Nej men är det solen som tittar fram?

Godmorgon!
Vaknade för en bra stund sen och har försökt fixa med böcker och sånt.
Ser även att lilla solen tittar fram idag, hoppas den håller sig framme hela dagen. Ska nämligen på picknick och femkamp idag, och det hade väl varit trevligt om det var uppehåll för en gång skull!

Annars, inte så mycket att berätta för tillfälligt. Ska iväg vid tre tiden, kommer väl hem ikväll någongång.
Imorgon är jag ledig hela dagen så ska väl passa på att få in ett träningspass och kanske handla mammas födelsedagspresent.

Hörs sen, tjingeling


De första skoldagarna!

Det har gått bra i skolan. De två första skoldagarna är över och det har vatt kul.
Är lite annorlunda att komma sådär helt ensam utan att känna någon men det har gått bra.
Igår så hade vi brännboll, lekar och grill. Det första våra "faddrar" sa till oss när vi möttes i våra grupper va: då börjar vi med systemet (där vi förövrigt gick in om ett par gånger efter det också, haha).

Idag så mötte jag upp några tjejer i klassen så gick vi först till biblioteket där vi hade vår första "lektion" och direkt efter det hade vi en tvåtimmarsföreläsning.
Efter föreläsningen stack jag och tjejerna och käkade och sen har vi fixat lite allt möjligt. Det är så sjukt mycket att ordna upp när man börjar såhär på nytt, och man fattar typ inget.

Vår första uppgift fick vi även idag. Läsa ut en bok och skriva en sammanfattning på den till tisdag, och jag har inte ens boken, det är ju perfekt.

Nu ligger jag i soffan och chillar, jag är helt slut.
Imorgon möter jag upp albana och julia i lund vid femtiden och så blir det femkamp, picknick och andra trevligheter. Hoppas nu på fint väder, snälla! ¨
Har inga lektioner igen från fredag, och sen är det även förfest hos faddrarna och sen utgång på fredag, wopwopp!

Hörs senare, puss

Första skoldagen!

Så nu tar jag bussen in till Lund. Första "skoldagen" idag, känns skumt.
Ikväll ska vi även ha vår första dag på nollningen, ska bli spännande det med hehe.

Vet inte vad det är för tider och så, hoppas dock jag hinner hem mellan, annars hörs vi väl ikväll!
Nu måste jag dra till bussen, puss

If you start to miss me, remember, i didnt walk away, you let me go!

 

Love is just a word until someone you meet gives it a proper meaning

 

Imorgon

Imorgon så börjar det.
Nu är sommar"lovet" (har ju jobbat hela sommaren) slut. Imorgon, 13.00, är det upprop. Känns konstigt och nervöst att börja skolan, men det ska bli superkul. I två veckor kommer vi ha nollning och får väl göra en massa sjuka saker kan jag tänka mig.

Nu är jag trött, skriver mer imorgon.
Godnatt!

Senaste dagarna!

I tisdags jobbade jag först hela dagen. Direkt efter jobb tog jag mig till träningen och fick simmat 3000m. Efter det hänkade min fina emsan med mig hem en sväng. Fy vad jag har saknat henne, och nu drar hon igen :(.

Igår hände det inget speciellt, jobb och träning.

Idag ska jag snart bege mig in till stan och träffa maria. Vi ska gå runt i stan och shoppa lite (IGEN!!!!) och sen så ska vi stanna på malmöfestivalen och se rix fm ikväll.

Imorgon blir det jobb till åtta och sen får jag se om jag hänger med emsan och gänget ut, om jag orkar. Slutar ju trots allt jobb ganska sent och sen hade jag ju tänkt få in ett morgonpass på lördagmorgon.

Nej nu ska jag kila, hörs kanske ikväll!
puss och kram


jag och emelie för tre-fyra år sen!

Hemma från göteborg!

Tjingtjing.
Är nu hemma i lilla bara igen. Idag väntas jobb och inte mycket mer.

Kom hem från göteborg igår vid tiotiden. Har varit en perfekt helg. Åkte upp fredagskväll och då gick vi väll princip och la oss direkt när vi kom fram.
I lördags blev det en hel shoppingdag, från typ tio till sex, ONT I BENEN hade vi kan jag berätta. Ett par nya skor, halsduk/mössagrejs, ett par svarta jeans, en klännnig, en fest klänning, en almenacka, underkläder fick följa med mig hem och någon tusenlapp fattigare blev jag, men det var det värt. På kvällen käkade vi lite god mat och sen drog vi ut i göteborg.
Igår vaknade vi ganska tidigt, packade våra grejer och sen begav vi oss till nordstan en sista gång för frulle. Efter det en dag på liseberg.

Har varit en superbra helg. Tog inte speciellt många bilder, men kanske kommer upp någon lite senare. Kanske även kommer på mina kläder om jag orkar.

Denna veckan kommer väl se ut nått sånthära;
- Måndag, jobb
- Tisdag, jobb, träning och sen träffa fina emsan
- Onsdag, jobb, träning
- Torsdag, jobb, malmöfestivalen med maria
- Fredag, stan och sen till marre
- Lördag, träna, slagt
- Söndag, INGET

Så ser väl denna veckan ut, den sista veckan på detta sommarlovet. Sommaren hat varit fin, har dock gått alldelses för fort tycker jag. Men nu är det en ny termin, som ska innehålla skola, ska bli kul. Ska även ta körtkortet nu har jag bestämt mig för. Så ska försöka ta det samband med skola och träning. Tänkte se om där är någon körskola i staffanstorp så ha jag träning och körskola där, och sen skola i lund!

Nej nu ska jag se om jag kan hitta nått gott att fylla min mage med.
Ha en fin dag så hörs vi kanske senare, puss


Godkväll mina vänner!

Här sitter jag och gör inte allt för mycket. Jag borde egentligen resa på fläsket och packa men så långt har jag inte kommit, än.
Har jobbat hela dagen och nästan precis hemkommen. Nina kom på besök en liten stund på jobb, det var supertrevligt!

Nu ska jag packa, hoppa in i duschen och sen sova. Jobb imorgon från 06-14 och sen hem och fixa mig och sen bussen in till stan, möta upp maria, käka och sen tåget till göteborg.

Jag kommer inte kunna blogga där, tror jag iallfall, så vi hörs på söndagkväll igen då! :)
Ni får ha en superbra helg, kram på er!


WOOOOOPWOP

JAG ÄR SÅ GLAD!
Intagen på Lunds universitet, kriminologiprogrammet.
Börjar den 29/8, kommer bli suuuuuperbra!


jaaaa jag är glad!

Godmorgon!

Godmorgon på er mina fina vänner.
Sitter här i köket med lite frukost och har precis varit ute med lille nisse.

Fick ett spännande mail precis, har svarat på det nu och får se vad det leder till. Berättar snart om det när jag fått svar igen.

Annars, idag blir det jobb från kvart i ett till kvart i nio och sen ska jag hem och packa för resan till göteborg imorgon.

Ha en fin dag, puss på er

Lägenheter

Är så sugen på desa två lägenheterna!

















eller denna












Onsdag

Har varit en händelserik dag.
Om jag säger hopprep, mage, sprungit 4km, jobb, barabadet, rån/stöld, polisen, yatsy, kortspel, carro, budapestbakelse, kladdekaka, ont i benen, kollat lägenheter, fotboll, onyttigheter, trött.

Snart kallar sängen.
Orkar inte berätta om dagen sådär detaljrat men har hunnit med en del idag plus en händelserik dag på jobb med ett rån så polisen fick komma och allt såntdära.
Jag har hunnit med hopprep 15min, mage 5min och sprungit 4km så är nu trött i kroppen. Har även ätit en jäääääkla massa onyttigheter idag, vilket det nu är slut med. Imorgon börjar jag mina nyttigherer igen, kan uppdatera er om ni vill hur det går för mig, hehe.

Annars, ja, två dagar kvar på jobb denna veckan och sen bär det av till göteborg. Om det är någon som vet några bra uteställen får ni gärna tipsa hihi.

Nu ska jag lägga mig, eller snart, men en mage full av supersupergod kladdekaka. Kanske blir nått inlägg till om jag orkar, annars hörs vi imorgon mina fina vänner.

PUSS OCH KRAM


micki och jag på balen för ett år sen, jag kan inte bestämma mig om jag passar bäst i brun, den ständiga beslutsångesten!

Gårdagen

Gårdagen blev mysig. Åkte in till stan vid fem tiden och mötte upp nattisen. Köpte en ny kavaj och sen gick vi runt lite och kollade. Åkte hem sen med NATTA som klarade körkortet igår, woopwoppp. Så fick åka med henne för första gånger och hon var superduktig. Nu är jag frågan när jag själv ska börja, haha, snart.

Väl hemma hos henne fixade vi oss och sen blev vi hämtade av tjejerna åtta för att dra vidare till restaurangen siesta som ligger i stan. Satt väl där till runt 10tider och sen begav vi oss hemmåt. Jag och natta tänkte att vi skulle dra ut, men vi var så jäkla trötta så vi struntade i det.

Idag så har jag inte gjort sådär värst mycket. Rensat lite på rummet och sånt trevlans. Om en stund blir det middag och sen träning.

Tjingeling sålänge mina vänner!

Veckoplanering!

Som sakt, en ny vecka igång, och min vecka kommer väl se ut såhär ungefär;

Måndag - Till natta, middag med tjejerna, kanske etage?
Tisdag - Träffa issa?, träna
Onsdag - Jobb
Torsdag - Jobb och träna
Fredag - Jobb, göteborg med maria
Lördag - Shopping och utgång i göteborg
Söndag - Lisebeg, hem


Ny vecka!

Godmorgon! :) Då var det en ny vecka igång. Maria har åkt till jobb och jag ligger och drar mig i sängen! Ska snart ta bussen in till Staffanstorp för att simma lite. Ikväll ska jag hem till natta och efter det blir vi hämtade av Agnes, Alice och Joanna för att dra ut och äta. Och om natta klarar sitt repetitiv blir det även utgång för vår del! :) Nej nu måste jag dra så att jag inte missar bussen, skriver mer sen :) Puss och kram

Hörs imorgon!

Så nu tar jag bussen till maria, vi hörs imorgon!


detta halsbandet fick jag av maria i 20års present, det står forever på det, från albrekts guld har jag för mig!


hahaha, ser ni på min näsa, jag har EN STOR fräkne, okej???? haha

Så var det söndag

Då var det söndag idag.
Igår passade jag min söta kusin på kvällen. Var hemma igen vid halv två och hoppa direkt i säng för att upp och hoppa sex imorrse för jobb. Har nästan precis slutat jobb och ska nu in i duschen.
Klockan fyra tar jag bussen in till staffanstorp för att umgås med min fina maria. Vi ska fixa biljetter till slagt den 27 och sen ska vi bara ha en myskväll.

Imorgon så ska jag försöka träna på morgonen och sen får jag se vart dagen tar mig.



Nej nu ska jag fixa mig lite och sen drar jag till maria. Ha en fin söndag!
Puss och kram

Syskontatuering<

Jag och syrran har precis kommit mhem från lund. Vi mötte upp kusinen för att göra tattis. Beas första tatuering och min femte. Blev text på foten; until my heart stops beating

Bea valde att göra sin på utsidan av foten medans jag gjorde min på insidan. Jag kan berätta att det gjorde sjukt jäkla ont, men jag stod ut 45min med den smärtan, och jag är supernöjd!


bea började, så hon inte kunde ångra sig, haha


min efteråt!


Min fredag!

Tog mig först till mobilia för att fixa en sak på expert, efter det hem och sen vidare till jobb. Jobbade från kvart i ett till åtta, och där var typ ingen badgäst på hela dagen fråns att där kom några få klockan sju som skulle bada en snabbis. Så hela dagen satt vi inne och spelade massa spel, kuligt värrre, hehe!

Efter att jag kommit hem och käkat tacos ringde natta så då drog jag till henne där ett gänf folk var, mysmys och hemkommer igen vid två tiden.

Har nästan precis stigit upp för att fixa mig lite och snart ska jag och bea till lund för en liten grej hehe, ni får se när jag kommer hem vad vi gjort idag! :)

Hörs ikväll då!


såhät ser jag ut idag, tröja/klänning från hm, halsband från turkiet!


Fjädrar

Handlade nytt öronhänge igår från gina, 149kr för två (jag och syrran tog vars ett)


Tjenixen

Hallå på er!
Hoppas det står fint till. Idag är det torsdag och på mitt schema står det inget speciellt idag, skönt.
Min familj har dock åkt till malmö museeum men jag är inte så JÄTTEintresserad av att dra dit, så här sitter jag.
Håller på att fixa lite med datorn och så trevligt.

Idag väntas träning klockan fem till sju och sen så blir det inte så mycket mer som händer idag, tänkte kanske ta en städdag på rummet.

Igår var det en heldag i stan. Först stan sen mobilia och sist burlövcenter. Fick handlat fem nya tröjor/klänningar, en väska, ny dator och lite sånt trevlans. Kanske om jag orkar kan jag ju lägga upp lite bilder på det sen.

Imorgon blir det först in till mobilia och fixa en sak på expert, efter det jobb från kvart i ett till kvart i nio, så så rolig blir min fredag. På lördag är det först lund med bea för en ny...... ni får veta på lördag, efter det ska jag passa min gulliga kusin hela kvällen/natten. Söndag är det jobb från sju till ett och sen ska jag träffa maria.
Sådär ser väl min helg ut unegfär.

Nu ska jag fortsätta städa rummet, ha det så bra!
PUSS




Så lite uppdatering

Lovade er ju att jag skulle uppdatera lite så här har ni ett till inlägg. Sitter med värdens ångest faktikst, dock tror jag att jag bestämt mig, eller ja i sådär 5min har jag bestämt mig sen kommer jag väl tänka en massa igen.

Jag hade planerat att jobba ett år till då jag var ganska långt bak i reservlistan vilket gjorde att jag inte trodde jag skulle komma in på nått. Mitt första val var/är lund, andra sundsvall och tredje malmö. Jag valde att tacka ja och stå i kö på alla tre igen tills val två. När det sen kom in för två dagar sen stod det att jag är 4 i reserv i lund, antagen i sundsvall och strycken (för att jag kom in i sundsvall) i malmö. Mest av allt om jag tänker efter, hade jag velat gå i malmö, men efter min tabbe (att sätta sundsvall före) gör ju att jag nu är struken helt från malmö, jag tror nämligen jag hade kommit in där, surt.

Iallfall så tydligen var kriminologi bland det populäraste att söka i höst, helt plötsligt, så meritvärdet har ju höjts en del. I vilket fall som helst är jag antagen i sundsvall och det är där frågetecknet kommer. Vågar jag chansa på att jag kommer in i lund och vänta eller ska jag flytta upp till sundsvall. Det finns negativt och positivt med båda, dock lutar det åt att chansa på lund, kommer jag inte in där så jobbar jag ett år och får pröva att söka om nästa år istället. Frågan är ju då hur populärt det kommer att vara nästa år och om jag överhuvudtaget kommer att ha en chans då, det vet man ju aldrig. Eller ska jag ta chansen och packa mitt pick och pack och hänga med emsan som också kommit in i sundsvall. Då får jag dock genast det jäkligt stressigt i och med att skolan börjar om sådär två veckor, plus att jag måste ta ett studielån vilket kanske inte är det jag är så jätteintresserad av egentligen, fast det är en investering ör mig själv.

Tankarna går fram och tillbaka, vissa säger si och andra så. Det är egentligen inte just den saken att flytta, men det är allt med att jag har typ ingen dag på mig att bestämma mig, att jag kommer behöva ta ett fett studielån för att klara mig, dock hade det säkert blivit sjukt kul att bo där, med en massa andra studenter.
Men sen, jag menar, skulle jag komma in i lund, så är ju lund verkligen studentstaden, och fast att man inte bor mitt där i smeten tror jag man får del av allt endå.

Det är många frågor i huvudet och hur jag än vrider och vänder på det så vill det inte riktigt bli helt bra. Jag är mest rädd för att ångra nått, att det blir helt fel liksom, men det ska nog endå gå, eller vad tror ni?
Jag har fått råd och tips av många fina där ute, ni är gulliga, och jag tänker att jag ska följa mitt hjärta, men vad säger mitt hjärta denna gången? det vet jag inte ens själv.

Förlåt för en lång text, skönt att skriva av sig lite, och jag förstår om ni inte orkade läsa allt det dära, hehe.

Förövrigt hade jag velat göra om min blogg, men jag är ju inte så duktig på det, men jag tycker issas är väldigt fin så kanske du har lust att orda upp min? hihi, eller någon annan snälling där ute?

Nu ska jag vila hjärnan för idag, eller fan, det går nog inte, men jag ska iallfall se om jag hittar någon bra film.
Skriver kanske ett inlägg innan läggdags annars hörs vi imorgon!

Kram på er

Ta tag i bloggandet kanske?

Tror nog jag ska bli duktig och ta tag i bloggandet lite. Ligger här i sängen med min NYA, äääntligen, dator så då kanske jag kan få igång bloggandet igen.
Jag ska dock iväg på träning snart men ikväll kan jag väll kolla in här och lägga ett litet inlägg, hörs snart!


Turkiet

Som ni kanske vet, så var jag och maria i turkiet, alanya för en vecka sen. Eller vi kom hem för en vecka sen.
Det var en superbra resa och vi hade det varmt och skönt hela veckan, nästan för varmt.
En mängd nya minnen blev det där och här har ni lite bilder från resan! :)


























detta är bilder från min kamera, kommer fler bilder sen från marias!:)

RSS 2.0