Slarvig!

Jag vet, 4023402024 dagar sen jag uppdaterade och idag har jag gjort ALLT för att inte plugga (jag vill inte meeeeer) så därför så tänkte jag att jag kunde uppdatera så jag slapp plugga hihi.

Igår var jag på bröllop. Min moster gifte sig, hon var så fin och det var en supertrevlig kväll men massa mat, sång, tal och dans, gillar. Idag mår man som man förtjänar. Sitter här vid mitt skrivbord och har gjort allt för att komma bort från plugget, jag har lockat håret, åkt till net on net, gått en liten runda, hjälpt till med maten, skrivit i bloggen.... ja ni förstår, jag vill, orkar INTE plugga mer. Jag har tenta på tisdag och det känns fan inte bra alltså, fyfan.

Vad har jag mer att berätta, spanien om en vecka, det tackar man för. Nej nu ska jag snart käka!
PUSSSSS


just det, jag har färgat håret!
PUSSSS


Godmorgon!

Eller ja, kanske inte godmorgon när klockan är halv ett, men ändå.
Jag sitter just nu och inte gör allt för mycket, har käkat frullebulle och faktikst pluggat, fan alltså, skriver ju alltid att jag pluggar (men ja, det kan också innebära att jag tar upp boken sådär 15min, så tyck inte att jag är allt för duktig, heheh). Men iallfall så har jag pluggat, kollat igenom lite instuderingsfrågor och sånt, men nu tar jag en paus, det får man faktiskt.

Idag så väntas träning vid fem tiden och sen inte mycket mer. Imorgon är det skola och träning som står på schemat, har inte varit i skolan på evigheter känns det som, är ju inte där så speciellt mycket för tillfälligt iallfall.

Annars så är det tisdag idag, jappsjapps, helgen är efterlängtad, redan.
Nej nu ska jag kila, ta mig lite lunch kanske, punkt och slut puss och hej!


Du hade kunnat få mig så lätt nu!


Måndag!

Idag gick jag upp tiiiiidigt för att morgonträna. 6000m blev det idag och två timmar senare drog jag och ida till stan. Vi gick en runda, käkade på thairestaurang och sen fixade vi ögonbryna. Tråd/noppade dom och sen färgade dom lite, blev finemmmmang.
Kom hem för en liten stund sen, har käkat och satt mig med en engelskbok som jag ska försöka läsa lite i, iallfall lite, okej.

Imorgon så blir det plugg och sen så blir det träning. Kan det inte bara bli helg istället? Helgen kommer bli bra. På fredagen så är det partparty hos emsan för hon fyller 21 år på torsdag OCH kommer hem från sundsvall, gillar. Och sen på lördag så blir det slagt med några kompisar, wopwop vilket bra helg.

Nej nu ska jag se om där är nått kul på tv, får väl ha en slappestund någongång.
PUSS


jag vill göra om studenten, jag och natta 2010

Söndagkväll!

Jahaja, då sitter jag ensam i soffan. Hela familjen stack precis till vårdcentralen för syrran har fått någon allergisk reaktion av hårfärgen som jag färgade hennes hår med i fredags. Hon har blåsor och allt i huvudet och det kliar tydligen som fasen så hon var tvungen att sticka dit.

Så just nu sitter jag här ensam, har pluggat och nu väntas tvtittande. Tänkte se det dära humorprogrammet med gustav, får se om det är nått kul.



Söndag!

Tjingeling!
Igår blev det tävling och efter det så drog jag direkt hem till en kompis.
Kom hem för en stund sen, har tagit det lungt och pluggat lite, pluggsöndag idag ju.
Sna snat iväg och käka och sen blir det väll slappa resten av söndagen.
Imorgon är det ny vecka, puss och hej!


Ta inte allt så seriöst!


Hahaha fan vad vi är söta!


Hårfärgning!

Inte på mig dock. Har precis färgat syrrans hår, brunt, så får väl snart se hur det blev. Har kollat på idol, det var väl okej och sen käkat kycklingsallad, mums i magen. Ska snart bege mig till sängen, den är efterlängtad PLUS att jag har tävling imorgon så måste upp typ halv sju, kul.

Annars så har jag fortfarande så mycket beslutsångest om jag ska färga mitt hår eller inte, jag kan inte bestämma mig helt enkelt. Är dock sugen på brunt men ja, nu när man endå är blond och har fått typ en okej blond färg så är jag helt osäker om man ska paja den fägen, är så svårt att bli blond igen. Men ja, ja gfår väl fundera på det lite till och sen se om det blir en färgning snart!

Nej men hoppas ni får en supermysig fredag.
Puss och kram på er!























så nu är här ju lite blandat när jag är brun och blond, så vad tycker ni nu då (lämna gäääärna en kommentar) och ja, just nu är jag blond!

Fredag så nu är det fredagsmyyyyys!

Har ätit mumsig frukost, kollat på dear john, tagit ett varmt bad, pluggat lite och ja, nu sitter jag här vid datorn.
Om två timmar väntas träning och sen är det fredagsmmmmys.

Vad kan jag mer berätta;
Jag åker till spanien om sådär tre veckor vilket är efterlängtat eftersom jag precis var ute med nisse och det är KALLT ute nu tycker jag, så det ska bli skönt med lite värme.
Jag har tenta om sådär lite mer än två veckor, börjar känna paniken.
Emsan kommer hem en sväng om en vecka, wopwop.


bohuslän 2008!


Följ ditt hjärta!


tuum sequere cor - följ ditt hjärta

Godmorgon!

Fredag idag, så skönt!
Vaknade precis. Skulle egentligen haft föreläsning i skolan idag men den blev inställd för att vår föreläsare var sjuk, så idag är det en ledig fredag. Dock tänkte jag äta lite frulle snart och sätta mig en liten stund med böckerna, så har man gjort något bra idag iallfall.

Har träning klockan fem till sju och sen ikväll tänkte jag och syrran ha myskväll. Har lovat henne att färga hennes hår brunt och sen tänkte vi väl se nått bra på tv. Imorgon har jag tävling så det blir en lugn kväll!


förresten så saknar jag min vän natta superduper mycket, som är i usa!
tur du kommer hem till jul!

För varje minut som du är arg, förlorar du 60 sekunder av glädje!


Nej men...

... här går väl gränsen?



detta hittade jag i naturgodishyllorna idag, spröda grönsaker? nej håller mig till frukten, nötterna och chokladbitarna haha!

Lite bilder från idag!



















mmmysig dag med fina tjejer.
currykycklingpasta med sallad, äpplekaka med vaniljsås, snack, plugg, skratt, en fin torsdag helt enkelt!

Höst?





så här såg det ut idag när jag skulle in till lund! är det verkligen höst nu?
regn, kallt och blåsigt har det iallfall varit idag!

Mysdag!

Kom precis hem.
Har varit en supermysig dag. Åkte hem till julia vid ett tiden och sen hade hon laggat supergod middag och efterrätt! Satt och pluggade, men mest snackade (oopppsi) och sen tog jag och lina bussen tillsammans vid sex tiden. Vi gick inom ica maxi och handlade lite naturgodis och nu har jag precis kommit hem!

Sitter nu i soffan och slappar lite. Kommer lägga upp lite bilder sen, men min mobil dog precis så den ligger på laddning. Så det kommer ett inlägg snart igen! :)

Torsdag och snart helg!

Tjenixen på er!
Då var det torsdag och snart helg igen.
Jag ska snart ta bussen in til lund för att möta upp olivia, lina, albana och linn för att sen dra oss till julia. Idag blir det lunch, plugg och annat mys. En riktigt myyyyyystorsdag (med plugg) står alltså på schemat.

Annars så är det snart helg, ska bli skönt, trots att jag är ledig typ hela veckor endå, hehe. Dock går jag i skolan imorgon 10-12 och sen träning på det, sen väntas myskväll för att på lördag är det tävling. Lördagkväll blir det nog myskväll med albana? och sen är det söndag igen. Tur att jag är ledig måndag och tisdag nästa vecka, blir ju långhelg!

Nej nu ska jag kila till bussen, hörs kanske ikväll.
Puss och kram




såhäääära ser jag ut idag, tjingeling!

Hehehehe!





Jag kan ju meddelade att jag inte gör det jag borde, plugga alltså!

Grattis på födelsedagen fina syster!



jag älskar dig, until my heart stops beating!

Lite lunchisar!

Jag säger bara, ja jag gillar broccoli och jag kom precis på det!


måndagens lunch, avokadosallad, skinka och tomat


tisdagens lunch, kyckling med lök, broccoli och tomat


dagens lunch, ägg, bacon, morötter och broccoli

MUMS I MAGEN, och seeeer ni så nyttig jag är, broccoli och allt! hahah


Tisdagen snart slut!

Så då var det snart onsdag.
Ja jag skrev ju ett inlägg innan, men tänkte bara upppdatera, duktig som jag är för en gångs skull.
Kom nästan precis hem från träningen, ett jobbig hårt pass blev det, ca 5000m. Har precis käkat falukorv och blomkålsgratäng, mums i magen. Nu ligger jag i sängen och funderar på att se någon film eller nått.

Imorgon ska jag in till stan en snabbis på morgonen och fixa present till syrran som fyller 17år IMORGON (ja jag är lite sent ute hehe). Så fr väl hitta nån present till henne. Sen blir det plugg? kanske, och sen träning på kvällen.
Hoppas ni haft en bra dag, tjingeling!


Kanelbullens dag!!!

MEN INGET SÅNT FÖR MIG, för nu är ju vi nyttiga, visst lina???? så ingen bulle för dig, jag vet nog vad du tålet, haha!

Annars så är jag ledig från skolan idag. Har suttit och pluggat lite och nu tar jag paus, eller jag är klar för idag punkt och slut. Sitter här i min sköna säng och äter lite äpple (SE LINA SÅ NYTTIG) och sen så ska jag träna om en stund.

Hmm vad har jag mer för intressant att berätta här och nu. (har just nu tänkt i typ fem minuter och kommer inte på nått) Så tyvärr har jag inget mer att berätta just nu, hihi.
PUSS OCH KRAM

bea, jag och emsan!
SOMMAR JATACK!


TJENIXEN PÅ ER!

Måndag igen då.
Kom hem för en liten stund sen från skola. En föreläsning i två timmar sen slut för idag. Köpte lite nätter, avocadosallad och tog bussen hem. Har nu käkat lite lunch och ska snart sätta igång och plugga en liten stund, och sen blir det träning.

Får se vad veckan bjuder på, hade dock varit sugen på en utgång på lördag, får se om jag hittar någon som är sugen.
Nej nu får jag väl sätta igång med pluggandet då (ÅH VILL INTE)!

PUSS OCH HEJ


En vän är den som vet allt om en, men ändå fortfarande tycker om en!

 

En trött jag?

Jag: det är sjukt så mycket man sover egentligen.
Pappa: ja!
Jag: ja jag sover typ lika mycket som jag är vaken. sover kanske 8-9 timmar och så är jag vaken typ 10.
Pappa: så du har bara 18 timmar på dygnet? 

hahahhaha, asså, ibland undrar jag hur mycket vettigt där finns inne i mitt huvud, eller så är det bara att min hjärna flippar med mig när jag är trött.

efter några minuter ser jag en av våra fiskar som är DÖD i akvariter och skriker på bea:
- en fiiiiiiisk död (= en död fisk)

nej men om jag skulle sova kanske, hahhaha! ibland orkar jag inte ens med mig själv, då undar jag ju hur min familj och vänner gör det hahah!

Godnatt mina vänner!


Hej gullisar!

Jag skrev ju inget inlägg igår såg jag precis, fy på mig!
Iallfall så tränade jag halv fyra till halv sex igår och sen så käkade jag tacos, gick upp till affären och handlade lite godis och sen såg jag och mamma eclipse. Eller förresten mamma sov typ hela filmen och jag spelade wordfued, haha, vilken lördag alltså, men ibland behövs det en sån lördag med.

Har nästan precis kommit hem från morgonträningen. Jag ska snart börja fixa mig och sen ska jag, mara, hennes syrra och några av hennes kompisar på fridays och käka och sen kolla bio, har ju blivit en riktigt biohelg detta, fast det är ju ganska mysigt så!

Nästa vecka går jag i skolan måndag och fredag. Så blir en ganska skön vecka. I helgen är det tävling på lördagen, och sen hoppas jag på en utång på kvällen.

Nej nu ska jag fixa mig lite och sen drar jag, kanske kommer ett inlägg till idag, vem vet hehe!
PUSSS PÅ ER


hahah jag för sådär fyra år sen kanske. hmmmm ska jag bli brun igen?
HJÄLPPPPPPP TACK!

RSS 2.0