En uppdatering

Har varit lite dålig på att skriva i bloggen nu när jag varit hemma så tänkte att jag skulle bjuda på ett inlägg med lite uppdatering!

Lördag 25/12 - Dagen efter julafton då. Mötte upp Natts på entre där vi tänkte att vi skulle reashoppa lite. Där var dock en miljon folk inne i affärerna så det blev inte en allt för lång tur. Fick ialfall hem två tjocktröjor, ett spetslinne, strumpbyxor och lite sånt trevligt. Hem till Natta efter det där vi chillade lite och sen började fixa oss efter kvällen. Vid sextiden kom Maria och vid niotiden kom det massa andra folk. Förfest hos Natta och efter det slagt, en lyckad kväll.

Söndag - Vaknade upp hos Natta och käkade lite frulle och sen hämtade pappa mig och maria och så åkte vi en runda i stan och sen hem. Väl hemma käkade vi kinamat, kollade på film och sjöng singstar och sen åkte maria hem på kvällen, en sjukt mysig dag.

Måndag - Dagen började med morgonträning och efter det TANDLÄKAREN, det värsta jag varit med om, OCH jag måste dit igen, jävla skit. Efter det åkte jag och pappa en tur på mediamarket och lite sånt och sen var det träningspass nummer två.

Tisdag (idag) - Så var det först morognträning och efter det tog jag bussen in till malmö för att träffa upp fina issa. Vi gick en lång runda i stan och snackade om allt möjligt. Åt god lunch och vid fyra tiden begav vi oss hem, en sjukt mysig dag i stan med issa! Nu sitter jag här vid datorn och känner mig lite trött, ska väll snart se om där är något kul på tv och sen blir det väll sängen.

Imorgon är det morognträning och sen ska jag hem till maria och mysa!

Hoppas ni haft en mysig dag, kram


Julafton

Äntligen är julafton här, eller ja, det hade jag nog mer tänkt för några år sen. Julafton är dock sjukt mysigt, men det är inte riktigt samma känsla som när man var liten, när man inte ens kunde sova på natten för att man undrade vad det låg i alla julklapparna.
Dock kan jag inte säga att det är helt försvunnet. Befinner mig gärna väldigt nära granen lite hela tiden för att känna och trycka på de små julklapparna, hehe!

Iallfall så blir det en mysig julafton här hemma i Bara. Det kommer bara att vara familjen detta året, men det ska bli supermysigt det också. Dock är det mysigt när släkte är samlad, men det var vi ju igår så!

Hoppas att ni kommer ha en riktigt bra julafton, kanske kommer något litet inkägg senare.
kram på er


Dagen innan julafton

Dagen innan julafton idag då. Har varit på entre och fixat det sista, trodde inte att jag skulle kunna komma någonstans idag men det gick, fast att vi väntade på bussen sådär 1 timme, kul!
Var där en timme med syrran och sen så drog vi hem, och det där med tatuering, vi tror vi har bestämt oss nu, blev dock en annan text, Until your heart stops beating, på handleden! Vad tycker ni om det?

Nej nu ska jag fixa klart mig och sen ska vi till min moster och ha lite julmys!
Ha en fin kväll, puss

Tatuering

Tror att jag och min fina syrra har bestämmt oss nu.
Blir antagligen Sorella (vilket betydet syster på italienska) med en riktigt snygg stil på handleden, åh det kommer bli fint.


min syrra och jag

22 December

Kollade i bloggen, och detta inlägget är för exakt ett år sedan, 22 december 2009!

Kvällen igår blev mycket trevlig. Jag och emsan tog oss som sagt hem till togge vid åtta tiden. Där satt tolv saknade gamla simmare som det var mycket trevligt att träffa. Vi beställde hamburgare med pommes och någon vitlöksås som var megagott, orkade trotts allt inte äta upp allt. Efter det blev det lite olika lekar, gick bättre för vissa, sämre för andra (vååååååårt lag vann). Drog vid tolv tiden hem till emelie, vi somnade snabbt, båda var megatrötta och skulle upp tidigt som fasen idag.

Vaknade väll runt halv sju av emelies mobil, kan säga att jag var väldigt trött imorsse, tur att man har sovmorgon om två dagar. Tog iallfall bussen halv åtta in till malmö. Ida hämtade mig där och sen drog vi in till burlövsbadet och simma 6200m, hårt pass vilket innebär just nu en döööööd rebecca.
Efter träningen mötte jag upp mamma i stan. Köpte min julklapp. Det blev en rosa ipod (skitsnygg, trodde att det var den gamla rosa, tycker inte den är så fin, men tydligen var det nya färger som var riktigt snygga, lite glansiga och denna rosa var riktigt snygg) med något coolt skydd till, någon trädhistoria, men nu är julklappen inpackad så kan inte kolla på min fina godsak :(. Vi gick iallfall i stan i nån timme, och sen drog vi oss hemmåt.
Blev ingen träning idag på eftermiddagen. Pappa ville inte köra pga av vädert och sen var jag ganska trött i min kropp. Drog hem till felle en stund och bytte julklapp och lite sånt trevligt.

Nu har jag packat träningsväskan för imorgon. Jag ska nämligen styrka innan träningen imorgon vilket innebär att jag ska strycka klockan ÅTTA, inte okej! ( JA, på morgonen). Efter det blir det träningen någon timme, lite julklappslek och sånt och sen drar jag och emsan in till stan för vi har panik!!!!, eller ja mest emelie för jag har faktiskt hittat en del julklappar nu, men har ju fortfarande en dag på mig! haha

Jag vet inte riktigt vad ni tycker, men det känns som mina inlägg blir mer och mer flummiga?!!!! haha, jaja det får väll vara så, skriver väll mest av mig här antar jag, känns ju inte som att så jätte många är intresserade av min vardag, blev ju en del outfit bilder och sånt innan men jag orkar aldrig fota längre (faktist jobbigt, tror det eller ej).

Nej nu ska det nog bli sängen för mig, lägga mig ner lite och tänka på min fina sak som ligger i ett paket under granen, för övrigt försöker min pappa få mig att glömma den julklappen för det är ju inte kul att veta vad man ska få anser han, men jag kommer INTE glömma den fiiiiiiina rosa ipoden som ligger där och väntar på mig, det tror jag inte! NEJNEJNEJ!

Nej ni får sova så gott, och glöm inte, bara två dagar tills ni får julklappar om ni varit snälla ;)
PUUUUUUUUUUSS


ska det kanske...

... bli en fjärde tatuering.
Jag och bea (min lillasyster) är sugna på att göra en syskontatuering.
jag är sugen på en text, och såg något fint på internet.
Att jag, på min handled, skriver storasyster, och bea skriver lillasyster.
Tyckte det var fint, men jag vet inte, vad tycker ni?
Eller att skriva sorella som betyder systrar!

eller kanske en text på foten?


BUSSKIT

Jag har gjort det mest onödiga på väldigt länge.
Går upp klockan sju, går ut från dörren kvart i åtta när det är minus 23 grader (inte okej). Bussen ska komma 08.01, ingen buss har kommit 08.01 och bussen behöver komma 08.01!!!!! om jag ska hinna till min träning som börjar 9.00 i staffabstorp. Ingen buss har kommit 08.10, ingen har kommit 08.15, men 08.20 kommer det en buss, vilket innebär att mina tår är som isbitar. Går av bussen 08.40 på värnhem och inser att jag börjar träna om 20min. Staffanstorpsbussen ska komma 08.49, kommer det någon 08.49? NEJ! Så jag väntar tills 09.05 men ingen jävla buss har kommit och jag håller på att frysa ihjäl vilket resulterat att jag går in på entre, sätter mig på en bänk, tar av mina skor och värmer mig, haha! Trodde helt klart att mina tår inte skulle gå att livrädda, men vet ni vad, DE LEVER!

Iallfall så bestämmer jag mig för att ta bussen hem igen, för jag hade liksom varit på träningen tidigast 10 och ja, då har vi då redan tränat en timme. Så bussen tar jag hem igen 20 över nio, och nu sitter jag här och undrar vadfan det dära var, tre timmar av onödigt bussåkande och frysande, jävla skit!

Nu ska jag fortsätta med min julklapp till h, och sen ska jag kanske baka lite fler pepparkakor och sen så ska jag väll städa lite och sen så ska jag, jag vet inte, PUSS

Tisdag 21/12

Idag så vaknade jag ganska tidigt, tog på mig och käkade lite frulle. Väntade på att Natta skulle ringa att hon komit hem, wwwwwwoho! Hon har ju varit i usa nu ett halv år så det var supersuper kul att träffa henne igen. Jag, natta och alice gick runt i stan och åt på subway och kollade runt på lite julklappar.
Halv fyra mötta jag upp pappa och sen körde vi hem, packade min simväska och sen iväg till träningen. Ett ganska hårt träningspass som gick bra, och nu sitter jag här hemma och slappar, ska snart bege mig till sängen!

Imorgon är det morgonträning 9-11 och sen tänkte jag åka in om entre och fixa det sista. På kvällen ska jag antagligen träffa emelie, men tysligen ska det bli ett jävla väder imorognkväll, torsdag och fredag så frågan är om man kommer någonstans. Så får väll se om jag vågar åka dit, hehe!

Hoppas ni haft en mysig dag i detta sjukligt kalla väder, graderna just nu står på -21,5. Jag bara undrar, är det okej? EH NEJ!


mysdag

Idag har det blivit en mysmysdag.
Träning i staffanstorp imorsse vilket resulterade i att jag skulle ta två vanligen dryga bussar till träningen men när jag hoppas på bussen i bara ser jag ett känt ansikte som jag inte sett på länge, min fina gulliga söta peeeerman satt ju på bussen. Det var så kul att träffa henne och vi snackade genom bara och plötsligt var vi på konser för avstigning. Fick säga ett lite snabbt hejdå för hon skulle bege sig till skolan (men snart ses vi såklart igen). Gick över vägen för att ta nästa buss till staffastorp när jag helt plötsligt ser MANDI stående där och väntar på samma buss, helt perfekt. Så där fick jag träffat fina mandi också som jag inte sett på ett bra tag, kunde det bli bättre bussresor? tror inte det.

Simmade ett träningspass på en 5000m och sen hämtade maria upp mig. Vi körde hem till henne och snackade massa skit och kollade på tarzan, en riktig mysdaaaag!

Så nu har jag precis kommit hem och käkat och bakat lite pepparkakor, imorgon väntar NATTS som kommer hem från USA, ooohyeah! vi ska ha en mysdag med att käka på gamla skolan och sen en runda i stan, jadå!

Puss på er

nyårsklänning!

Har då funnit mig en nyårsklännig, och vad ska jag säga, jag bara älskar den!


kan visa den på senare

SWEDEN!

Efter mycket om och men kom jag faktikst hem igår. När jag landat i köpenhamn så skulle vi ta flygbussen in till liksom terminalen, när vi kört en bit kommer en på bussen på att hon glömt något på flygplanet så tillbaks kör vi för att hämta det. Efter att jag fått min väska begav jag mig upp för att ta tåget till malmö c. Trycker ut en biljett och går ner till tåget när jag ser att det inte går något jäkla tåg till malmö. Upp igen för att leta hur jag nu ska göra, då ser jag en skylt att man måste ta buss till malmö istället, great. Efter 30min hittar jag den dumma bussen och han säger att han kör bara till hyllie, okej? Så jag får ringa pappa och be han köra dit istället.

Efter nästan två timmar efter att jag landat med flyget var jag hemma, men inte kunde jag vara irriterad när jag äntligen fick träffa min fina och galna familg igen.
Blev iallfall en pasta och skinksallad som var mega god, och sen satte vi oss och kollade lite på tv, eller jag och mamma försökte när plötsligt pappa sätter på musiken på högsta volym, haha. Men man kan ju inte bli mer än peppad av lite musik så efter några få minuter var jag uppe på golvet och dansade loss för mig själv, och pappa stod och "dansa" hahaha!

Iallfall så blir det en stanrunda med min fina mor idag, ska se om jag finner de sista julklapparna och kanske även jag har varit snäll iår, så kanske finner något till mig själv också!

Ska ner och göra mig lite gröt nu, och duscha!
Ha en fin dag, puss


Gårdagen

Gårdagen blev trevlig. Åkte hem till Ida vid halv sjutiden där vi började förfesta lite, och vid halv åtta kom de andra till Ida. Klockan halv 9 stack vi vidare in till byn (stan) för att käka på restaurang. När vi käkat och sånt så gick vi vidare till mexiko och tog några drinkar och sen gick jag, ida och siri ut!
Var väll ute till halv två eller något och sen gikc jag hem och sov.

Nu är jag iallfall vaken och har börjat packa och städa här i lägenheten lite. Åker hem med flyget kvart över sex så måste ta flygbussen vid halv fem, ska dock se om jörn fortfarande är sugen på att köra mig, haha. Iallfall så landar jag i köpenhamn halv åtta och sen tar jag tåger till malmö, och hhhhhhhem!

Ikväll är jag nog inte hemma fråns niotiden så det blir en lung kväll med familjen. Imorgon ska jag och mamma ha en mysdag på stan med julklappshandlande och fika och sen får jag se om det är någon träning så jag kan få in ett träningspass imorgon.

Ha det så fint sålänge, hörs när jag befinner mig i Bara, woho!


Fredag

Idag var det sista dagen på jobb innan jag åker hem, och det blev en chill dag! Kollade på lite julenisseshow och sen inte så mycket mer.

Ikväll så ska jag hem till Ida som jag jobbar med. Vi ska förfesta lite och sen ska vi vidare till byn där vi som jobbar ihop ska ut och äta och ta lite drinkar och sånt trevligt, kommer bli sjukt kul! :)

IMORGN ÅKER JAG HEM DESUTOM, woho!

Puss

HAHA!

- Jag; har ni lagt alla julklapparna under granen nu?
- Bea; ja, där är 100 från dig och 1 från mig sen är där inte mer!

Hahahaha, har köpt så sjukt mycket julklappar till familjen iår, det är dom värda!


Tillbakablick

För exakt ett år sen i bloggen hittade jag detta inlägg;

Detta har varit en fullspäckad och sjuk helg om ni frågar mig. En liten sammanfattning;

Fredag; Tog ungefär 49289498249 olika bussar för att komma till styrkan där jag hade introduktion. Gjorde bara några få övningar av varje sak och har ändå riktigt mycker träningsvärk fortfarande! (inte okej). Efter det fixade jag mig lite snabbt sen vidare till jobbet. Blev en ball kväll. Fick det störigaste bordet, frågade mig stup i kvarten om mitt nummer, skrev nummer på sina kvitton samt frågade mig vad jag skulle göra efter tolv, haha dör!
Trött som fasen när jag kom hem och gick nästan dirr och la mig.

Lördag; Morgonträning klockan 9, föööör tidigt. Hem och fixade mig snabbt sen drog jag och lilla mamms till stan och handlade lite julklappar, (tänkte precis skriva vad jag köpte men det hade nog inte varit så smart). Efter det stressade jag hem för att dra till emelie där jag emelie och anna lagade mat och förfestade. Anna gick på medicin så hon tog det lungt men jag och emsan var på g. När klockan var vid 11 stack vi till niclas 20 års fest i malmö. Stannade där i två timmar där emelie blev jagad av någon jonas, hahahah! Efter det skulle vi ta sista bussen men emsan var sugen på mer så vi hittade någon ramdom efterfest på vägen, dit där en stund och sen tänkte vi att då kan vi ju lika bra vänta till bussen halv sex. Stack till burgerking och sen centralen, mer ska jag nog inte berätta, eller ja vi hittade någon på vägen, hahah emelie tvingade mig ännu en gång att gå hem till en okänd. Bestämde oss iallfall att ta taxi hem vid fem tiden. Vi sov sex timmar och sen var det upp, fyfan.

Söndag; LUCIA, ja vi vaknade vid tolv, städade lite och sen drog jag mig till bussen. Sitter på bussen fint och stilla hoppas av för att ta nästa av. VAR ÄR MIN PLÅNBOK? det kan man ju undra, fick panik när jag insåg att jag glömt det på bussen, så typiskt mig! Ringer skånetrafiken och det enda dom säger är att jag får ringa tillbaka för att där inte är någon som jobbar på söndagar typ, WHAT! ja massa klydd blev det, fick iallfall tillbaka min kära börs. Hem snabbt som fasen, drog till badet och gick lucia, kunde inte en enda låt så stod mest tyst och försökte se söt ut, hahahah! lite simning och sen hem igen, plugga lite på matte (väldigt lite) och sen så blev det sova!

OJ gud vilket långt inlägg, jaja här har ni iallfall min helg om ni är intresserade!
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS


Dagen idag

Idag så har det då varit lucia som ni kanske vet, haha.
Hade frukostbuffe på dagiset där föräldrarna kunde stanna och äta lite och kosa.
Annars har det varit en ganska vanlig dag. Jobb från kvart i sju till tre och sen träning från fyra till sex. Träningspass på 5500m som var lagomhårt och nu sitter jag här och har precis ätit kyckling m.ris och sallad, mums i magen.

Imorgon blir det jobb från åtta till halv fyra och sen in om stan och hitta en julklapp till träningen då vi ska ha lekpass och julklappslekar och allt trevligt. Kommer bli najs!

Nej nu ska jag chilla vidare och sova om en stund, godnatt <3

LUCIA

Idag ær det Lucia, mysigt!
Så nu ær jag tidigt på jobb før att fixa frukosten sen så blir det en frukosbuffe med alla førældrar!

puss

Sommar


!


Lördag 11 december

Dagen igår var mysig.
Först simträning 10-12 och efter det iväg till activ där vi hade bodybalance. Ja det ska då vara en ganska lätt träning dock har jag så mycket träningsvärk idag att jag knappt kan sätta mig ned, perfekt! Bodypalance har ganska mycket att göra med att töja och vara ganska vig, ja så heheheh, jag är inte sådär jättesmidig, kanske därför det värkar i hela min kropp.
Efter det så stack jag och jetti och shoppade lite. Till mig blev det en ny kjol, ett vitt linne/body och lite sånt trevligt.
Efter en liten shoppingrunda på två timmar begav vi oss hem igen, jetti drog iväg en stund medans jag satt hemma och förfestade för mig själv en stund, haha. Vid nio kom jetti och jörn till oss och sen drog vi iväg till Vanessa som hade fest, trevligt!

Idag blir det nog en slappedag för min del. Tänkte även fått städat här hemma lite, får se hur bra det går!

Puss på er

SÅ...

nu är lösögonfransarna på och jag är redo för ppppparty


Exakt ett år sen i bloggen...

skrev jag detta;

Idag har jag sovit 10 timmar (!!!!!), och sen har jag bakat kladdekaka och den blev megasupersuper god och sen har jag kollat film, the holiday och den var megabra (issa jag tycker faktist inte alla filmer är bra, haha). Jag har även gjort klart det sista arbetet i natur, sköööönt! Nu har jag bara ett matteprov kvar tills jullov, undra hur bra det kommer gå natts, haha!

Lov om exakt en vecka och det ska bli så härligt, har iförsig endel kvar att göra innan lovet, men inte mycket plugg iallfall. Såhär ser min vecka ut fram tills lov;

Torsdag; Morgonträning, två lektioner, träning, julbord med triton/styrelsen? och planering
Fredag; Introduktion med min styrketränare, jobb
Lördag; Träning, Luciaövning, träffa natta?
Söndag; Skins och lucia, plugga
Måndag; Morgonträning, Matteprov, träning
Tisdag; Inlämning av NK, några lektioner, träna
Onsdag; SKOLAVSLUTNING - jullov! fika?
Torsdag; Utgång med natts, fiiiiint!

Nej nu ska jag chilla lite till för det har jag ju bara gjort hela dagen, ha en fin dag!
PUSSSSSS


Nissefest

Så nu ska jag snart bege mig till barnehagen (dagiset). Idag ska vi ha nissefest. Alla barnen ska vara klädda som små nissar, och även all personal, hehe!
Så nu sitter jag här i strumbycor och en röd klänning, och tomteluva.
Det ska bli en mysig dag, jag älskar julen



2010

Sammanfattning av år 2010!

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja, en massa saker!
- Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, eller jag tror iallfall inte att jag hade några, haha
- Blev någon av dina vänner förälder i år?
Ja!
- Dog någon som stod dig nära?
Nej inte iår, tur!  
- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
Ja det är de!
- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Endel datum kommer jag alltid att minnas, men STUDENTEN!
- Vad var din största framgång 2010?
Oj, jag vet inte!
- Största misstagen?
Störta misstaget? jag kommer faktikst inte på något värsta misstag, tror jag
- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haha ja det har jag säkert
- Bästa köpet?
Alla converse från USA kanske, hehe
-Vad spenderade du mest pengar på?
Just nu blir det mat, annars SHOPPING
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket har gjort mig riktigt glad i år
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
We no speak americano
- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj, haha, jag har ingen aning!
- Vad önskar du att du gjort mer?
Ehm, umgåtts mer med mina fina vännder, dock svårt när jag bor i Norge
- Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag vet faktiskt inte, inget jag kan komma på tror jag
- Var du kär i år?
kär och kär
- Favoritprogram på tv?
Halv åtta hos mig, ja jag är tönt haha
- Bästa boken du läste i år?
Snabba chash
- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade en mysig middag hemma och sen gick vi ut, blev en lyckad dag!
- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
kanske!
- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Haha vet inte, går väll inte att beskriva
- Vad fick dig att må bra?
Mina fina vänner
- Vem saknade du?
...
- De bästa nya människorna du träffade?
HENRIETTE!
- Årets sötaste?
Alla mina fina vännnnnnner
- Årets bästa?
STUDENTEN, SPANIEN, FLORIDA,


Trøtt

Gud vad jag ær trøtt idag. Kænner att jag hade behøvt legat i min sæng hela dagen och slappa, men det går ju inte nær man har ett jobb att skøta, hehe! Slutar dock ganska tidigt idag vilket ær skønt.
Hade huvudværk igår och kænner mig inte helt okej idag iheller. Dock ska jag førsøka træna en stund endå, trænar inte fråns åtta ikvæll!

Det ær mørkt och kallt ute, och det snøar. Idag ær det en sån dag som jag bara hade velat bædda ner mig i soffan och kolla på film! Det får væll bli en sån dag i helgen istællet antar jag.

Imorgon blir det jobb från 9-16.30 och då ska vi ha en riktig juldag. Julenissen (tomten på norska) kommer hit, (WOHO, jultomten kommer. Får væll ta ett snack med honom, det var ju ett år sen jag såg han sist, haha) och så kommer alla barnen få julklappar, och så ska vi æta grøt. OCH alla ska ha røda klæder och julmøssa? har helt glømt vad det heter, vad heter det nu? ÅH det ær så jobbigt nær man tappar ord, ja men ni vet en sån.... tomteluva? heter det tomteluva kankse, æh ja ni fattar!
Efter jobb imorgon ær det træning mellan 18-20 och sen efter det ska alla åka och æta pizza, mysmys!

Och sen ær det ju snart helg igen, fintfint! och det ær ungefær 10 dagar tills jag ær hemma igen, gillar!

Ha en fin dag i snøn,
puss

7 december

Julafton börjar närma sig, och det ska bli mysigt! Dock okmmer nog själva julafton bli lite sådär i år för att vi antagligen bara kommer att vara familjen, men det får funka det med. Istället kommer vi den 23 december att vara hemma hos min moster och fira jul. Det kommer bli supermysigt!

Idag har det varit en bra dag på dagiset. Vi har gjort pappersjulgranar där alla barnen fick klistra på paljetter och glitter, blev mycket tjusigt, haha! Jag älskar dessa juldagarna, synd bara att det så snabbt går över.
Har dock mått sådär idag. Vaknade med dunkade huvudvärk som fortfarande inte gått bort, så beslutade mig för att stanna hemma idag från träningen. Hoppas jag mår bättre imorgon!

Imorgon blir det jobb från halv åtta till tre och sen träning halv fyra till halv sex.

Nej nu ska jag chilla vidare, kollar på ensam hemma. De filmerna är så jäkla roliga!
Puss på er



Tillbaks i Stavanger

Så nu är jag tillbaka i Stavanger igen.
Skulle egentligen varit hemma igårkväll/natt men flygen var försenade och därför blev vi inbokade på hotell under natten och tog sen flyget tidigt imorsse.

Veckan i Svergie har varit härlig. Dock gick tiden alldeles för snabbt men jag är hemma igen snart, om mindre än två veckor, det ska bli skönt.
SM gick helt okej, bättre än vad något SM har gått innan, dock tror jag det blev lite för lång topping för min del, men det är sånt man får ta ibland när det är många viktiga tävlignar i rad. Iallfall så hoppas jag att tiderna blir lite bättre på JSM, det är faktikst inte så långt dit.

Nu ska jag iallfall snart till jobb. Började egentligen klockan 9, men i och med att jag nästan precis kommit hem så börjar jag runt 12 istället. Jobbar till halv fem idag och sen vet jag inte om det blir träning eller om jag får ledigt idag.

Hörs, puss

Lördag i Stockholm

Jag har varit lite dålig på att blogga här i huvudstaden, har helt enkelt inte tänkt på det.
Iallfall simmade jag 100rygg i torsdags på 1.04.9, lite över pers och missade b-final precis vilket var lite störigt. Hade hoppats på en bättre tid, men dock är jag under 1.05 för tredje eller fjärde gången i rad nu vilket känns bra!
I fredags hade jag inget att simma och därför drog vi in till stan en stund och gick och kollade runt och mös.
Idag simmade jag 200rygg, 2.18.9 och missade finalen med en och en halv sekund. Störigt för att jag tror att någonstans där inne borde jag faktiskt kunna göra 2.16-2.17 och jag hoppas det kommer snart. Är lite besviken på mig själv, fast jag gjorde mitt bästa och kan ju inte göra så mycket mer. Tror dock att jag är lite för toppas just nu, har toppat i sådär 4 veckor nu vilket kanske inte är det bästa för mig. Hade ju först nordsjötävlingen som vi toppade lite för, ungefär en och en halv vecka efter hade vi NM och nu en och en halv vecka efter det SM. Så jag har inte tränat så mycket nu på ett tag.

Iallfall hoppas jag på ännu bättre tider snart!

Skulle simmat 400fr imorgon men jag känner inte riktigt att jag är tränad för det, därför kommer jag att stryka mig på det. Därför är SM för denna gången fördigsimmat för min del. Dock ska Ida och Jorn simma mer så jag får vara där och heja som bara den!

Hoppas ni har en fin helg, puss på er

Onsdag och Stockholm

Då sitter jag på Clarionhotellet och chillar vid datorn. Jag och Ida sitter här och har skrattattack, jag vet inte vad hon sysslar med, haha!
Iallfall så är vi nu i Stockholm vilket det verkar som många andra kommer att få problem med. Tydligen är flygen inställda från sturup just nu samt att tågen har stora problem, så tur att vi kom hit.

Vi har ätit på någon god restaurang och sen gick jag och Ida & handlade lite nötter och så. Vi ska simma in vid fyra tiden och sen så blir det väll middag och lite så, mysmys!

Ha en fin dag, puss

RSS 2.0