.


SM final dag 1/ dag 2

Godmorgon!
Igår blev det final på kvällen. Det gick bra för Tritonsimmarna.
Jag blev 4a i B-finalen vilket var en förbättring, dock var det två sekunder över pers så hade jag gjort min gammla tid hade jag varit i final, men jag är nöjd, kan inte förvänta mig mycket mer!

Idag är det 4*200fr laget som väntar. Blir kul att se hur det går.
Jag och Ida ska snart neroch käka frulle och sen dra oss till badet, lika fin och varm dag idag väntar.

Tänkte även försöka ta lite bilder idag, har inte tagit något än därför tog jag en bild av Ida.
Puss och hej


jag, magda, anton och rasmus

SM dag 1

Goddagens på er!

SM-veckan här i Halmstad är igång. Simmade imorsse och det gick okej (för att inte simmat så mycket på sista tiden). Hade ungefär 1,5 sekunder över pers, dock blir det en B-final ikväll, ska bli kul!
De andra har också simmat bra. Ida, magda och ellen ska simma A-final, anton ska simma B- final, likaså jag.

Det är strålande sol och varmt som bara den, nu ska jag vila lite och sen bege mig ner till simbassängen för första finalpasset. Hörs senare!

PUSS

SM - Halmstad

Så, vaken är jag nu. Ska packa det sista innan jag blir hämtad för att sen köra vidare till halmstad.
Klarblå himmel, varmt och skönt, vilket underbart väder.

Jag kommer ha med datorn så bloggar säkert lite från SM om jag hinner, ha en fin dag mina fina vänner!
Puss och kram!


Bilder från midsommar






























Midsommar + helgen!

Midsommar spenderades först på jobb. Jobb från halv tio till ca halv ett sen fick jag gå för där var inga badare, hehe.
Efter det gick jag hem, fixa krans och sen kom maria. Vi fixade oss, åt lite och sen drog in till malmö. Natta mötte upp oss och sen drog vi vidare till alice. Var sjukt tevligt där och sen vid 12 tiden tog vi taxi hem till bara och drog till niklas. Jag var där till halv sju och sen gick jag direkt till jobbet, perfekt, haha. Kunde knappt hålla mig vaken på jobb, tur att jag slutade redan ett!

Lördagen spenderades med maria. Jag fick sovit ett par timmar och sen drog vi hem till maria och chillade. Satt på en film som vi såg i 5 minuter och sen sov båda!

Igår var jag först på mediamarkt. Kom hem med en skrivare/scanner, inget planerat köp men en sån fick det bli! Efter det blev det lite städning på rummet, middag och sen gick jag och natta till felle en stund. Var hemma igen vid 10 tiden och då somnade jag gott!

Sådär såg min helg ut, en helt perfekt helg!
Imorgon bär det av till SM och halmstad, ska bli trevligt!

Kommer bilder snart från midsommar!
Puss på er

Midsommar + helgen!

Hej på er!
Just nu har jag lite brottom, har endel att göra! Men om ni kollar in bloggen ikväll så kommer endel inlägg om midsommar,helgen + bilder!

Kolla in här sen!
PUSSS

Torsdag

Kommit hem från jobb nu har jag gjort. Har varit så sjukt konstigt väder idag. Det har både ösregnat, svarta moln, vita moln, sol, varmt, kallt, blåsigt, riktigt midsommarväder, antar att det kommer bli samma väder imorgon!

Jobbade i åtta timmar, gick bra. Inte speicellt många badgäster idag inte, så satt och gjorde massa korsord med en som jag jobbar med, carro, hon är skittrevligt! :)

Nu ska jag sova hade jag tänkt, imorgon blir det somsagt jobb och efter det ska jag och maria fixa oss och sen vidare. Hörs kanske imorgon om jag hinner något inlägg annars så får ni ha en superbra midsommar!
Kram på er!


Jobbedag!

Goddagens på er.
Kom hem för en liten stund sen, har varit och morgontränat. Han dock bara med en timmes träning för att sen ta mig vidare hem, käka lite och nu ska jag snart bege mig till jobb. Det är så jäkla härligt att mitt jobb ligger 10min från mitt hus! Behöver ingen bil, inget bussåkande, det är skönt.
Idag jobbar jag till nio ikväll och sen blir det väll hem och slappa lite. Det är ju trevligt att alla är ledig imorgon, DOCK INTE JAG. Jag jobbar imorgon till ca tre och sen blir det midsommarfirande, woooopwopp!

Förövrigt så, hmmmm, har jag nog inte så mycket annat trevligt att berätta. Är lite sådär väder vilket resulterar i noll badgäster antar jag, så får väll ta och läsa tidningen * 1000000ggr och sen kolla på ett tomt vatten. Dock kommer solen fram i mellanåt så kanske, kaaaanske där är en kär badgäst idag!

Nej nu drar jag, ha en fin torsdag!
Puss och kram

Nyslingad

Så då har håret blivit lite ljusare, att det alltid ska sluta såhär. Slutar alltid med att jag slingar det en massa och sen vips så är mitt hår förstört. Ska dock inte slinga det mer än en gång hade jag tänkt, så hoppas att mitt hår klarade sig bra nu!

Nu ska jag snart bädda ner mig, imorgon väntas morgonträning följt av jobb tills klockan nio på kvällen, kul.
Puss på er och hoppas ni sover så gott inatt!

Nyinhandlat


linne från bikbok, 149kr


(va bara tvuuuungen för att linnet är så gulligt, haha) ginatricot 99kr

Vänner

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, har bara lite tankar i huvudet.
Jag tycker det är så konstigt att med vissa vänner man har är det bara en själv som hör av sig, lägger ett sms då och då, skriver nått på facebook för att höra av personen, men får i princip inget tillbaks.
Jag har varit hemma från norge nu i fyra veckor och det finns några jag knappt hört ett ljud av, fast det att jag då och då sänt ett sms eller skrivit något på facebook eller liknande.

Detta handlar om vänner som man haft mångamånga år och jag tycker det är konstigt, men antagligen betyder man inte tillräckligt mycket för dom för att dom ska orka ta sig tid att höra av sig, varken angående att ses en stund eller bara höra hur det är!

Konstigt tycker jag, antar dock att man inte ska lägga energi på sånt. Dock är det tråkigt när det egentligen är eller har varit väldigt nära vänner, men ja, de har väll viktigare saker för sig, att ses eller höra ett ljud från dom är kanske för mycket att begära!


Inte duktig

Jag har inte varit duktig på att blogga på senaste, så nu är det dags!

Idag började dagen med ett träningspass och därefter en runda in på handelsbanken och sen vidare in till stan!
Mötte upp natta och petter i stan och käkade på gränden och sen gick jag och natta vidare på shoppingrunda. För min del blev det två linnen, hårfärg och ett skärp och det var det!
Vi han även sitta en stund i solen med glass, härligt.

Kom nästan precis hem och väntar på att syrran ska komma hem så hon kan fixa mitt hår. Gjorde ju vi det hos frisören för bara några veckor sen men känner nu för lite ljusa slingor i, får väll se hur det blir!

Annars så har veckan innehållet träning och jobb. Mer jobb blir det imorgon, fredag och lördag. Midsommar jobbar jag till ca tre och sen väntar maria hos mig, sen drar vi hem till natta, blir väll lite myspys där och sen får vi se vart kvällen tar oss!

Kanske visar vad jag köpte idag lite senare, tjingeling sötnosar


mina finfina tjejor, natta, hilda och vanessa!

Söndag!

Grattade Maria i morsse, hela 20år, wooopwoopppppppp och desutom är det bara en månad tills vi drar till turkiet nu, kommer bli grymt!

Idag har jag jobbat från 9-17, gick bra. Inte speciellt fint väder idag vilket resulterat i nästan inga besökare, så lösa korsord och spelat kort har blivit höjdpunkten idag hehe. Kom hem för en stund sen och har käkat lite lax och ät trött som bara det. Tänkte slänga mig i soffan om en liten stund och se om där är nått kul och sen hoppa i säng för imorgon är det jobb 06.00 - 14.00, tidig morgon alltså!

Min vecka kommer väll se ut såhär på ett ungefär;
Måndag; Jobb 06.00-14.00, träffa felle en stund?, träna 18.45-20.45
Tisdag; (Ledig från jobb) träffa Maria? träna 17.00-19.00
Onsdag; (Ledig från jobb) träna 09.00-11.00, träffa Natta!
Torsdag; Träning 08.30-10.30, jobb 12.45-20.45
Fredag; Jobb 09.30-15.00, MIDSOMMAR!
Lördag; Jobb 07.00-13.00 (OMG kommer nog vara JÄKLIGT trött då men det är bra pengar så bara att upp och hoppa, eller kanske inte ens gå och lägga sig, gissar på det sista alternativet)
Söndag; (Ledig från jobb) träna 08.30-10.00'

Tillkommer säkert ett och annat men jobb och träning är planerat sen får jag se vad som mer händer!
Förövrigt är det bara ungefär en vecka kvar till sm!

TJINGELING SÖTNOSAR!


Dagen idag!

Jag vaknade tidigt för morgonträning och sen stack jag iväg till jobb. Jobb från kvart i ett till kvart i sju!
Efter det kom världens bästa Maria till mig och då gick vi och handlade mat och mys och stack hem och käkade och sen nu sitter vi och kollar runt lite på jordenrunt resor på datan och snart ska vi se en film!

Förresten så fyller Maria år imorgon, 20 år, grattttttttis världens finaste och bästaste vän!


Hemma igen!

Tjenixen på er!
Nu är jag hemma igen från ett knappt tvådagarsläger för min del. Jag jobbade ju mån,tis och onsdag så åkte upp till åhus vid fem tiden på onsdagen och kom nästan precis hem. Har varit två träningar torsdag och fredag och utöver det har vi legat lite på stranden, käkat god mat, snackat och spelat kort, har helt enkelt varit ett vanligt, trevligt läger, saknade dock endel folk som brukar vara med!

Kom precis hem som sagt och ska snart slänga mig i soffan. Skulle egentligen vara lite klassåterträff bland tjejerna idag hos joanna men jag kom hem alldeles för sent för det OCH jag har morgonträning och sen jobb imorgon!
Så imorgon blir det morgonträning 9- ca 10 och sen hem, äta lite och fixa mig och sen iväg till jobb från kvart i ett till kvart i sju!
Sen får jag se vad som händer på kvällen!

Nu ska jag slänga mig i soffan och se en bra film!
Puss på er


Godmorgon!

Gårdagen blev fullproppad med saker!
Först träning på morgonen, hårt pass och sen efter det tog jag bussen in till skatteverket och fixa det jag skulle. Tog inte så långt tid som förra gången så det var sjukt skönt faktiskt!
När det var klart så gick jag och pappa och åt lunch på ett supergott ställe och sen tog jag bussen till svedala.
Gick till kommunhuset och skrev på allt och sen vidare till badet och hälsade på personalen och sen iväg igen till svedala för att gå HLR kursen.

Jag kommer att jobba tre dagar, vara ledig två osv. Och sen så rullar man på tre olika tider. Antingen jobbar man från 06.00-14.00, 09.30-19.00 eller 12.45-20.45! Jag kommer att ha fast nu sex veckor fram sen får jag se om jag får sex veckor till. Det hade varit bra med sex veckor till så att jag hade kunnat spara men samtidigt vill man hitta på lite i sommar också!

Nu ska jag gå upp och ta en runda med nisse, käka frulle, fixa mig och dra till jobbet. Har två dagar framför mig där jag ska lära mig. Det är inte speciellt fint väder idag så antar att där inte är många på badet idag heller, hehe!

PUSS hörs ikväll!


Tjingeling

Dålig uppdatering, sorry! Har haft fullt upp i dagarna.
Har hänt en heldel saker på dessa dagarna. I fredags så blev det amandas och sen fells student, var hos felle till ca tre på natten och drog sen hem, var sjukt kul att se henne igen, har inte setts på ett bra tag!

Igår så hade jag först morgonträning och sen åkte jag hem, la mig lite i solen och sen kom min kära maria. Vi chillade i solen, fixade oss, åt god mat, och sen stack vi ut, blev faktikst en sjuk kväll dock inte riktigt som planerad!

Idag så har vi slappat hela dagen, maria åkte hem för en stund sen och familjen har precis varit på restaurang. Blev planka och det var mumsigt!

NYHETER; både jag och maria har fått sommarjobb, det tackar man för. Jag fick reda på det i fredags tror jag. Badvakt på badet här, perfekt, nära och bra. Jag kommer att jobba 6 veckor vad jag vet, kanske det blir mer?
Jag jobbar tre dagar är ledig två jobbar tre osv. Jobbar från 14.00-20.00. Får dock ledigt när jag är på sm, så det blir bra! Ska bli helt okej, får iallfall pengar som jag så mycket behöver, jag och maria ska ju på jorden runt resa!

Har endel saker att fixa tills imorgon, kanske även ska en tur hem till felle om jag hinner, känner mig dock en aningen stressad!

Imorgon så ska jag upp tidigt för att ta BUSSEN till träningen (tar tusen år och det suger) och så ska jag träna en stund och sen så ska jag fixa mig lite och sen ta bussen in till malmö. Där ska jag fixa på skatteverket. Var där i fredags och tänkte att det inte skulle ta så jäkla lång tid men jag satt i kö i en timme och då hade bara typ 5 nummer gått och det var typ 15 nummer kvar vilket jag inte skulle hinna innan studenterna. Så jag fick gå, sjukt onödigt, så måste göra det imorgon. Jag hoppas att det inte tar allt för lång tid för kl 14.00 ska jag befinna mig i svedala för att skriva på lite papper och sen vidare till badet och presentera mig och sen vidare för att gå en HLR kurs. Kommer väll vara hemma runt 20.00! Blir en lagom stressig dag känner jag, men det får bara va så!

Nu ska jag fixa allt för morgondagen! Ses hoppas jag hinna slappa pyttelite innan jag ska sova!
Puss på er, vi hörs imorgon!




Studentdax!

Nu blir det in till stan och fixa lite och sen blir det amandas utspark, hem till amanda och sen fellelito!
Hörs kanske ikväll, puss på er


långklänningen på





Exakt ett år sen!
















Konstig dröm

Jag har haft liknande dröm nu någon dag de senaste veckorna. Jag drömmer att jag tappar mina tänder, sjukt obehagligt. Jag har fortfarande den känslan inom mig, när jag stär böjd och spottar ut tänderna som bara ramlar ut ur munnen. Eller att jag vickar lite på tanden så bara ramlar den av, sjukt äkligt.

Jag var tvungen att gå in på nätet och se vad det betyder och såhär hittade jag;


Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förälndringar i ens liv... Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest  mellan 18-30 års åldern...

Sen handlar det lite om hur man bemöter tandlossningen i drömmen... Drömmar utvecklas ju ofta. Första gången kanske man blir jätterädd och springer till spegeln och skriker. Sen kan det utvecklas till att man i drömmen tänker....amen inte nu igen, jag ska ju på fest, till att man atar tag i den själv, sparar tänderna för att gå till tandläkaren och få dem fastsatta eller som en del driftiga drömmer, man klistrar tillbaka dem själv...

Hur man reagerar i drömmer återspeglar hur väl man tacklas med sin nya situation i  livet, eller vad man har för förväntningar på den

Ja, detta stämmer ju faktikst. Jag harprecis lämnat norge efter mig och har massa tankar i huvudet om framtiden, kommer jag in på skolan, kommer jag ha ett jobb, ska jag flytta hemifrån m.m
MEN snälla, jag vill inte drömma detta mer, sjukt äkligt!
Inatt i drömmen kommer jag till och med ihåg att jag tänkte - är detta en dröm? men sen kom jag fram till att det var verkligt för att det var så verkligt liksom, ja om ni fattar!


Onsdag/torsdag

Igår tränade jag på kvällen och sen stack jag hem till maria. Vi åt lite, snackade och sen somnade vi väll vid ett eller nått. Vaknade vid halv 10 av hennes telefon ringde, hon har antagligen fått sommarjobb, KUL FÖR HENNE, mindre kul för mig, hehe.
Vi stack och handlade frukost, fixade lite med hästarna, käkade på mcdonalds och sen stack jag och tränade. 5700m, duktig som man är. Har bara slappat kväll, imorgon är det två studenter som väntar, ska bli kul!

Först ska jag in till stan och fixa lite, ska se mandis utspark, hem till mandi, hem till felle. Kommer bli en mysig dag!

Hörs kanske imorgon, kram på er!


jag och mandi


jag och felle

Jorden runt!

Något sånthär hade jag och maria tänkt oss, blir dock lite annorlunda, men en jordenrunt resa ska det bli!


Städedag!

Jag har varit duktig och städat kylskåpet, ska snart sätta igång med ett skåp och sen även hinna med rummet.
Konstig väder idag, sol ibland och sen massa moln så orkar inte ens tänka på att gå ut och få lite färg på kroppen när solen är framme 10 sekunder, blir därför en städedag (jättekul) hehe.

Ikväll ska jag träna och efter träningen kommer maria och hämtar mig och sen drar vi hem till henne och hittar på något, kanske filmtittande eller bara snack, vad vet jag!





två bilder från min 20årsfest!

Igår var det ett år sen balen!


var hos natta innan, mysigt

simon min finfina date

lindborgarna och jag

micki och jag

jag och simon

fina issa

issa och jag

Gårdagen!

Igår började dagen med träning, 5200m, rekord på ett bra tag hehe. Efter det fixade jag mig lite och sen drog vidare in till stan för att möta upp natta. Köpte lite studentpresenter och sen åt vi på jensen och sen drog jag mig vidare till staffanstorp. Mötte upp emsan, sara och hanna och sen drog vi till simons student. Snacka om att man vill göra det igen, får lyckorus i mig när jag ser det. Åt där och sen skulle de vidare till fler studenter och jag drog hem!

Idag ska jag försöka städa lite på mitt rum, och ikväll blir det träning och efter träningen drar jag hem till maria och sover där. Så imorgon blir det en dag med finfina maria och sen träning på kvällen!

Vi hörs kanske snart igen, tjingeling på er!


hanna och jag i fredags!

Kan jag få bestämma över mitt liv själv, tack!

 

En finfin måndag!

Vaknade vid nio, käkade lite frullebulle, satt mig en stund i solen och tog mig sen vidare till stan. Mötte upp emelie, sandra och johanna och köpe picnick och satt oss parken vid värnhem och myste ett par timmar. Mycket snack senare tog vi oss till entre och fick shoppat lite.

Kom hem för någon timme sen och har käkat grillmat, mums i magen. Är trött och ska väll bege mig till sängen om en stund. Har varit en megamysig dag som har resulterat i röd rygg, men det funkar det med hehe!














Videokamera

Jag har blivit lite småsugen på en videokamera.
Frågan är bara hur användbart det är, samt hur "töntigt" haha. Helt plötsligt, mitt i allt, tar jag upp min videokamera och ska spela in det ögonblicket.
Men jag vet själv nu när jag fick massa filmer när jag var liten hur kul det är att se!

Hm, kanske det ska bli en endå, jag får helt enkelt tänka på det några dagar.
Men vad säger ni, videokamera eller inte?


Mysig söndag

Gick upp vid åtta imorsse och tog mig till staffantorp för ett simpass, har blivit fem denna veckan, dock bara entimmespass men bättre än inget. Efter det käkade jag lite frukost. Legat ute och solat en stund har jag med hunnit med och sen drog jag och pappa till mediamarkt för att kolla läget lite, och sen vidare för att hämta upp bea i malmö, hon har varit i göteborg hela helgen!

Käkade för en stund sen och nu sitter jag och håller på att fixa mina album med bilder. Ska snart ta och beställa hem nya bilder, plus betala resan till turkiet och sen ska jag se bbfinalen, får inte missa det ju!

Imorgon så ska jag träffa emelie och johanna. Vi ska mysa i parken, solning och picnik, det kan ju inte bli mycket bättre det. Vi hörs väll senare eller imorgon, hoppas ni haft en mysig söndag!


förresten så beställde jag denna för över en vecka sen, hoppas den kommer SNART!

Pappas tur upp i luften!
















Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering. Det har varit fullrulle denna veckan.

I onsdag blev det utgång. Det var en riktigt lyckad kväll och träffade många saknade personer. Vi drog till etage, efter det mcdonalds och sen blev det hem och sova.

På torsdag fick jag gå upp tidigt och ta bussen till staffanstorp för att träna en timme. Efter träningen gick jag hem till emsan som jag inte har sett på 94029402904år för hon har varit asien runt med en kompis, så det var sjukt kul att träffa henne igen. Vi åkte in till stan och jag fick handlat träningsbyxor, bikini, tröja, det var nog det. Efter stan drog vi hem till mig och gratta pappa. Han fick en luftballongstur av mig och mamma, som han har varit på idag (kommer bilder sen). Han blev skitglad och tyckte att det var superkul att åka idag!
Efter firandet med middag och efterrätt drog vi tillbaks hem till emsan och somnadse gott.

På fredagen vaknade jag upp hos emsan, fick gå upp tidigt och träna en timme. Tillbaks till emsan och sen åkte vi och hämtade sandra, handla dricka och mat och sen begav vi oss hem igen till emsan. Satt oss ute i det sjukt härliga vädert med öl, det kändes som utomlands där alltså. Vid halv sju blev det middag, vi var väll 15 pers som käkade och sen droppade det in mer och mer folk. Fest hela kvällen och natten, det var sjukt kul och lyckat. Klockan fyra hämtade pappa upp mig i natt och då drog vi vidare till dalby för att pappa skulle åka luftballong (morgonflyning så han får se soluppgången). Han tyckte det var sjukt kul, men detta innebar INGEN sömn för mig inatt. Kom hem vid niotiden och då käkade jag lite frulle och la mig ute i solen. Det har ju varit så sjuuuukt fint väder idag, megavarmt och vindstilla!

Jag är trött som jag vet inte vad. Jag legat ute och "solat" hela dagen, mer halvsovit på gräsmattan men endå. Har även powerwalkat i 36min, 4,7km, och nu har jag tryckt i mig en pizza (inte det bästa men jag var tvungen idag). Mina päron är inte hemma så ikväll blir det en rebeccamyskväll. Orkar inte göra något idag, känns som jag somnar vilken minut som helst. Så ikväll blir det bara tvtittande!

Imorgon är det morgonträning 9 och efter det tror jag att jag ska möta upp natta för lite stranden. På eftermiddagen/kvällen kan det bli att jag hänger med ett gäng ut, får se om jag orkar!

Nu ska jag chilla lite, se ett par bb-avsnitt som jag missat!
Vi hörs sen när jag lagt in bilder från idag!
TJINGELING


jag och emsan!

Onsdag

Har precis pratat med natta, skönt att höra hennes röst igen.
Vi har inte setts sen i julas, och nu är hon hemma hela sommaren, det känns sjukt bra!

Så hon kommer till mig ikväll så ska vi fixa oss och sånt och sen drar vi ut, woopwooooop.
Ha det bra, tjingeling


fina nattis


Resa bokad!

Maria kom hem till mig igårkväll. Vi kollade på resor och hittade en lagom billig resa till turkiet, alanya, all inclusiv, 4+ hotell.
Vi åker den 20 juli, det kommer bli grymt!

Jag och maria var utomlands förra året, spanien, calella, och vi hade sjukt kul. Känner på mig att denna semestern komme bli ännu bättre!

Har precis kommit hem från ett morgonträningspass. Måste komma igång lite nu om jag ska simma sm. Så det blev entimmespass, simmade väll runt 3000m, kändes helt okej. Nu sitter jag här frukost.
Ska se om jag får tag i natta sen som har kommit hem från usa, vi ska nämligen ut ikväll, kommer bli kuuuuul.

Imorgon ska jag tydligen ha morgonträning, så jag börjar klockan 10, det är bara att komma upp och ta mig dit. Efter det ska jag möta upp emsan så drar vi en runda till stan, hem här och firar pappsen och sen ska jag sova hos finfina emsan.

Hoppas ni får en mysig dag!
Hörs senare, puss på er


alanya


maria och jag förra året i spanien!


RSS 2.0