Mums






Valborg

Fyfan vilket tråkigt väder det var idag. Det ska vara solsken när det är valborg, för då är det mysigt minsann!
Vaknade vid niotiden av sjuka drömmar och sen begav jag mig till träningen. 5000m avklarade jag och sen stack jag och pappa och handlade lite mat och godis!
Nu sitter jag här och ska fixa mig lite sen drar jag, jonte och felle och handlar lite käk och sen ska vi hem till felle och mysa!

Imorgon ser dagen ut såhär;
- Tävling på förmiddagen, 200ry och 400fr
- Hjälpa till min kära moster att flytta, dom ska flytta till Bara imorgon! :)

Söndag;
- Tävling på fm, 200fr
- Jobba
- PLUGGA MATTE, usch längtar inte

Nej nu ska jag dra och platta mitt hår, ser ut som ett fågelbo
Puss på er







hahahahha

Helg

Sitter nu här och känner mig nöjd med dagen. Har fått både nationella gjort och även gjort klart mitt hälsoprojekt så nu är allt i naturkunskap b klart, ännu en kurs klar, tacktack!

Idag har det varit en fullsatt dag;
- Nationella
- Några lektioner
- Fika med mamma och bea
- Hem snabbt
- Träning
- Styrka
- Hälsoprojektet

Imorgon blir det först morgonträning på dagen istället för på kvällen, skönt. Sen blir det hem och fixa lite och sen drar jag till felle för en myskväll. Det blir inget festande för mig imorgon för att jag har tävling på lördag. Känns lite tråkigt att tacka nej till en lokalfest, en grillfest och en grill+slagt men jag måste säga att en kväll med felle slår aldrig fel. Vi ska ha det mysigt med lite mat och sånt trevligt som bara vi kan ha, hihi!

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig, varit uppe sen klockan sex så ja sängen är ju inte fel just nu.
Hoppas att ni har en riktigt bra valborg!

Puss på er


28 april

Redan 28april vilket innebär att det om bara typ tre? dagar är majmånad vilket känns sjukt. Tiden går så jäkla snabbt och ibland vill man bara stanna upp ett tag för att faktiskt komma ifatt tiden lite som bara rinner iväg.

Idag har jag först tränat och sen en lektion, engelska! Mumsig mat i skolan och sen buss hem. Nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska sätta igång och kolla igenom nationella som jag har imorogn och även ett litet mattetest, kul att jag har prov i mina två favoritämnen imorgon, haha (jag var ironisk) ;)
Träning lite senare idag igen och då blir det syra och sen blir det sängen!

Imorgon ser dagen ut såhär;
Nationella 09:00- 10:40
Två lektioner, mattetest
Träning, styrka?
PLUGGA
Sova

Fyfan vilken rolig dag det ska bli imorgon, haha!
Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet

FÖRRESTEN jag höll ju på att glömma, FYRA JA FYRA veckort tills vi drar till spanien, EXAKT FYRA VECKOR!
Det kommer bli grymt, och ja som sagt, längtar som in i bomben!

SMS innan idag;
(Jag till Natta) - 4 veckor kvar älskling, sen drar vi!
(Natta till mig) - Längtar!!! ska bli så himla kul! glöm inte träningskläderna!

HAHA, fan att jag har lovat att jag ska träna med henne! Jag tänker ju iallfall följa med henne, men frågan är om man inte hittar mig brevid solandes, tror nästan det, haha!


Tisdag

Gud vad allt börjar närma sig nu. Jag och vanessa satt och räknade lite på hur mycket vi har kvar i skolan och det är inte mycket nu, eller iförsig jag har endel men dessa grejer har jag ungefär två veckor fram och sen inget mer.
Ska bli så jäkla skönt sen när man är klar med alla skolarbeten och sen är det bara en massa roliga saker kvar och jag ska fan ta vara på den tiden som bara den!

Åker för övrigt till spanien om 29dagar och spanien igen om typ 45-50 dagar och spanien igen om typ 80 dagar!
JADÅ!

Nu ska jag iväg och träna, höres
puss på er


kos -06 (när jag och emelie gick och köpte glass istället för att följa med på en båttur, haha)

Ny vecka!

Då var det ny vecka igen.
Gick upp vid 10 tiden imorsse, fixade lite och sen drog jag in till stan vid tolv för att gå till min mosters jobb och snacka om mitt jobb som börjar i augusti. Efter det drog jag in till stan en sväng innan jag skulle vidare till mitt jobb på stadion. Fick handlat ett vitt linne och två bikinsar, en från lindex och en från gina! Perfekt till spanien (har i för sig handlar fyra detta året, haha)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och är trött i huvudet. Ska snart kolla i min garderob om jag hittar något att ha på mig tills imorgon och sen ska jag lägga mig.

Hoppas ni haft en skön måndag, puss på er

GP - jönköping dag 3

Är hemma från jönköping nu då.
Som sagt så blev det final imorsse. Jag förbättrade min tid lite vilket innebär ett nytt pers och så kom jag fema, så det var väll helt okej!
Efter att jag simmat käkade vi lite och tog sen tåget hem vid två tiden.

Hemma har jag bara tagit det lungt. Åt god mat och sen gick jag och mamma ut och gick en runda. Jag har inte ens packat upp väskan än så får väll ta och göra det.

Imorgon blir det sova ut, till min mosters jobb för att kanske få jobb där och sen halv fyra ska jag jobba på stadion.

Puss på er

GP - jönköping dag 2

Idag fick vi sovmorgon. SÅ vi gick upp vid halv 10 och åt en riktigt god frukost. Efter det tog vi bussen in till stan, kollade runt lite och handla glass och drog oss till hotellet vid ett tiden för lunch. Efter det vilade vi lite på rummet oc hsen simmade vi in. Jag simmade 400fr idag och det gick faktiskt jättebra! Jag persade och kom till final så ska simma imorognbitti.

Nu ligger jag och amanda här på rummet och kollar på tv och hör alla bilar utanför som tutar, hv71 vann tydligen nått så alla är som galna här haha!

Nej nu ska vi chilla vidare, puss på er

GP - jönköping

Sitter just nu på hotellrummet och käkar lite godis och kollar på tv.
Jag, mandi och bengan tog tåget till jönköping vid 11 tiden idag och var framme två. Då käkade vi pizza och tog sen oss till hotellet. Simmade in vid fyra tiden och simmade mitt lopp vid fem. Gick inte så jätte bra idag, synd! Kan bero på att jag varit sjuk ett bra tag nu och tappat en del, hoppas att det går lite bättre imorgon, annars är det bara att träna upp sig!

Sovmorogn imorgon för att ingen av oss simmar final. Nu ska jag se vidare på disurbia tror jag den heter, går på feman idag, såg den när den kom ut och den är faktiskt riktigt bra!

Puss och ha en mysig fredag

Torsdag!

Har varit en myyyysig torsdag än så länge. Jag vaknade vid tio tiden, fixade mig lite och stack hem till felle. Vi chillade med vattenpipan, åt lite och snackade! Fick även lite presenter av felle utan någon speciell anledning, så jävla gulligt!
Nu ska jag ner och käka någon knäckemacka och sen ska jag till träningen.
Puss på er










50...

... DAGAR TILLS STUDENTEN!










Trött

Jag är riktigt trött just nu så det får nog bli sängen om en liten stund. Har nästan precis kommit hem fårn kvällsträningen och den gick riktigt bra, men nu är jag slut!

Imorgon är det ingen skola för mig, det tackar man för. Istället ska jag tillbringa min dag hos fellelito för lite snack och pipa! Ska bli muuuuusigt!
Sen har jag såklar träning på kvällen och måste även packa och städa rummet innan jag åker till jönköping för gp på fredag.

Nu ska jag nanna, ni får sova så gott!
Pussssar


Bilder

hahha, snygga bilder från i fredags!




21 april

Då var det onsdag idag och ja, halva veckan är avklarad, fast jag har bara en lektion kvar för veckan så ska inte klaga. Morgonträning imorsse och sen drog jag och vanessa till skolan för att käka lite. En riktigt god soppa med efterrätt, mums!

Kom hem för en stund sen och sitter här och känner att jag egentligen inte har något i skolan men endå riktigt mycket. Ja det låter kanske lite skumt men jag har en del stora inlämningar kvar, har bara ingen ork att ta tag i dom. Får väll göra det nästa vecka!

Min moster ringde mig innan förresten och berättade om jag ville hade hon fixat jobb till mig. Så jag ska dit på måndag och hälsa på. Innan tänkte jag, shit vad ska jag nu göra efter studenten egentligen, nu känner jag nästan att jag har för mycket. Om jag kommer in på kursen jag valt (som är heltid) så kommer jag ha;
- Träning
- Skola
- 2 jobb
+++++++++ så ska jag hinna med att träffa min underbar vänner så mycket som möjligt, får ju aboslut inte glömma bort dom!

Har även snackat med min kära felle en stund, hon har tattat sig och jag vill se den NU!

Nej nu ska jag dra, puss på er


Nytt i garderoben!








Sängdags

Så då har jag klarat av måndagen. Passet idag var ganska jobbigt, iallfall för mig som inte tränat "seriöst" på ett tag i och med att jag varit sjuk och så!
Har precis snackat en stund med min fina felle i telefon och ska nu gå och lägga mig hade jag tänkt.
Imorgon blir det skolan till tolv sen tänkte jag gå en sväng in om stan, hem en snabbis och sen bussen till träningen.

Hörs kanske imorgonkväll!
Puss


Felle är goooo

Felicia/away säger (16:16):

hallå vi borde göra detta här som jag ska berätta för dig nu en dag:

Felicia/away säger (16:17):

du, jag, engångsgrill, en stek, några kalla öl/cider, pipa


JATACK!



Måndag, idag igen

Varför känns det alltid som att det är måndag, ja det är en bra fråga! haha
Idag har jag haft morgonträning och sen engelskprov. Frågan är hur det gick, vill nog inte veta faktiskt! haha

Denna veckan kommer nog se ut såhär;
Måndag; Träning - skola - träning
Tisdag; Skola - stan - träning
Onsdag; Träning - skola - mentalträning? - felle? - träning
Torsdag; Träning - skola - träning
Fredag: GP - jönköping
Lördag; GP - jönköping
Söndag; GP - jönköping

Så ser väll vecka ut! :)


Är faktist lite besviken, ledsen, eller ja vad man ska kalla det. Vet inte om jag överdriver det eller om det inte alls är någon big deal liksom. Jag vet inte, det känns endå surt och ledsamt att inte ens bli grattad av en av sina närmaste vänner igår när jag fyllde år. Jag fick inget sms, inget samtal, inget litet inlägg på facebook, ingenting!
Men ja det är väll sånt man får ta, personen kanske bara glömde det, har faktiskt ingen aning!

Men nu ska jag ner och hjälpa till med mauuuuden!
puss på er

Fotobok!

Fick här om dagen hem en fotobok sim innehåller 40 sidor tror det var, som jag gjort på ifolor. Den blev väldigt söt, ska nog göra ett par till!












Födelsedag

en mysig dag har det blivit idag, nu återstår bara pluggning och det suger lite!
























Dagens outfit






Kort!

Fick världens sötaste kort av Felle i fredags!








19 år idag!

jag börjar känna mig gammal! haha


Bokad!

Förresten glömde skriva att jag bokade ännu en resa igår!
Förutom spanien med skolan, spanien/malta? med träningen så blir det även spanien med maria. Vi bokade resa igår och det blir 10 dagar i calella den 32 juli till 1 augusti. Jag har varit där ett antal gånger nu men jag älskar det, sjukt mysigt och fint och härligt och ja allt man kan tänka sig, haha!
Så den 23 juli drar jag och maria och det kommer bli skitroligt, jag längat redan!

Men först väntar ju en resa om bara fem veckor, och jag ska inte ljuga, JAG LÄNGTAR SOM FAN!


Födelsedagsmiddag!
















Fredag!

Fredagen blev väldigt lyckad. Alla mina fina, bästa vänner på en och samma kväll kan ju faktiskt inte bli så mycket bättre. Kvällen börjades hemma hos mig med mat, spel och annat trevligt och fortsatte på skeppsbron! Kvällen blev riktigt bra och det var superkul!

Stannade tills stället stängde och sen stack vi och käkade lite nattamat på max och tog sen taxi hem. Hemma vid fem och somnade som en stock dirr, haha!

Fick gå upp tidigt imorsse för en föreläsning och sen stack jag och mamma till stan. Jag fick en klocka, en klänning, två tröjor och strumpbyxor så nu är jag glad!

Mår ju som jag förtjänar idag vilket innebär inte speciellt bra, haha! Skulle till felle ikväll men får se om jag kommer dit, hade nog behövt ligga i sängen och vila känner jag!

Nej nu ska jag kila, bilder kommer sen!
PUSSS

Torsdag och helg

Helg för min del nu i och med att jag inte har någon skola på fredagar, så skönt. Måste även tala om att jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter, och det måste jag ha varit hela dagen med speciellt imorsse. När jag kom hem från skolan idag och skulle äta några mackor så gick jag till kylen för att först ta fram smör. Jag kunde inte hitta smöret någonstans men jag var hundra på att jag användt det på morgonen. Jag ringer mamma och säger att här är spöke i huset (för även nisses borste är helt väck) hahha. Jag letar igenom över allt i kylen och den finns inte någonstans. Så öppnar jag skafferiet och då har jag lagt in smöret, mackorna och leverpastejen från imorsse där, hahhaha, hur yr får man vara? desutom är smöret helt rinnande efter att varit utanför kylskåpet i sisådär 10 timmar, perfekt!

Yr som man är borde man kanske lägga sig nu då.
Imorgon blir det fixa lite hela dagen tills mina fina underbar vänner kommer hem till mig vid sju. Då blir det middag, lite förfest och sen ska vi dra till skeppsbron. Kommer bli en grym dag.

Ha det så bra och sov så gott!
Puss på er


Onsdag

Ännu en dag avklarad. Har varit en finfin dag idag, vädert har ju varit underbart så jag har inte mycket att klaga över. Hade morgonträning imorsse och sen stack jag till skolan för att ha lite engelska. Efter det stack jag hem till min kära Natta en stund, snackade en stund och sen stack jag till jobbet. Jobbade från halv fyra till åtta och sen hem, och nu är jag slut i rutan!

Imorgon blir det morgonträning > skola > kvällsträning > styrka? > handla till fredag!

Ni får sova så gott, för det ska jag!
Puss på er


Bakning!

Haj på er!

Blev en kort skoldag idag, skönt! Hade tre lektioner, lite tacos och sen blev det bussen hem.
Kom nästan precis hem och nu får det bli att plugga lite engelska, måste få in det i huvudet!

Ikväll blir det träning. Tränade en timme igår fast att min hals inte är bra men pallar inte missa mer så. Tänkte även träna en timme idag lungt. När jag kommer hem ikväll ska jag baka sex "tårtor" till min födelsedag. Jag vet så väl att jag kommer käka "degen" eller vad man kallar det som fan, jag gör alltid det. Sen känns det som jag ska rulla fram, perfekt! haha

Nej nu ska jag kila, possssss


Musik

Lite låtar som jag spelar dygnet runt just nu;

Scatman John – Scatman (ski-ba-bop-ba-dop-bop)
Paul Simon – You Can Call Me Al
Alexia – Uh La La La
Me & My – Dub I Dub
Studio 99 – Bailando
Train – Hey, Soul Sister
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit
Sunblock – Baby Baby - Radio Version
Jedward featuring Vanilla Ice – Under Pressure (Ice Ice Baby) - Radio Edit
LMFAO – I'm In Miami Bitch

Längtar

Jag sitter och drömmer mig bort nu. Vill bara spola fram tiden ett litet tag, till vissa grejer. Denna veckan får gärna försvinna snabbt så att det sen blir helg vilket kommer bli en braaaa helg, fest- middag- födelsedag med mina bästa vänner, det kan inte bli bättre.
Men efter helgen kan vi spola fram ett bra tag, runt en fem-sex veckor, för då drar skolan (alla treorna) till spanien och det kommer bli grymt. Vi kommer vara iväg i nio dagar med bad,sol,fest och det kommer bli en så sjukt kul vecka. En vecka efter att vi kommit hem är det STUDENTEN, jag längar men endå inte!
Ungefär en vecka efter studenten kommer det bli utomlands någonstans med träningen, det tackar man inte nej till!
Utöver dessa utomlandsresor letar även jag och maria efter en nu. Vi har nog hittat en som vi ska boka, 10 dagar i spanien. Jag vet jag har varit i spaninen typ fem gånger nu men jag älskar spaninen, det gör jag verkligen!
Så förmodligen blir det en resa med min underbara vän, och det kan fan inte slå fel!

Nej nu får jag nu vakna upp lite och fortsätta med pluggandet, snälla ta mig några veckor fram!


Italien -08


Malaga -10


Sicilien -09


Spanien 06


Spanien -07


kos -06

synd att man inte har bilder från alla resor man gjort, här är iallfall några som jag har :)

Ny vecka!

Solen skiner när man vaknar och det är måndag och ingen skola idag, mysigt!
Sitter här och försöker få in lite glosor i huvudet, som sagt så har jag prov på fredag och engelska är inte min starkaste sida därför får det bli mycket pluggning, eller ja så mycket som jag pallar, haha!

Idag har jag ingen skola, skönt som bara den. Om solen håller i sig ska jag ut och sätta mig i solen om en stund och plugga lite, kan vara rätt skönt att få sitta och bli lite varm för en gångs skulle.

Ikväll har vi tritonspelen, får se hur jag gör för har ont i halsen fortfarande. Ser ut som att jag har blåsor på mina mandlar och sen är jag lite förkyld med.

Ni får ha en fin måndag, puss


Plugggg

Jag sitter här och försöker plugga. Jag har suttit med ett antal glosor i några timmar nu och jag har lärt mig alldeles för få, ör jag förvönad? NEJ!

Kom precis på att det är en vecka tills jag fyller år, då blir man 19, känns ju faktiskt lite.... gammalt! haha

Veckan kommer nog se ut något sånthär;

Måndag - morgonträning, hem och plugga, tritoncup
Tisdag - skolan, jobb
Onsdag - morgonträning, skola, plugg, träning
Torsdag - morgonträning, skola, träning, pluggg
Fredag - prov, fixa hemma, middag med mina fina vänner - utgång
Lördag - soooooova, träna på eftermiddagen, får se vad som händer
Söndag - fyller år, släktmiddag!

så ser väll veckan ungefär ut!
nu ska jag förtsätta plugga in lite glosor som går så jävla bra, haha!

förresten så är jag sjukt hungrig, fick välja mat idag och det blev sallas med kyckling, mums i magen

puuuuuusss


Söndag

Då har felle precis cyklat hem och jag har nu städat litta i huset, blev mycket tjusigt!
Nu borde jag verkligen ta tag i mitt pluggaden, har engelskprov på fredag och det får jag inte sabba. Så det blir väll bara att sätta igång med pluggandet och se hur mycket jag får in i huvudet en sån här dag som denna, inget antar jag!

FÖRRESTEN, idag är det två månader till studenten! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!


i nian var vi snyggga


Lördag

Felle kom till mig vid tre tiden och då lagade vi lite tacos, fixade oss lite och sen vid åtta-nio tiden kom natta, joel och zäta hem till mig. Vi chillade med musik, spel och snack och lite krök. Natta stack redan vid elva för att hon skulle upp tidigt idag med de andra pågarna stannade till halv tre. Efter det gjorde jag och felle lite fiskgratäng (hahha) och sen la vi oss.

Har precis vaknat och känner att jag behöver städa lite här i huset, det kan ju inte vara stökigt när mina päron kommer hem. Jag får väll städa lite för felle sover, haha!

Puss på er! :)

Lördag

Haj på er!

Ställde klockan kvart i sju för att träna men när jag vaknade kändes min hals som alla andra dagar så ingen träning. Somnade visare och vaknade av soooool klockan halv 11. skönt med sovmorgon, och nu när igen är hemma kan man ju sova hur länge som helst utan att bli väckt, haha!

Nu sitter jag här och ska fixa mig lite. Jag och felle ska snart upp till affären och köpa lite mat och sånt och sen får vi se vad vi hittar på ikväll, speciellt när man har tomt hus, nej skämt och sido! ;)

Ni får ha en fin lördag, pussss




hahahhah en sööööt felle för några år sen, ja fyfan vi var störda på den tiden!


Fredag

Äntligen helg igen, skönt som bara den!
Idag har det varit en mysig dag. Gick upp vid nio tiden, käkade lite frulle med familjen för att mamma och pappa ska iväg på spagrejs i helgen. Efter frukosten fick jag sätta mig och plugga lite och städade sen mitt rum för det såg förjävligt ut, haha.
Vid tre tiden stack jag upp till affären och handlade lite mat till mig (blev ju jättegott, noooot eller vad tycker du felle, haha). Efter lite mat kom felle till mig och vi har haft en trevlig dag. Det blev ingen träning idag för min hals gör så jäkla ont, pratade med min tränare för en stund sen och sa att jag förmodligen kommer imrogon men om min hals fortfarande känns såhär vet jag inte riktigt. Egentligen kan man kanske träna med ont i halsen men det gör sååååååå jäkla ont när jag sväljer plus att min hals är helt öm när jag rör den, så det gör sjukt ont när jag vänder. Riktigt störigt för att jag har preics varit sjuk och missat typ en vecka så det suger som fan, hinner ju aldrig komma tillbaka träningsmässigt när jag blir sjuk hela tiden.

Nej nu ska jag väll lägga mig och sen får jag väll ställa klockan på sju för att se hur min kära hals mår imorgon!

Puss på er


Fisketur!

det var faktiskt riktigt kul att fiska!








FAN!

Jag har fått så jäkla ont i halsen nu, igeeeeeen! Jag var sjuk för typ tre veckor sen i en hel vecka och nu har jag fått nått skit igen och det suger så jäkla mycket! Fick gå upp efter en timme idag för att det känns som att jag sväljer taggtråd plus typ en boll, ja det låter sjukt haha!

Nej nu ska jag väll lägga mig snart och hoppas halsen är lite bättre imorogon, för då ska man ju ut och fiirrrra! ;D
PUSS på er


Onsdag

Onsdag idag vilket innebär att det nu bara är en dag kvar i skolan tills helg, och man kan knappt räkna dagen imorgon för vi ska ut och fiska, det ska bli kul! haha, undrar iförsig hur det kommer att gå, jag och vanessa kommer att stå där som några fån eller mest jag för vanessa hade tydligen fiskat innan!

Idag har det varit en faktiskt mysig dag. Jag fick iförsig gå upp sjukt tidigt men det får man väll stå ut med ibland. Började skolan vid åtta med ett par föreläsningar och slutde sen vid elva. Efter skolan och maaaat drog jag och vanessa in om stan en sväng. jag fick handlat en kavaj och vanessa beställde tid för att bygga på sina naglar!

Håller även på att söka några kurser till högskolan just nu, men ja jag förstår knappt hur man gör, snillllet här ja! hahah

Nej nu ska jag väll ner och käka innan träningen, ha det fint
FÖRRESTEN, jag gilllllllllar väder SÅ MYCKET just nu, ska bara bli lite varmare, jag blir så lycklig! hahaha
PUSSSSSSSSSSS

Nytt i garderoben!

Ny kavaj från Lindex 499kr




Löshår!

Beställde löshår här om dagen och fick hem det igår!
såhär blev det;






2005?


jag och felle 2005 tror jag det var, vi gick i sjuan eller åttan, hahah!

Ny vecka!

Då var det ny vecka igen, och denna veckan betyder det även att påsklovet nu är slut. Sista dagen idag på dett mysiga lov, det har varit ett bra lov där jag faktist har hunnit med en del saker.

Hade morgonträning imorsse i burlöv. Passet blev 7000m och vi simmade en 3000 i rad, fyfan det var jobbigt!
Nu sitter jag här och ska försöka förstå vad svenskprovet imorgon går ut på vilket jag ännu inte förstått, vet inte ens vad jag ska plugga på, great, haha!

NUUUUNUNU är det snart sommar, och det är snart utomlands och det är snaaaaart studenten, jag vill jag vill<!

PUSS PÅ ER


hittade en gammal bild på mig och amanda från -07

Bea!

min fina syster!


Igår

Igår såg jag ut såhär, bytade iförsig klädsel ett antal gånger innan jag kom iväg, haha!






Lördag

Det blev en, ja vad ska man säga, bra/konstig/najs/knäppppp lördag! 

 

Jag stack hem till felle vid halv sex tiden. Har inte setts på sjukt länge så det var naaaaaajs, har saknat dig! Vi stack iallfall till nattas och rakels 19årsfest vid halv nio tiden. Ja det som hände där stannar väll där, hahah. Nej men det var väll trevligt tycker jag, har inte så mycket mer att tillägga, inte felle heller, hahahah, dör! Vid halv fem var vi iallfall hemma, döda som bara den. Tog lite nattamat och somnade sen!

 

Nu är jag hemma och typ sitter och sover, man mår som man förtjänar. HA DET FINT nu ska jag vila, haha

PUSSS












Fredag 2 April

Fredag idag och kom precis på att hela lovet gått snart, sorgligt men sant!

Idag blev det först morgonträning. Simmade 10000m idag vilket känns som fan i mina armar nu, skönt att man inte har haft något pass ikväll i alla fall.

Efter morgonträningen stack jag hem och fixade mig lite och sen drog jag in till stan för att träffa min kära Maria. Vi gick en bra runda i stan, och denna gången var det Maria som storshoppade fast att hon nog egentligen inte tänkte handla något, haha! :) Jag handlade bara tre par öronhängen, duktigt!


Efter en riktigt lyckad dag på stan stack jag hem och har precis ätit. Ska snart lägga mig i soffan och kolla på talang som börjar idag, jag är så sjukt trött så jag inte vet vart jag ska bli av.

 

Imorgon blir det morgonträning, morfar kommer en sväng och sen drar jag hem till felle för att fixa mig. Sen drar vi till Svedala för 19årsfest!

 

PUSSSAAAAR


1 April

1 April idag. Jag kan inte förstå att det redan är april. Va jn fan inte länge sen det blev Mars och nu helt plötsligt så är det April vilket ska innebära VÅR och tycker det går ganska långsamt för vädret att bli varmt, inte okej.

Har iallfall tränat imorsse, blev ett ganska skönt pass på 6500m och sen har jag nu varit hemma en liten stund. Det störigaste när man har två pass om dagen är att man knappt hinner göra något mellan passen och det är lite tråkigt. Det sköna under detta lovet har varit att vi vatt lediga ett antal kvällar vilket har varit riktigt najs får då har man kunnat göra annat. Tummen upp på det!

 

Imorgon är det helg och jag ska spendera min helg med;

Fredag; Morgonträning 9-12 (10000m fyfan) sen ska jag hem till Maria

Lördag; Morgonträning 9-11, Eftermiddagsträning 15:30, Hem till Felle – till svedala för 19årsfest

Söndag; ???? inget bestämt än, förutom att jag nog måste ta och plugga lite och SOVA UT!

 

Nu ska jag chilla vidare, pusssss


RSS 2.0