rolig, och jag är superduper nöjd!
Imorgon åker pappa hem och sen så väntas jobb,
sov gott

Tävling dag 3

Sista tävlingsdagen idag. Simmade 200rygg först och det gick väll mindre bra, hade 2.21 och hoppas på bättre tid i finalen, jag vet att jag kan, ska bara orka och få ut allt så kanske det kan gå lite snabbare! Ligger iallfall fyra till final, vinnaren får 1500kr tror jag, och hon som leder har samma tid som mitt pers, så om jag simmar riktigt bra så kanske.
Lag efter det, 4*50me. Vi ligger etta till final. WOHO nu laddar vi!

Finalerna

Finalerna nu på kvällen gick superbra!
Jag simmade 100rygg, nytt pers på 1.04.54, och jag kom trea! Jag är så nöjd! :)
Efter det simmade jag av, bytte baddräckt och sen var det lag. Fyfan vad det är kul att simma lag, vi var så taggade. Jetti började på 25.3, Henri på 26.7, Ane på 26.9 och jag på 26.5. OCH vi vann, det var så kul!

Nu är pappa och äter med några föräldrar och kosar sig, och jag sitter här och kollar lite på tv. Är så trött så sängen blir det om en stund, imorgon väntar 200rygg och 4*50me, det ska bli så kul!

Pusss

Tävling dag 2

Tävlingen började nio idag och jag simmade 100rygg först. Jag öppnade första 50 på 31.4 vilket var mycket snabbare än jag öppnat på innan. Om jag inte hade vänt hade jag nog haft under 31 och det är de jag strävar efter just nu iallfall. Sluttiden blev 1.05.1 vilket är pers, känns sjukt bra att jag persade och är nere på 1.05 igen, nästan 1.04 nu, woho! Är till final så simmar det i kväll igen!

Efter 100rygg simmade var det lagkapp som väntade, 4*50fr. Det var sjukt kul att simma laget, alla var peppade och vi leder inför finalen, woho. Jetti startade på 26.4, Henriette M efter det på 27.2, Ane efter det på 27.1 och jag sista på 26.9! Ikväll, dåååå jävlar!!!


Nordsjöstevne

Idag har jag varit på tävling hela dagen, och det har varit superkul!
Simmade bara 50rygg idag och i förmiddags simmade jag det på 31.6 och var supernöjd, jag har inte gjort under 32 på år och dar så jag var så nöjd. Kom även till final på kvällen, och jag gjorde bättre tid, 31.04. Så jäkla störigt att jag fick 04, jag var så nära att gå under 31, det känns nästan lite overkligt för jag har inte varit i närheten va det innan men nu är jag helt plötsligt, det känns så bra!

Ikväll har jag, henriette och hennes vän lagat mat och suttit och snackat medans min pappa och henriettes föräldrar är ute och äter och tar sig någon öl, mysigt!
Imorgon blir det tävling då också, ska simma 100rygg och lag, kommer bli kul!

Ha en fin fredagskväll!
puss på er


Torsdag

Igår var jag då på jobbmiddag och det var så mysigt. Vi åt kycklinggryta med ris och sallad och sen efter det satte vi oss i soffan och åt godis och snackade, det var faktikst väldigt mysigt. Hemma var jag vid 11 tiden och sen blev det bingen direkt.

Upp idag vid sju tiden, började jobbet nio. Jobbade till halv fem och sen hade jag styrka. Efter det kom min kära pappa, han har nu kört i 13 timmar för att komma upp här till mig, fyför! Men nu är han äntligen här och det är så kul att träffa honom!

Iallfall så blir det tävling imorgon, nordsjöstevne! det ska bli kul, så nu blir det snart sängen som kallar!
puss på er

IMORGON!

Imorgon så kommer min kæraunderbaraælskade pappa upp till mig, och jag længat. Har inte sett han på sådær ungefær tre månader, det ær fan lång tid. Så imorgon kommer han vid sju tiden och stannar till måndag, det ska bli så skoj!

Iallfall sitter jag på jobb nu och snart ær min rast slut. Efter jobb så blir det træning och sen så ikvæll så ska vi på mitt jobb ha en liten myskvæll hemma hos hon ena tjejen, det kommer bli kosligt! (mysigt)

Nu ska jag ner i sovskuren och passa på ungarna som sover, KALLT!
Puss på er

Dagen idag

Dagen idag har varit mysig. Jobbade först från 9 till halv 5 och det gick bra, ganska lugn dag på jobbet, skönt ibland! Efter det tog jag bussen och tänkte att jag skulle hinna till träningen men bussen var sen och det var en jäkla kö så till träningen han jag inte. Istället tog jag på mig mina joggingskor och sprang en rundapå 15-20min.
Sen blev det bio. Jag, henriette, jorn, henning, fredrik och pontus såg saw 3D. DEN VAR SJUK, sjuksjuk och sjuk, men den var bra, tyckte jag iallfall.
Så nu har jag precis kommit hem medans henriette kör hem jorn, och jag är lite rädd, läskigt att vara hemma själv nu, man vet ju inte om det kommer någon läskig typ och tar mig hah!

Iallfall imorgon blir det jobb från 8 till halv 4. Sen ska jag och jetti in om stan och byta min jacka för en knapp har gått av (har haft den i en vecka) och sen ska vi nog vidare till ikea. Träning på kvällen från 8-10 och sen blir det godnatt.

Nej nu ska jag sova och drömma sött (ska försöka).
Godnatt på er och sov så gott


FAN!

ÅH jag är inte bra på att tvätta. Eller ja tvätta går ju men sen slänger jag in allt i torktumlaren och sätter på extra för att vi har ingen stans att hänga upp det här hemma. Tar ut tvätten och tvä klänningar är helt plötsligt som tröjor, bra rebecca bra!
Jäkla skit!

SAW

Enda sen Sawfilmerna kom ut så har jag varit ett fan av de. Jag tycker filmerna är riktigt bra och har sätt alla, och de flesta om inte alla har jag sett på bio. Ett tag var jag och emelie inne i läskigafilmerperiod och vi såg bara läskiga filmer, jag satt helt vanligt och kollade medans emelie kollade genom fingrarna, som jag skrattade, haha! Iallfall så är det nog henne jag har sett alla eller nästan alla filmerna med iallfall. Filmerna är grymma, ja både GRYMMA och grymtbra!

Iallfall så har det ju nu kommit ut SAW 3D, och den måste jag ju bara se. Så imorgon ska jag, jetti, jorn, fredrik och några till?? gå och se den, det kommer bli grymt!


Gårdagen och dagen idag

Gårdagen var jag då somsagt på någon 100årsungdomsfestgrejsimojs. Iallafall bjöds det på tacos, desert, musik och snack. Var hemma vid tolv på kvällen, kollade lite tv och sen så somnade jag gott i min säng.

Idag vaknade jag vid nio tiden. Gjorde lite gröt (som jag äter varje morgon nu) och sen satte jag mig i soffan. Här sitter jag ännu, har dock slängt in lite tvätt i tvättmaskinen och satt på några torktumlare men fler steg än så har det inte blivit. Solen sken innan men nu ser det ut som det kommer in ett och annat regnmoln vilket resulterar i att jag nog stannar i soffan hela dagen, ibland får man vara extra lat. Får ta detta som en tvätta,städa,slappa dag. Ska även baka till henriette idag, hon älskar min äpplekaka så har lovat att baka en tills hon kommer hem ikväll, hoppas hon blir glad!


Iväg

Så nu ska jag iväg på någon grejsimojs. Någon fest som SSC arrangerar för att vi fyller 100år. Så det blir väll lite mat och sånt trevligt sen får vi se vart jag tar vägen ikväll!
Ha en fin lördag, puss på er






Tatuering

Jag är så sugen på en ny tatuering. Nu vill jag ha en på handleden. Jag har länge velat ha mammas och pappas födelsenummer där men jag har även blivit sugen på två vingar, får se!

Jag har en i nacken, Tuum sequere cor som står för följ ditt hjärta! Denna gjorde jag först och gjordes i mars 2009!


Min andra har jag på foten och den gjorde jag med vanessa i sommras. Den står för vänskap, resan som vi gjorde med klassen till spanien och alla underbara år med min superbra klass!


Den senaste gjorde jag i augusti. Där står amor vincit omnia och betyder kärlek övervinner allt. Jag har även gjort en fjäil brevid texten!




Liten

Allt var så lätt när man var liten!










Helg!

Helghelghelg, igen!
Idag har jag jobbat ett par timmar och sen så har jag tränat.
Idag har de fixat tv:n i våran lägenhet, och det gillar jag. Så nu sitter jag här vid tv:n och bara tar det lugnt.

Ja vad har jag mer att berätta, inte så mycket tror jag faktiskt! Är trött som bara den så tror det blir sängen om en liten stund, morgonträning imorgonbitti klockan 10.00.

Jag hoppas ni får en finfin fredag, puss på er


4 november

Idag så har jag jobbat, ja det har jag.
Och sen så har jag tänkt lite och då glömde jag att gå av bussen där jag skulle gå av, bra rebecca!
Och så har jag lagat varma koppen till mig och henriette, det är väldigt avanserat att laga. Du måste hälla i innehållet i påsen och sen 2dl vatten och sen låta det koka, det behöver man många hjärnceller till ska ni veta.
Och sen så har jag inte gjort så mycket annat änsålänge.
De är några här som hjälper oss att få igång tv:n (gillar) och sen så om en stund ska jag och jettiplätti dra till träningen, skönt!

Ha en finfin kväll på er!


Saknar

Något som jag saknar här i norge som jag så länge varit beroende av är MARABOU. Det finns inte marabou vilket suger lite faktiskt. Dock har de ett liknande som är gott men som kostar typ såhär 30norska, inte så billigt nej.
Såg iallfall nu att det kommit/ska komma ut en ny smak, någon vintersmak med vit choklad och lite vaniljsmak, den hade jag inte bangat!
Jag saknar MARABOUR APELSIN OCH MINT, så om ni får lust att skicka något till mig någongång så står det högt upp på min lista!

Nu ska jag sova, godnatt!


Tredje november

Idag är det 3 nov och om mindre än en månad börjar juletiden med julkalendern, advent, lucia och allt sånt mysigt som julen innehåller. Jag längtar lite, eller mycket faktikst för julen är så mysig PLUS att jag faktikst kommer hem ett par vecker (heter det vecker????? antingen har jag hjärnsläpp eller så vet jag inte, lät sjukt konstigt iallfall). OJ nu kom jag på det, VECKOR, haha ibland undrar jag om där är något där uppe i mitt lille huvud.
Iallfall så är det ju onsdag idag som ni säkert vet. Bara två dagar kvar på jobb denna veckan, sköntskönt tycker jag. Idag fick jag sluta redan halv två för jag har ett par avspaserings(?????, eh fan, min hjärna funkar inte helt okej idag, men nu får det heta avspaseringstimmar, vet dock inte om det heter det), ja iallfall så har jag det så jag tog en timme idag och gick tidigare. Hem en liten snabbis och åt mango och chillade vid datorn och sen iväg till träningen där det var lite träningstävling idag. Simmade iallfall 100me (1.09.2) 50rygg (32.6) 100ry (1.07.1). Gick helt okej, och nu har jag nästan precis kommit hem. Har städat här hemma lite och nu sitter jag och slappar i den sjukt sköna soffan som vår lägenhet innehåller, mysmys!

Ja snart är det då helg igen och min helg kommer väll se ut såhär (henriette är iväg hela helgen igen);
Fredag; Jobb, träning, slappppppa av!
Lördag, Träning, styrka, någon fest
Söndag; SLAPPA, baka äpplekaka till jetti, bio?

Ha det så fint sötnosar, puss på er


Besutsångest

Jag har beslutsångest (som jag så ofta har, haha).
Iallfall så vet jag inte om jag vill ha mitt hår som det är nu, blondt, eller om jag vill färga det brunt!
Så kära söta ,alla ni som läser detta, kan ni kanske skriva en liten kommetar om vad ni tycker, behöver hjälp!









vad tycker ni?

RSS 2.0