Helgen

Helgen har varit mysig som bara den!
I fredags blev det jobb, träning, ane, slingning, mat och film!
I går så blev det träning som gick bra och sen in till byn med ane. Handlade en vinterjacka, ett par träningsbyxor och strumpor. Käkade på osthuset och sen hem och gjorde grönsaker med dippa och såg två filmer.
Ane stack hem imorsse och sen har jag gått till byn och handlat kycklingkebab och sen har jag slappat hela dagen. Eller jag har städat lite, tvättat ett antal tvättar och kollat greveholm. Är förbannad över mitt internet är jag med, det är så sjukt dåligt här i den nya lägenheten. DET FUNKAR INTE!

Fick iallfall beställt en farsdag present till pappa, är ju farsdag om två veckor plus att han kommer hit om en och en halv vecka, gillargillargillar! Just nu är han och syrran och hennes kompis i turkiet, det är faktikst lite fuskigt.
Men själv ska man ju boka nästa resa snart också, så det blir fint!

Nej nu ska jag nog fixa det sista för morgondagen sen blir det sovtime.
Imorgon blir det jobb från 07.25-14.55 och sen träning 16.00-18.00 plus basis och sen blir det väll hem och ta det lungt. Börjar även att toppa lite smått nu tror jag, det gillas, så man kan simma riktigt snabbt!

Ha det så fint, puss på er


Fredag

Igår blev det en myysig fredag. Efter jobb och träning hängde Ane med mig hem. Vi lagade god mat (dock gick brandlarmet igång ett antal gånger, haha), vi bakade brownies och sen så kollade vi på film. Ane slingade även mitt hår blondt, och ja det blev blondt! dock försvann inte utväxten helt, det suger, men jaja det får väll funka!
Vet fortfarande inte om jag vill ha brunt eller blondt hår, den ständiga frågan!

Idag så hade vi sjuktsjukt hårt pass imorsse och det gick bra!
Nu har jag fixat mig lite och nu ska jag träffa Ane i byn, vi ska gå runt och kolla lite, käka och sen så hänger hon med mig hem för filmkväll!

Ha det fint









shit, håret blev ju nästna vitt!
aja!


Bilder

Vi var ju hod fotografen och tog bilder, fick de igår.
Tyckte dock inte så många blev bra, haha, men aja några får jag ju visa här på bloggen!









M&P


jag älskar er

27 oktober

Ah dagarna går så snabbt och snart är det november, och då är det bara en månad tills juletiden är igång, mysigtmysigt. Själv har jag ingen stress med julklappar, här i mitt rum står det fyra kassar med julklappar till min fina underbara familj, det är de värda!

Idag är det en sån dag som jag känner mig ensam, nu när jag kom hem till den nya lägenheten och henriette inte var hemma (hon reser mycket) kände jag mig väldigtväldigt ensam. Jag längtar hem, idag är det en sån dag!

Jag har iallfall precis lagat en supergod middag med lax och lite sånt gott. Nu är jag PROPPMÄTT!

Och imorgon så börjar jag bli sjukt nyttig. Nu har jag varit lite nyttig och inte ätit godis och så men imorgon börjar jag bli nyttignyttig liksom. Och nu när jag skrivit det på min blogg måste jag ju nästan hålla det.

Nu ska jag chilla och sen sova, puss

Stress

Allt är lite stressigt just nu. Vi har precis flyttat till den nya lägenheten vilket har inneburit att vi städat den andra lägenheten och fixat och donat vilket har tagit x antal timmar. Plus att vi har en miljon saker och denna lägenheten är tyvärr inte så stor, haha!
Jag har sovit i ca 5timmat varje dag nu sen jag kom hem från florida, vilket nog inte är helt okej för min kropp, det börjar kännas. Med jetlag plus stress så har det blivit så, men nu ska det väll snart ordna sig!

Vad har jag mer att berätta, hm. Vi har flyttat mycket närmare byn så det tar typ 5min med bussen till byn, toppen! Och sen så kan man gå på typ 15min! Lägenheten är helt ny, men den är ganska liten, men vi behöver inte så mycket mer, så detta blir bra, ett riktigt studentboende!

Annars så är det sådär ungefär två veckor kvar tills nordsjötävlingen, ungefär tre veckor kvar till NM, ungefär fem veckor tills jag kommer hem en kortis och sen bedrar mig till stockholm för SM, ungefär sju veckor tills jag kommer hem för juuuuul!

Vi har även fått reda på att vi nu kommer att bli sponsrade av arena. Arena väljer tre klubbar i norge som de vill satsa på, och en av de är oss. Så vi kommer att få baddräcker och allt därtill, gillar som bara den!

Nu ska jag nog bädda ner mig och försöka sova ett par timmar, imorogn börjar jag tidigt 07.25, usch och fy!

Godnatt på er, puss

Söndag

Idag är det ju så söndag (som ni säker vet) och jag har spenderat min dag i en simhall för tävling. Och tävlingen gick bra idag, gillar!
Jag simmade 100ry,200ry och 400fr. 100rygg var väll det som igentligen inte gick speciellt bra, men jag la upp loppet så att det var väldigt avslappant och då var 1.07.5 helt okej trots allt. 400fr hade jag 4.33, även nöjd där och sen 200ry 2.20, faktikst riktigt bra!
Med lite topping på detta tror sebbe att jag kan gå ner ganska många sekunder, hoppas!

Idag har vi även flyttat ett last saker till den nya lägenheten. Håller nu på att packa in allt och så, sen ska jag se om emelie är inne på skype så vi kan snacka lite!

Puss på er


Hemresan är bokad

Hemresan är nu bokad, den 27november kommer jag hem ett par dagar innan SM, gillar!

HELG!

Då var det helg, skönt!
Igår så jobbade jag till fyra och sen åkte jag in om AMFI (det köpcentert vid mig) och letade upp ett par vantar för det är ju så jäkla kallt ute nu, och sen gick jag hem.
Satt en stund vid datan och sen kom min fina jetti hem och då åkte vi och handlade taco!
Efter maten satt vi båda bara och chillade vid datorn, trötta och lite förkylda.

Idag så blir det bodypump om två timmar och sen så kommer jettis föräldrar hit för att hjälpa oss att flytta. Skulle igentligen simtränat klockan tre men i och med att de kommer så får vi hoppa träningen idag (inte bra i och med att jag inte tränade igår iheller).

Imorgon så blir det tävling från halv 10 och frammåt. Och efter tävlingen blir det nog  att flytta det sista och sen slappa lite.

Hoppas ni får en fin helg, puss på er




hittade lite gamla bilder fån sum-sim 2006. Jag kommer ihåg det samtalet, jag ringde mamma och sa att jag vunnit sum-sim, haha!

NI

Utan er och alla minnen jag har hade jag inte varit den personen som jag är idag!
Utan er vet jag inte vad jag skulle gjort, ni är bäst och det kommer jag aldrig kunna säga för ofta!

























































jag har hur många bilder som helst, kan tyvärr inte lägga upp alla!
men ja vad ska jag säga, för mig är ni oslagbara!

KALLT

Det är SVINKALLT i min lägenhet, jag dör!



Snart

Snart får jag träffa min familj igen, jag längtar!
Om tre veckor kommer pappa till mig under helgen för att se mig tävla här i stavanger
Om ungefär fem veckor åker jag hem över helgen för att sen på onsdagen vidare till stockholm för SM
Om ungefär sju veckor kommer jag hem för att fira jul

Shopping

Tänkte lägga ut lite bilder på vad jag shoppade i USA!
Lägger dock inte ut allt utan bara en del som jag handlade!


handlade många par converseskor, kostade mellan 39-44dollar vilket är typ 250kr


handlade två par riktiga gympaskor, skor i allmänhet är sjukt billigt i USA, de svarta kostade runt 54dollar och de andra kostade 84dollar


raulph lauren tjocktröja


bikini från victoria secret


ralph lauren tröjor, dessa kostade 19dollar styck (kostar säkert minst 1000kr i sverige)


calvin klein väska! ah jag älskar den


en myyyyyysig mössa nu till vintern


MYCKET underkläder från victoria secret handlade jag


en jeanjacka med päls, handlade även en ny skinnjacka


nya baddräckter från nike och speedo, den lila kostade 39dollar och den mönstrade 16dollar






Är redan igång

Jag är redan igång med julklappar och julmysik.
Just nu sitter jag och packar in julklappar och lyssnar på massa jullåtar, julen är rätt mysig dock är det två månader kvar, men vadådå? :D






Tisdag

Tisdag idag och jag har varit ledig från jobb. De på jobbet tyckte att jag skulle ta ledigt pågrund utav jetlagen och ja det var nog bra det. Vaknade 12 imorsse och hade gott kunnat sova ett par timmar till men då insåg jag att om jag gjort det hade jag antagligen inte kunnat somna nu ikväll.

Så när jag vaknat så drog jag och jetti till affären och handlade lite mat och sen drog vi vidare till ikea. Vi flyttar till den nya lägenheten nu till helgen så vi handlade lite bra saker att ha.
Resten av dagen har vi tagit det lungt, jag har packat in julklappar och lyssnat på julmusik (haha, det är ju bara två månader kvar) och sen har vi tränat nu ikväll.

Imorgon så blir det slappedag, och sen blir det träning och efter träningen så ska alla tjejer på träningen i k1 och k2 bli fotade av någon proffsfotograf, det ska bli kul!

Nu ska vi snart sova, puss på er

Florida

Nu är jag hemma från florida och fyfan vad det har varit bra där!
vi har shoppatshoppat och shoppat, vi har padlat kajak, vi har varit på miamibeach, vi har varit på universal studio, ätit på världens störta hardrock cafe, vi har ätit på massa goda resturanger, vi har tränat, solat, badat och hittat på massa roliga saker.
Detta lägert har varit grymt bra!

Tänkte lägga upp lite bilder nu, fler bilder finns på facebook för de som vill se alla!

















































Ett minne för livet, florida 2010

FLORIDA

JAG ÄR I FLORIDA! och fyfan vad här är underbart. Om jag hade fått stanna klockan nu så hade jag gjort det, utan tveckan!
Vad mer kan jag önska än ett sjukt underbart gäng här, bo med världens bästa henriette, sol och värme, shopping, stranden, miami, florida AH jag vet inte vad jag ska säga. Allt är fan perfekt här och jag älskar det.

Vi har hunnit med endel saker här redan, tränat, shoppat (ja för det har vi), solat, miami beach, ätit på massa goda resturanger!

Tänkte lägga upp lite bilder och sen ska vi lägga oss. Imorgon så blir det en ledig dag. Då ska vi först till swiming hall of fame (????), beachen och sen så ska killarna laga tre rätters meny till alla, undrar hur det ska gå!

Ha det fint i kalla sverige, norge eller vem det nu är som läser bloggen, här är det iallfall MINST 40grader, om inte mer! JAG ÄLSKAR DET!


!

Man ska aldrig ångra det som en gång fått en att le

Helguppdatering

Oj här har det inte blivit mycket skrivande så får väll ta och skriva om helgen som varit.

I fredags så var det först jobb. Efter jobb hämtade Ida mig och så åkte vi direkt till träningen. Träning på två timmar och sen snabbt duscha och iväg. Nämlingen så hade en simmares pappas jobb någon utförsäljning så att vi var ett par som fick vara där i princip ensamma och shoppa loss. Man fick fylla en påse för 100kr, jag blev helt galen, haha. Jag fyllde 6påsar och henriette 6påsar så nu ligger 12 påsar här på golvet, bra! Det var iallfall sjukt skoj och vi handlade allt från ljus, ljusbehållare, inredning, köksgrejer plus mycket mer.



I lördags så var det först morgonträning och sen styrka på activ. Efter det gick jag och h och handlade lite tacos inför kvällen. Hem och chillade lite, lagade mat, fixade oss, förfestade och allt det dära. Sen drog vi ut och det blev en galen och sjukt rolig kväll! Jag älskar utelivet här, det är grymt bra!








Det var någon oktoberfestgrejs därför dom klädde sig så...snyggt! ;) haha

Idag så har det varit en myyyysdag. Jag och H har varit på activ och kört lite zumba. Efter det gick vi hem och åt lite mat, städade lite, tvättat och packat. Vi har mest slappat hela dagen och det var välbehövt. Sov bara fyra timmar inatt så jag ska nog ta mig till sängen snart, har morgonträning imorgon 06.00! kul, jättekul!

Förövrigt drar vi till florida om TVÅ daggggggar, shitshitshit så najs det ska bli!
ha det fint

RSS 2.0