Biotime!

Nu tar jag bussen och möter upp ida och henriette.
Det blir filmen Midnatt i Paris. Efter bion ska vi käka, mysmys!


Spanien!

Det blir Torremolinos mina vänner, den 31 oktober. Jag åker dock hem på söndagen (de andra åker hem på onsdagen) för att inte missa allt för mycket i skolan. Så om fyra veckor är man där, sköntskönt, eller skönt? det är ju träningsläger, så skönt är det inte haha!

Har suttit ute i solen en liten stund nu, vädert är ju mmmmmegavarmt idag, det gillar jag. Har även fått liet färg ser jag, wopwop.
Nej men nu ska jag plugga klart det sista och sen duscha och sen in till stan, puss och hej leverpastej!


hahha maria och jag, llllllökiga i turkiet i sommras!

Godmorgon!

Igår så kom några från norge hit och ska träa här över helgen. Och så klart kom två av mina favvisar hit, Ida och Henriette. Har saknat er så superduper mycket, så kul att ni är här nu!

Just nu försöker jag svara på lite instuderingsfrågor medans mamma och bea bakar för fullrulle, så jag hör knappt mig själv tänka hahhaa, men det gör inget, har inte lust att tänka nu ändå så.
Ikväll ska bea ha lite gäster här, för hon fyller snart år, men jag har bestämt bio med ida och henriette, så ikväll blir det bio och lite mys med tjejerna, gillar!

Annars, ja det är fint väder idag med, skönt. Kanske man kan sitta en sväng där ute och få lite färg i sitt vita huvud?

Nej nu måste jag skynda mig så jag kan få smaka den gooooooooda degen av cheesecaken, mums i magen såhär klockan halv tio.
Kommer säkert ett inlägg snart igen, puss och kram!


ida, ane, jag, siren, henrietet och bea!


Jag saknar er så det gör ont!



























norge, stavanger
augusti 2010- juni 2011



Beslutsångest gånge tusen!

Fick precis reda på ett träningsläger mellan den 31okt-9nov är planerat till Torremolinos. Jag har ju dock SKOLA då, så frågan är ju nu hur man ska göra.
Jag har beslutsångest gånger ennnnn miljon. Alltid denna ständiga beslutsångesten!


Fin onsdag!

Morgonträning imorsse klockan sju, upp klockan fem, det var tungt kan jag meddela.
Hann plugga i typ sådär en timme och sen så kom jag fram till att jag ville till stan, så bra gick det med det pluggandet. Så snart ska jag och syrran bege oss in till entre en stund!

Annars, ingen mer träning för mig idag. Imorgon är det plugg, optikern och träning som gället. På fredag blir det plugg(????, fan, måste man så måste man), lite släktkalas för syrran och sen kanske bio med henriette och ida?. På lördag är det än så länge bara träning på schemat. Södag träning och sen bio och mys med maria och några andra tjejer, och sen plugg borde jag nog få in någonstans där med. Jag har ju tenta om typ tre veckor, känns mindre bra, hehe.

Nej nu ska jag fixa mig lite och sen tar jag busse in för en shoppingrunda, pussss på er!




GLAD

Storstädade mitt rum precis och fick för mig att försöka mig på att starta min söndriga dator (som jag tappade för typ en månad sen eller nått) och den STARTADES och jag kunde föra över alla mina bilder och grejer på min hårddisk, lycklig!

Nu ska jag snart iväg till träningen och ikväll blir det lite plugg och kanske film eller nått.
Hörs lite senare mina sköna hönor, pussssss och kram

och förresten, vad ska jag göra, blond eller brun?








JA STÄNDIGA BESLUTSÅNGESTEN ÄR HÄR!

Måndag igen då!

Då var det mååååndag igen och veckan börjar bra. Vad mer kan man begärna än fint och varmt väder, en vecka utan skola, gillar.
Hade lektion 10-12, jag, lina och albana hängde en liten stund efter det och sen tog jag bussen hem. Ligger nu här i sängen och tycker lite synd om mig själv för jag har huvudvärk. Tror det är för att jag ser lite suddigt med ett öga och jag HOPPAS det är på grund av den vageln eller nått som jag har i ögat.

Tänkte ta och plocka undan lite på rummet snart, se en film och sen ikväll blir det tritonspelen (träningstävling typ). Kommer väl hem runt 9 tiden tror jag.


PUSSELIPUSSPUSS


för jag vill vara såhär brun nu, vill tillbaka till alanya jappjapp!

Godnatt!

Så nu har jag sett klart på pearl harbor och har gråtit ut vad jag behöver nu haha. Den filmen är så jäkla bra OCH sorglig. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka sova lite. Har ont i ögat desutom, tror jag fått en vagel eller nått, det suger lite.

Imorgon är det skola 10-12, sen är jag ledig resten av veckan. Har dock ett par böcker att läsa, är tenta om runt fyra veckor och har rätt mycket kvar så det är ju bara att sätta igång och läsa resten av veckan. Henriette och Ida kommer till sverige på torsdag, som jag saknar dom, så det ska bli megakul att träffa dom igen. Jadu vad händer mer... bea ska ha "släktkalas" på fredag, lördag får jag se vad som händer, ja men så ser väl min vecka ut ungefär :)

Nej nu ska jag drömma något fint, puss och godnatt!


hahahah bjuder på en sjukt gammal bild, hanna och jag!

Artikel

Hittade precis en artikel på nätet. När jag vann ungdomssm 2006, det var ganska kul att läsa! Här har ni det;
(och ja, bilden är läskig, haha)

SPORT:
Historien upprepar sig, ibland på det mest fascinerande sätt. Som för simmartjejen Rebecca Holst när det vankas finaler i ungdoms-SM, även kallat Sum-Sim.

BARA. I fjol somras vann Rebecca 400 meter frisim, den här sommaren vann hon 200 meter ryggsim. Olika distanser, skilda simsätt. Men samma ljuvliga guldyra¿

– Favorit i repris, kan jag säga. Inget går upp mot Sum-Sim, strålar Rebecca Holst.


Lite plussar hon ändå för årets seger, om man nu skall jämföra med fjolårets. Då vann hon förvisso smått sensationellt efter en närmast osannolik finish, men i försvagad konkurrens (ungdoms-OS pågick parallellt, de bästa var där). Den här gången var alla på plats – och Rebecca en ännu större outsider i medaljdiskussionen. Ja, om ens outsider.


 


Bäst när det gäller ¿ eller åtminstone när det gäller Sum-Sim (ungdoms-SM). Rebecca Holst har två raka guld där, båda på tvärs mot alla förhandstips. Senast handlade det om 200 meter rygg och en segertid på 2.25,11, hela tre sekunder under hennes tidigare personliga rekord. Foto: David Frederiksen
Alltså. Av sexton kvalificerade tjejer i 15–16-årsklassens 200 meter rygg hade Rebecca Holst fjortonde bästa anmälningstid. Eller den tredje sämsta, om man så vill.

 

– Mitt mål var att nå final, inte mer, säger hon.


Men?

–Det blev som det blev. Jag ”persade” med tre sekunder och vann med nästan två. Helt otroligt egentligen, två sekunder är ju rätt stor marginal.


Känslan just i segerögonblicket?

– Förvåning! Jag blev jätteförvånad – och jätteglad förstås.


Frisim eller ryggsim?

– Både och. Fast efter detta borde man kanske säga rygg¿


Hursomhelst är Rebecca Holst sporrad till fortsatt simsatsning. Träning varje dag utom söndag, styrketräning inklusive ett par gånger i veckan. Läger med likasinnade talanger under helgen som gick, nya utmaningar i sikte.

– Junior-EM 2007 är mitt närmaste stora mål, jag hoppas kunna kvalificera mig i ryggsimmet. Sen kommer det ju fler Sum-Sim, inomhus redan i höst. Ett tredje guld skulle smaka!

Rebecca Holst

Ålder: 15 år.
Bor: Bara.
Familj: Mamma Annette, pappa Michael, lillasyster Beatrice.
Skola: Spångholm, klass nio.
Sport: Simning.
Klubb: SK Triton i Staffanstorp.
Meriter: Svensk ungdomsmästare 2005 såväl som 2006.
Övrigt: Vid sommarens USM (Sum-Sim) i Stockholm fick SK Triton förutom ”guldkornet” Rebecca Holst ytterligare två medaljörer: Simon Nexbo med brons både på 100 och 200 meter fritt, Emilia Nordström med brons på 100 meter rygg. Totalt nådde Triton en nittondeplacering bland etthundra deltagande klubbar


Söndag

Då var det söndag igen, eller ja den är snart slut. Jag har suttit lite i solen, pluggat, städat och ja, tänkte sätta på pearl harbor nu, den är så bra.
Annars så, skola imorgon och sen "tävling" på kvällen, sådär kommer min måndag se ut. Veckan kommer väl att bestå av träning, plugg och lite annat smått och gott, jag får helt enkelt se vad som händer. Jag vet iallfall att jag ska till stan en dag och höstshoppa när min lön kommer, jappsidooo.

Hörs, puss på gumpen!


Kvällen igår!

En galen kväll igår, här bjuder jag på lite bilder!






















Viking

Hittade precis en klockren klänning i mammas garderob till ikväll, tyckte ändå att den var lite vikingaktig eller vad säger ni?


Hallå gullisar!

Godmorgon på er.
Hade myskväll med marrrrrria igår. Vi käkade pizza, godis och kollade idol. Efter det kollade vi på en prinsessas dagbok (ja tjejkväll var det ja) och sen så spelade wordfeud, töntar som vi är.

Kom nästan precis hem från morgonträning och håller på och fixar mig. Ikväll blir jag en viking, så akta er.
Ska möta upp tjejerna vid halv fyra, fixa oss lite och sen så drar vi på förfest och sen sittning.
Kommer bli en bra kväll!

PUSS PÅ ER




Fredagsmys

Nu ska jag snart dra och träna, tur för jag bakade ju chokladbollar precis och nu behöver jag ju träna bort dom små jäklarna som ligger i magen, hohoho. Efter träningen hämtar maria mig så ska vi ha myskväll med käk och godis, och IDOLTITTANDE tycker jag. Imorgonbitti är det träning igen och sen på eftermiddagen drar jag in till lund för att träffa mina fina skolkompanjoner. Vi ska fixa oss för kvällen och sen halv sju är det sittning, alltså middag och sen pppppparty.

Hoppas ni får en fin kväll och om jag hinner ska jag blogga nått snabbt imorgon, annars hörs vi på söndag!
Puss på er!


och ja, helt plötsligt har jag fått nån bloggsjukdom, vet inte vad det är!



Bilder från den 27 augusti!












Jag och maria i göteborg













och NEJ jag vet inte varför vi alltid är så snygga, hahahah, puss och hej!

Nybakta chokladbullar!

Fredag ska bli min bakdag!


Godmorgon

Har precis vaknat, tidigt. Jag vaknar alltid så jäkla tidigt när jag bara har lust att sova superdupermegelänge, men nej. Idag är det fredag och det väntas plugg, träning och myskväll med maria, men först, frullebulle.


Drömmer mig bort










MIN KNASBOLL KOMMER SNART HEM


hej knas saknar dig, och ja bilden är nytagen, eller vänta det var nog typ sådär 5 år sen!

JAG VILL

HA EN EGEN LÄGENHET NU, och då menar jag N U, ja nuuuuuuuuuuuuuuuu!

Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

 

TJENIXEN

Såhär ser jag ut idag, drar snart in till stan oh träffar gänget, ha en fin dag, PUSS PÅ ER!






Exakt ett år sen!

Förlåt för jag hoppade över uppdatering om igår, har haft fullt upp sen i måndags, har i princip bara varit hemma om och sovit.
Igår var det iallfall jobb, och efter jobb så mötte jag Ida för styrketräning, efter styrkan snabbt hem och duscha och sen iväg till jobbet igen för föräldrarmöte som varade ungefär 2timmar. Cyklandes hem igen för andra gången (80min cykling igår alltså) och sen hem och sova direkt.

Idag så har jag jobbat, hahah asså känns så dumt att skriva vad jag gör, gör ju samma typ varje dag, men iallfall. Jag har jobbat (ja det har jag) och sen så har jag tränat (ja det har jag, haha). Vi hade en riktigt jobbig serie idag, eller jag hade, för de andra simmade den igår.
Det var en testserie, simmade 10*200 och så skulle man säga en tid som man trodde att man kunde ligga på men som samtidigt var en utmaning, vila ca 30sekunders. Jag tänkte att jag nog skulle klara att ligga på 2.28 på alla så den tiden sa jag. Första gjorde jag 2.23 vilket var lite snabbt, tänkte hurfannnnnn ska jag kunna hålla det. På den andra får jag 2.20, tredje 2.19 fjärde 2.18, sen tar det emot, jag sa rätt ut till sebbe att jag kommer aldrig klara fler, körde helt för hårt, hahah! Iallfall så peppade han mig som fan, så jag simmade alla!!!! och jag hade alla under 2.25, de sista hade jag 2.24, 2.24, 2.23, 2.23 och 2.22. Tänkte redan på den fjärde att jag skulle ge upp och då hade det säkert blivit tider upp mot 2.30. Men jag gjorde mitt absolut bästa så jag är nöjd.
Efter träningen var det basis träning, fokus mage!

Nu har jag varit hemma en stund och diskat lite och tvättat, och nu sitter jag här och äter osaltade (NYTTIGT) nötter och funderar på att lägga mig i sängen.
Imorogn är det morgonträning 05.45 (SHIT) och sen är det jobb 09.00-16.30 efter det är det styrka 16.45-17.45 hem och käka lite och sen är det träning 19.45-22.00!

HA DET FINT, puss på er, saknar er där hemma så jäklasupermycket, och sen saknar jag henriette, hon är i cyper (FUSK), så jag är hemma alldelses ensam!
MEN om 13 fjuttiga dagar drar jag och hela SSC gänget till florida, kan det bli bättre? tror inte det

PUSS igen

Godmorgon!

Vaknade nästan precis, min mage kurrar så ska väl ta mig ner och fixa lite frullebulle. Ska träffa tjejerna lite idag för att fixa ett par saker så det ska jag göra idag. Hade behövt plugga också, det går mindre bra med det just nu.



höööörs, puss och hej!

HEHEHEH!

Förresten så var jag med snyggmaria hör om dagen. Vi hyrde film OCH KÄKADE GODIS som ni kanske ser på bildera, vi åt ganska mycket men maria har inte alls gått upp i vikt, inte alls!




Lite bilder från vår förra sittning, temat fångar!








VARFÖR!

Hahhaha vad jag är kass, varför uppdaterar jag inte ming FINA????? blogg? det är en bra fråga, kanske borde ta och göra det. Iallfall så är det tisdag? nej onsdag är det nog förresten och jag har sovit som en stock, vaknade nästan precis! Har käkat frulle, fixat min skrivare (jag är duktig ja) och nu så tänkte jag faktiskt, för en gång skull, städa mitt rum!


Annars så, ja jag är ledig resten av veckan, det tackar man för. Borde därför plugga lite, får nog se hur bra det går med det heheh. Imogon blir det fixa lite med tjejerna i klassen och sen ska jag förmodligen hinna träffa söta issa ett tag med. Lördag har vi sittning. Temat blev svenska komedieserier, jag vet inte riktigt vad dom har för problem med sina val av teman, kan man inte bara ta typ, ja, nått annat iallfall som är ROLIGT att klä ut sig till. Men nu har vi kommit på att vi ska vara dom i hem till midgård, får se hur snygg man då blir denna gången haha!

Nej nu får jag lyfta gumpen och göra nått vettigt, städa, just det.

PUSS OCH KRAM!



förresten en liten bild fråns i lördags. jag, lina (en från min klass, hon är sjuuuukt härlig) och några av hennes kompisar va på slagt i lördags, kul hade vi!
och förresten så fyller lina år idag, GRATTTTTTIS!


Dålig är jag!

Ja jag är dålig på att blogga, superduperdålig! Tänkte att jag kanske skulle fixa en blogg på devote för då kan man tydligen mobilblogga, och det skulle ju passa perfekt när jag endå sitter på en buss ett antal timmar om dagen till skolan.

Helgen har spenderats med fina vänner. I fredags var jag ledig från skolan så då mötte jag upp maria i stan. Vi fikade och tittade runt lite och sen drog maria hem och jag drog till träningen.
Igår var jag först och tränade och sen var jag och kollade på beas bandymatch. Hon har börjat i fbc tror jag klubben heter, och hon är sjukt duktig faktikst! :)
Efter matchen tog jag mig till issa som hade 20årsfest. Det var supermysigt och megagod mat och efterrätt! :) Klockan ett drog vi hem och sen somnade jag gott.

Idag har jag börjat läsa en bok som vi har i skolan. Jag ligger förtillfälligt lite efter. Är ganska många böcker vi ska ha läst som jag inte har läst, så det är väl bara att sätta igång med det. Vi har tenta om 6 veckor, har kanske 10 böcker att läsa ut, hur fasen ska det gå. Och vi har fått instuderingsfrågor, shit säger jag bara, hur ska jag klara detta. Jag läser böckerna men mina tankar flyger iväg och sen kommer jag inte ihåg vad jag läsat, perfekt.

Iallfall så är klassen sjukt härlig och vi har haft massa roliga fester nu på senaste. I torsdag hade vi vår första sittning och den var galen. Vi var utklädda till banditer och ja, kul hade vi!

Klockan är nu halv åtta och jag ska dra mig til tvn för att kolla på idol. Imorgon går jag i skolan 10-12 och sen är jag ledig resten av veckan, så då gäller det att läsa ut lite böcker!

Hoppas ni haft en fin helg, puss på er



RSS 2.0